Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Re: Samsung Galaxy Note III N9000

Post od Demian »

Ako tako onda to znaci da to moze svakom da se desi i ako mu je sve bilo kako treba ! :dry:
To je neki hardver koji nesto cudno odasilje ili je u defektu ili ce tek biti i pravi smetnje nema sta drugo da bude :unsure:
Poslednja izmena od Demian u Pet, 07. Mar 2014. 21:43, izmenjeno 1 put ukupno.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

@janka, zoreli, moji komentri u ovoj temi iskljucivo sluze da prozivaju @Azimuth.
Inace ovo je sad strasno sa linijama. Ima joa slzcajeva na netu. Taman sam pomislio da je dobar fon. Jbg.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

samo ga ti pazari sve se to da srediti
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Demian, nadam se da ce na ovome ostati, jer inace stvarno zma da iritira, kvalotet slika i snimaka ke zaista zadivljujuc. Ali opet mislim da su ovakve sitnice samo dokaz da savrsen uredjaj ne postoji niti ce ikada biti napravljen :)

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

@Baraba, znam druže ali eto da podržim malo i kolegu Azimuth-a. :D I meni se nekad te linije pojave i ubrzo nestanu, i uglavnom u uslovima slabog osvjetljenja. Kad napravim sliku ili video snimak, tih linija nema tako da ja ne dramim nešto oko toga nit mi smeta. :)

Android83
Banned
Pridružio se: Sub, 14. Dec 2013. 11:41
:: Note 3
:: Note 2

Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000

Post od Android83 »

Moze linkovi i tutorijal za root note n9005 hvala
Takodje kome bude trebao nekinod romova za n9005 imam svicu njemaku i sloveniju. Neka se javi na pp imam aplodovano na mega i ima ce punu brzinu downloada. Dok na samfirm mora da skida sat vremena.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

janka_88, sad definitivno otpada ako i ti imaš linije. Ja kad bi video te lnije ako ga ne bi tresno otišao bi na oglas istog momenta. Kud i prodah 5s, vratiće se on i zdravo. Dok sam ga imao uopšte nisam pratio oglase, forume veoma slabo, da je ostao isključio bih se iz svega. Kardinalnu grešku uradih.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Pa znaci ti bio na odvikavanju ,al dzaba vuce nesto da se non stop menja tj tezi ka boljem ,mislim da je N3 definitivno telefon za tebe ;)
Sto se tice svih tih cudnih bolljki na N3 ja za sada nemam niti jednu,veze, kida lanac kao sto sam i ocekivao
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Drakenzen »

Baraba, sve ove stvari koje se nekim od nama desavaju su nista, sve ces ovo zanemariti kada budes osetio snagu ovog procesora i brzine koju ovo cudo donosi :D

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ja jos uvek nisam imao problema sa bilo kakvim linijama, ni horizontalno ni vertikalno, ni na kratko ni na dugo :|
Mozda je do neke aplikacije kad se vec tako povremeno i na kratko pojavljuju :unsure:

Sta kaze, nije pratio ni forum ni oglase a onda ga prodao :lol: eto koliko je covek kontradiktoran :P pa sam sebi noge podmeces :D

(mislim da ce nas banovati ovde ako nastavimo ovako :D )

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nisam pratio oglase ali sam gledao u beli 5s kod drugara, i zato prodah crni 5s da malo promenim. Još koji dan da posao olabavi da imam koji slobodan dan i malo za sebe vremena, pašće neka zamena. Gledao sam note 3 ponovo večeras, ogromno. Stvarno mi nije praktično za korišćenje, a terao sam sebe da ga koristim. Kako vi uspevate ne znam.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Drakenzen »

A i meni se tako cinilo, ali dovoljno je nekoliko dana da se naviknes, meni sad svaki telefon manji od 5 incha deluje kao malo, a verujem da je kod ostalih isti slucaj. :D :D

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Samo navika ništa više , evo meni sad mali ekran na S4 ne mogu se navići .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Android83
Banned

Post od Android83 »

Stvar navike i nista drugo. Ja sada nema sanse da bi uzeo nesto manje. Mada ni vece ne bi islo u prilog. Ne znam cemu. Uglavnom covjek se privikne i srodi. Ja sam kontaktirao servis zbog linija jos nista nisu odgovorili, zvacu ih u pon da provjerim. Cito sam da se mjenja ploca. A to je onda dobra stvar. Isto tako se samo desava kod modela n9005 i n9002 pa tako da obratite paznju

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Baraba, salu na stranu, zaista deluje ogromno kad ga popgledas u prodavnici i u prvih par sati. A onda prodje nekako dan, prespavas, ustanes i skontas da ti je savrseno legao u saku. I taj dan bude malo cudno kad ga stavis na uvo pa vidis donju ivicu telefona kod usana, ali vec narednoog dana skontas da ne znas kako si do sada mogao da coratas u onako sitne displeje. Bez zezanja, kod drugara sam gledao iP5, stvarno je bas sitno spram Note. Mislim pre svega na font, a onda i tastatura i sve ostalo.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Drakenzen »

Apsolutno se slazem sa Azimuth, nista vise ne bih dodao a ni oduzeo

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ma sve je to super,al aj izvadi ti to jednom rukom dok setas kera od 50 kila i kucaj sms,ili dok vozis bajs,trcis...Za kucu i kafic je ok,tamo gde nemas obe ruke na raspolaganju nije uopste praktican.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ako je baš hitno da odgovorim ili nekome napišem sms, onda mi neće igrati ulogu pola minute da napišem poruku da se zaustavim, šta god da u tom trenutku radim. ;) U vožnji se svakako trudim da ne pišem, a ako baš moram ne predstavlja mi problem veličina telefona.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

janka_88 , +1
16 godina na forumu MOBILNISVET

Android83
Banned

Post od Android83 »

Behemoth napisao:Ma sve je to super,al aj izvadi ti to jednom rukom dok setas kera od 50 kila i kucaj sms,ili dok vozis bajs,trcis...Za kucu i kafic je ok,tamo gde nemas obe ruke na raspolaganju nije uopste praktican.
i ti pricas ko da imas 8210nokiu :grin: pa i kod tebe je posluzavnik takodje

Odgovori