Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Wp radi bez greske,ali ima neka glupava ogranicenja...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Kako vam rade ovi "smart" senzori? Koliko sam primetio rade iskljucivo pri dnevnom svetlu
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Meni za listanje slika kad mahnes rukom preko ekrana radi odlicno ali samo za slike to vazi, za stranice da ides tako sa jedne na drugu ne, mozda ima to negde da se podesi. Sto se tice senzora za listanje kada naginjes glavu gore-dole isto radi odlicno, ali sam to uglavnom probao ono kada ukljucis tu opciju pa da je ti isprobas samo (tutorial) a sto se tice smart play-a, ili kako vec, (kada skrenes pogled sa ekrana video se pauzira) njega nisam nesto preterano ni probao tako da ne znam... 

Azimuth, na smart stay i scroll, smart pauza mi radi jedino na dnevnom svetlu.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Sve te smart opcije rade pomoću prednje kamere, pa je onda i logično što slabije rade te opcije u uslovima slabijeg osvjetljenja. 

- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
Hvala puno druze, resio si mi problem!Android83 napisao:Imas app pvstar+

If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Onako, očekivao sam više. Osim ako juče nisi bio dosta napolju i upaljeno auto osvetljenje. Na koliko ti je osvetljenje? Samo na 3g ili si šaltao između?
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Da , stvarno minoran rezultat 5,5h do 7h screen on uz auto osvetljenje i auto 2G/3G sa celodnevnim maltretiranjem smartphona.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
- Baraba
zoreli, realno jeste slab rezultat spram S4. 3g, auto osvetljenje... http://img.tapatalk.com/d/14/03/17/6atygede.jpg
Ovde sam postavio rezultate, pri dnu teme:
viewtopic.php?f=2&t=25775&start=600
Primetio sam da se ne hvlite baterijom kao u temama G2 ili Note 2.
Ovde sam postavio rezultate, pri dnu teme:
viewtopic.php?f=2&t=25775&start=600
Primetio sam da se ne hvlite baterijom kao u temama G2 ili Note 2.
- Azimuth
- Moderator
Pa ovde se retko ko hvali nečim. Realno, svi smo prezadovoljni sa ovim telefonom. Sve radi baš onako kako se očekuje, zato i nema tog iznenađenja i radovanja kao sa drugim modelima.
Inače, što se baterije tiče, otprilike isto sam izvlačio sa G2, možda za nijansu više nego sada. Al opet kažem, sve zavisi kako ko koristi telefon. Ja moj uopšte ne štedim.
P.S. Nisam ga rutovao niti resetovao posle oba apdejta, za slučaj da je i taj podatak nekome bitan.
Inače, što se baterije tiče, otprilike isto sam izvlačio sa G2, možda za nijansu više nego sada. Al opet kažem, sve zavisi kako ko koristi telefon. Ja moj uopšte ne štedim.
P.S. Nisam ga rutovao niti resetovao posle oba apdejta, za slučaj da je i taj podatak nekome bitan.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Azimuth, opet kazem tako je!
Isti slucaj, nisam ga uopste restartovao posle bilo kog apdejta. 

Nemate razloga da imate bilo kakvih problema za igracku koja kosta preko 500e za te pare mora sve da radi perfect
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
Auto osvetljenje i auto 3G/2G. Dosta sam bio napolju, tu je jos nekih 40/50 fotografija, nekoliko razgovora i dosta vremena sam surfovao.
- Baraba
Ok je ako si bio dosta napolju, da nije 2g reka bih odlican rezultat, obzirom da je napolju 100% osvetljenje ako je na auto.
- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
Ljudi jel moze negde da se kupi lajsna za N3? Pitam jer mi je zao da ga drzim u futroli, a znam da ako ga izvadim da ce u roku od mesec-dva da mi se izulja lajsna... A ovako ako moze i lajsna da se menja, onda nije problem, jer staklo i ledja mogu za 3 hiljade da se kupe...
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!
Ta "lajsna" ustvari uopšte nije lajsna, već je to središnji deo kućišta na koji su vezani svi elektronski delovi. Nije nemoguće da se zameni, ali svakako nije ni jednostavno. Barem je tako kod mene bilo na Note 2, a pošto su vrlo slični, verujem da je isto i na S3, kao uostalom i na većini telefona. menjanje srednjeg dela kućišta podrazumeva dosta petljanja.
- Azimuth
- Moderator
Da, araphel ti je to lepo napisao. Nije nemoguće zameniti, ali ima peripetija. Inače, neće ti se lajsna sama od sebe ižuljati, morao bi da je negde dobrano udariš i načneš pa bi se onda oljustio samo taj hromirani sloj. Ispod bi trebalo da bude neka tamno siva boja, to sam video na belom S2 kod neke devojke.