Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Re: Samsung Galaxy S IV
Weska88, ugasi u viber podesavanjima 'free reply with viber'
artifex, to je to hvala
ja sam sve gledao u notifikacijama 

Uradio hard reset i wipe cash, i desava se slicno. Sad je mail OK ali bateriju trosi kao blesav... Pokazuje da je budan non stop i da wifi radi iako nije radio ni pola sata... Ima li resenja?
http://imageshack.com/a/img801/912/q6l4.png
http://imageshack.com/a/img801/912/q6l4.png
marebus, iskljuci u wifi podesavanjima prvu stavku, da stalno te obavestava o dostupnim mrezama
Iphone 6, space gray
Iskljucio sam to i ista prica se ponavlja, e onda sam iskljucivao jedno po jedno i izgleda je ona opcija "UVEK DOZVOLI SKENIRANJE" pravila problem. svuce mi 40% baterije za tri i po sata. Mislim da ce sad biti drugacije.
Hvala KUNKUN!!!
Hvala KUNKUN!!!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Kod mene je to upaljeno i baterija drzi normalo. Ali probaj tako.
Ma ni to ne pomaze, dva puta sam danas punio bateriju, evo i sad za 5 sati svuko 50%...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
marebrus, jel ti je baterija u redu? Nije se nadula? Iz koje je serije? Moguće da je falicna?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Baterija je ok, vec sam je menjao jednom, ako se ne varam u septembru. Nije se nadula. Ma sve je bilo ok do ovog update-a pre neki dan...
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Pa ti flešni neki drugi ROM ... ako već imaš problem, to ti je bar lako.
16 godina na forumu MOBILNISVET
Jos kad bi ja to znao da uradim 
Danas je situacija bolja: 10 sati 13minuta na bateriji, od toga ekran 28% (1sat 1minut) sistem android16% (23minuta) operativni sistem 13% (19minuta) chrome 6%, pozivi 6% 24minuta, uredjaj pasivan 5%.... ostalo je sitno
Brine me sistem android i operativni sis. android, cemu toliko procenata? Posto pricam puno obicno mi ekran i pozivi budu u prva dva, ail danas sam pricao bas malo (obicno imam po 2-3 sata razgovora dnevno)

Danas je situacija bolja: 10 sati 13minuta na bateriji, od toga ekran 28% (1sat 1minut) sistem android16% (23minuta) operativni sistem 13% (19minuta) chrome 6%, pozivi 6% 24minuta, uredjaj pasivan 5%.... ostalo je sitno
Brine me sistem android i operativni sis. android, cemu toliko procenata? Posto pricam puno obicno mi ekran i pozivi budu u prva dva, ail danas sam pricao bas malo (obicno imam po 2-3 sata razgovora dnevno)
marebrus, uradi jedan reset telefona, da ga vratis na fabricka podesavanja. Oce ponekad da se ubaguje system posle update-a.
Sad sam video da si to vec radio.
Ostaje ti onda da odes na http://www.xda-developers.com/ I krenes polako da ucis kako se menja rom. Nije tesko, pogotovo za Galaxy telfone, za 1h ces skontati sve.
Sad sam video da si to vec radio.

Ostaje ti onda da odes na http://www.xda-developers.com/ I krenes polako da ucis kako se menja rom. Nije tesko, pogotovo za Galaxy telfone, za 1h ces skontati sve.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- bloker
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 13:37
- :: Samsung Galaxy S IV
I kod mene se baterija dosta brže troši od kako sam prešao na kitkat.. Vrlo često "Android System" je više potrošio baterije nego ekran..
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV
Da li ce neki update uopste doneti dobro bateriji ili je sudbina kao i sa svim prethodnim ...
Note IV N9100 dual
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Meni baterija bolje drzi na 4.4.2. Kamera isto malo bolja. I malo lakse radi fon.
Za kameru ne mogu da tvrdim, definitivno posle par dana baterija drzi bar 25% manje. a telefon je cak i sporiji, kad hocu da idem unazad to nekad traje i par sekundi a ako stisnem par puta onda posle npr 3 sekunde on ode 3 koraka unazad, kao da mu fali RAM ili da ima virus...
ne znam kako je to tebi,ali meni telefon radi odlicno,bez ikakvih lagova,baterija oko 4,5 do 5 sati screen on...uradi hard reset i kalibraciju baterije....
Kome se baterija baterija brze trosi, nek pusti da se skroz isprazni, dok se ne ugasi. Onda prikopcat i pustit da se napuni na 100%, ali ne ukljucivati telefon. Tek kad animacija na displayu pokaze da je baterija puna, onda ga skinut s punjaca i upaliti. Meni se posle toga stabilizovala baterija.
open-mind, to o cemu ti pricas je osvezavanje baterije, nek proba ali mislim da mu nece mnogo pomoci.U krajnjem slucaju zameni bateriju pa ako se isto desava flesni neki ROM.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Gledam i ne verujem , novi S4 cena 325€ na KP .
16 godina na forumu MOBILNISVET