N6600, upao u vodu, koliko ga ceniti?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41

N6600, upao u vodu, koliko ga ceniti?

Post od SnoopDoggyDogg »

drug mi je dao,tj poklonio njegovu nokiju 6600 koja mu je upala u vodu(morsku)pre dva meseca,pa se ja pitam za kolko bi je mogao ,,uvaliti,, u neki servis?koliko mogu evra da dobijem za nju? :lol: :lol: jedno 20-30 a? :lol: :lol: :D :D tema je malo xm xm,ali eto,pitam se,pa pitam,inace ja sam ga palio sa novom baterijom,stigne do ono nokia i ugasi se sam od sebe,mislim da je sje_an,ali ipak da pitam,MMC je od 32mb,radi,probao sam je na mom fonu,sta da radim s njom?ne bih da mi stoji kuci za dzabe,mislim nokia da mi ne stoji doma,za karticu cu lako
ne moze da skodi!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa pazi,ti taj telefon mozesh da popravish ako hocesh..Meni je 6630 upao isto tako i popravio sam ga u servisu za nekih 50evra chinimi se...Chisto da znash,ako cenish da ga vredi popravljati ti odnesi u servis... :wink:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Odnesi u servis, reci im sta ti se desilo i pitah ih "da li moze da se popravi i koliko to kosta ili za koliko para bi ste vi otkupili ovo?". Samo prvo pitaj i insistiraj za popravku i pravi se kao da necesh da ga prodash jer ce ti oni mozda reci da ne moze da se popravi pa da im ga prodash za neke smesne pare pa ce oni to posle da poprave i da ga prodaju kao polovnog ili slicno. Mislim da razumesh sta hocu da ti kazem...

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Mozda nebi bilo lose da"zaboravis"da napomenes da je ukvasen jos pre 2 meseca i to u slanoj vodi,samo reci da ti se nedavno ukvasio pa nek otvore i vide jel moguce popraviti ako nije previse korodirao!
I koja to budala unosi telefon u more!?Bez uvrede,ali... mora biti jaaaaako pijan ili zaboravan pa da upadne u more obucen sa telefonom od par stotina evra u dzepu! :uhuh:
Pozdrav 8)

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

exexexex lomnica , pa ja sam svoju n6600 prije godinu dana uspio oprati u masini za ves , iako sam sumnjao da se moze popraviti odnio sam je u servis i rekli su mi da mogu samo zadrzati mmc i oklop a ostalo baciti.....znaci skupo je popraviti ga , za te pare mozes uzeti novi skoro , a i sumnjam da ti mozes mnogo izvuci za tu nokiu jer je proslo vec 2 mjeseca i kao sto lomnica rece , sve je unutra korodiralo.... 8)
rocK for ever

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Kao prvo nemoj im prodavati bilo kakvu prichu jer chim ga otvore oni ce videti tragove od kapljica vode i videce koliko je staro..Pazi,moze da se sredi ali vecina servisera ceti reci da ne moze da se popravi jer ima dosta posla i nece da se petljaju oko toga,ja sam moj odneo,popravka je malo duze trajala ali sada shljaka ok... 8)

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

setao lik pored mora,i jedan momak mu prisao s ledja da ga prepadne,kao iz shale,ali ovaj cukao poruku i tel buc u vodu,vadili smo ga jedno po sata jer je duboko bilo,pa i vise,poneo sam ga u servis,zadrzace ga do sutra,pa da dodjem,a reko sam im sve,on je rekao da ce ga pogledati,recice mi koliko kosta opravka i da li se ja slazem,tj dali mi odgovara,a ako ne,prodacu mu delove koji valjaju necemu
ne moze da skodi!

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

hehehe... kuckao poruku u romantichnoj shetnji pored mora... i tu dodje manijak i sve pokvari... :D shala
aj javi shta je bilo sa telefonom...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

pa ovakva je situcacija,leek mi je reko da je trebalo omda doneti mob,znaci cim je izvadjen i popravka bi kostala 5 eura,ali morska voda chudo napravi za dva dana a kamoli za 2-3 mjeseca :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :smutny: rekao je da popravka kosta 30-40e jer se pola djelova raspalo,a i kad bi ga popravio ne zna bi li tel radio,tako da se ne isplati,vec mi je rekao da bilo gde mogu da ga prodam za 20-30-40 evrica,pa ne znam sta da uradim....
ne moze da skodi!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Mozda da probas da ga popravis!?Nije te kostao nista,a za 30 evra mozes da ga popravis da radi,a ako ga i ne popravis mozes da ga prodas za bar tih 30 evra i opet nisi na gubitku a mozes dosta da dobijes pa savetujem popravku!?
Pozdrav 8)

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

interesantno razmisljanje,moracu prvo da nadjem kupca,za nepopravljeni tel,da bih vratio tih 30 evra,ako mi ne uspe,a ako uspe prodam ga za vishe,pametno od tebe,hvala hvala :D :D :) :D
ne moze da skodi!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Pazi,rekao sam BAR 30 evra,jer ce mu on za toliko para staviti nove delove (ili malo manje+ruke) i plus sto vec sad vredi bar 20 evra sto znaci da ces ga sa novim delovima moci prodati za oko 40-50 evra AKO TI NE POPRAVI!!
Pozdrav 8)

Odgovori