Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
loshme10
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
:: Samsung Note 8

Re: Samsung Galaxy Note III N9000

Post od loshme10 »

Sto se mene tice, svaki telefon koji moze da izdrzi od ujutru do uvece uz maksimalno koriscenje je extra i ne treba mi nista vise! A ako moze duze, to je naravno plus. Ne znam zasto bi nekome bio problem da stavi fon na punjac svako vece kad legne da spava. Recimo dok sam koristio Lenovo K900 bas sam pi.deo, jer ako se baterija malo vise zgazi, nema sanse da izdrzi do uvece, sto je za flagship telefone apsolutno nedopustivo! Dolazio sam u situaciju da moram da ga punim oko 12-13h, pa uvece ponovo...
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!

loshme10
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od loshme10 »

loshme10 napisao:Sto se mene tice, svaki telefon koji moze da izdrzi od ujutru do uvece uz maksimalno koriscenje je extra i ne treba mi nista vise!
Naravno kad je baterija u pitanju :D
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000

Post od Baraba »

zoreli napisao:Meni je trajala 24h sa 5,5-6h screen on u režimu 2g-3g (auto) + wifi i sve sync uključene, dosta razgovora, slušanja muzike , fotki ...
Pa to nije nista posebno, G2 onda ima bolju. Toliko sam izvlacio sa S4.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Baraba sad ide paljba po tebi :lol: ja sam izvlacio preko 8h,mada je to vec izivljavanje,al sam hteo da proverim koliko zaista moze.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Da se ne lazemo, na bilom kom fonu ces za dva-tri sata teskog koriscenja jednostavno pojesti bateriju. :wink:

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Nema sanse,bar kad je G2 u pitanju.
Pri najzescem koriscenju baterija ce ti izdrzati ceo dan,osim ako ne pustis da ti ceo dan mlati bench testove dok ti se ne istopi ekran od toplote procesora.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

G2 je zaista tesko isprazniti, baterija odbija da se isprazni. Otplike da note 3 nije takav. Steta, taman sam se zainteresovao zbog baterije. Mozda uzmem onda G2 jer ce mi trebati sto bolja baterija.

Korun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Sep 2009. 14:10

Post od Korun »

verovatno nije pravo mesto? da li imate problema sa data internetom u periodu od 15h pa nadalje islim na danasnji dan mts mreza

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Baraba napisao:G2 je zaista tesko isprazniti, baterija odbija da se isprazni. Otplike da note 3 nije takav. Steta, taman sam se zainteresovao zbog baterije. Mozda uzmem onda G2 jer ce mi trebati sto bolja baterija.

... I naravno pogrešićeš (drugarski savet) :) , oba sam imao i zaključak je : Note 3 je daleko bolji fon .
16 godina na forumu MOBILNISVET

loshme10
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od loshme10 »

Da li postoji neka mogucnost da youtube radi a da se displej iskljuci? Hocu nekad da slusam muziku na YT a da fon stavim u dzep, ali cim ugasim ekran yt stane...

hynic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
:: Iphone 11 Pro Max
:: Midnight Green

Post od hynic »

Svaki put kada odem u shoping centar da li je usce ili delta , stanem pored izlozenog modela da placem malo koliko je dobar i lep. Budite zadovoljni sto ga imate tj. sto mozete da ga posedujete !

:D :D :D :D :D :D :oops: :oops: :oops:

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Drakenzen »

loshme10, idi u podesavanja i postavi istek ekrana na 10 minuta od perioda neaktivnosti, mislim da ne moze duze.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Dugo je to 10 minuta.I meni bi trebalo tako nesto.

Korun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Sep 2009. 14:10

Post od Korun »

firma nije platila racun pa su ugasili na par sati dok nisu platili, rekli su mi u mts-u da je sve aktivno ali ja i dalje nemam net, sacekacu do sutra pa cu da odem do njih da vidim u cemu je problem

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Drakenzen »

Samo da napomenem da ovo iskljucivo funkcionise sa s view coverom!!!

loshme10
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od loshme10 »

Nemam view cover. Neki drugi predlog ?

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

loshme10, skineš brdo MP3 muzike sa neta i lepo puštaš šta ti se sviđa ... (sa sve ugašenim ekranom) :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Imam ja jedan s view cover, ako ti treba :) 1500din, nije original ali je sa čipom i radi na 4.4.2 ovom poslednjem apdejtu.

Android83
Banned
Pridružio se: Sub, 14. Dec 2013. 11:41
:: Note 3
:: Note 2

Post od Android83 »

Imas app pvstar+

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Baraba, gledao sam neke tvoje postove u temi iPhone 5s i moram da ti priznam da si u pravu sto se tice cena za iPhone i uopste Apple proizvode tj da maltene ga prodas za isti novac za koji si ga uzeo sto je stvarno super, a sto se iOS-a tice verujem i da je on odlican ali mislim ipak da je Windows zakon, barem po onome sto sam video. :D Moja drugarica ima Lumiu 625 cini mi se, ona ima ako se ne varam 1.2ghz dual core i 512mb rama, dakle nesto slabiji po karakteristikama nego s2), telefon radi vrhunski, sve prosto leti a da ne pominjem igre, recimo Minion rush radi glatko, bez greske dok recimo na nekim drugim Android uredjajima boljih specifikacija malo secka, bio to tablet ili telefon... :D Licno koristim Windows 8 ali na laptopu i meni licno se svidja, posebno ovaj novi 8.1 koji ima odredjena unapredjenja, dodat je start (OS ko OS)... Ali mislim da je prava stvar imati ga na telefonu ili tabletu, jer je ipak optimizovan za ekrane osetljive na dodir. Ali naravno, i dalje Android neprikosnoveno vlada u udelu na trzistu pametnih telefona, tableta i ostalog. :D

Odgovori