S4 pravi bolje slike od Note 3 po meni,cistije nekako
Evo dve sa Iona,i Ion i Xperia S po danu prave bolje slike od XT i svih ostalih sonyija,a stariji su modeli.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Moguce, ne znam. Jesi isto tako u hodu samo opalio fotku? Automatska podesavanja?
Meni su odlicne ove slike, ali oje moje subjektivno misljenje i stav.
meni je xperia S od svih sonyja koje sam imao, imala najbolje slike... gledam na hardu one koje sam sacuvao i ne mogu da verujem koja je razlika. ali oni senzori
G2 vs S4 najbolje kamere na android telefonima.
Ja se sve nadam da ce neki update ispraviti malo kvalitet na Z1.Steta za onakav telefon da nema idealnu kameru.
Night Mode X Ion
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.