Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Re: Samsung Galaxy Note III N9000

Post od IDzO »

Imas nekoliko stranica u nazad gde je cetrfikacione pisao kako je on prosao pri menjanju displeja i onda su mu menjali i lajsnu.

loshme10
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
:: Samsung Note 8

Post od loshme10 »

Znam citao sam to, ali je samo napisao kako su mu promenili u servisu pri reklamaciji...
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

loshme10, 5ti mesec bez futrole I lajsna je jos uvek kao nova. :) Ne guli se bas tako lako. Doduse ima jedan mali udarac, zato sto je telefon pao direct na ivicu stepenika, ali pored toga nema nikakvih tragova guljenja, grebanja ili bilo cega slicnog.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Posle izvesnog vremena koriscenja jedina zamerka koju imam je ocajno odradjen zvucnik, odaje se utisak da su ga ugradili cisto da bi moglo da se kaze da telefon poseduje isti. :dry:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pretpostavljam da mislis na ovaj dole na dnu. Zašto očajan? Ništa ne krči, nema šuma, pucketanja, prilično glasno može da svira (naravno da ima i mnogo glasnijih), nisam Tasovac pa da se baš toliko razumem u samu boju ili sta već, ali svakako da završava posao.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Azimuth, naravno, u pravu si, po meni zvucnik je odlican, bolji je nego na S2, cini mi se, kojeg sam prethodno imao. :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa "bolji" je jer je smešten na bočnoj ivici, za razliku od S2 gde je na zadnjoj strani pa čim spustiš telefon ti praktično začepiš i zvučnik.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Drakenzen »

Mozda je meni zapao los primerak. Ali objektivno gledano jedino je to "slabije" uradjeno.

nemanjabrat
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
:: Note 3 N9005
:: Note Tab N8000

Post od nemanjabrat »

Jel ima neko neki alternativni nacin kako da se zastiti okvir sociva kamere? Stavio sam na telefon silikonsku zastitu koja je bas tanka i super izgleda na telefonu, ali i pored nje mi kamera viri malo i dodiruje razne povrsine. Jos uvek mi stoji zastitna folija preko kamere (jos od kupovine, fabricka), ali je pocela da se ljusti. Bas bih se smorio da krene staklo ili okolni hrom da se haba. Ako neko ima neku ideju a da se ne menja futrola neka javi :)
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa jedino nova futrola. Imam ja neku Teracell, odlicna je. Prilicno je tanka, nije od onih najtanjih ali nije ni mnogo deblja, ali je tu oko kamere napustena milimetar-dva, taman toliko da kamera ostane unutra i da ne moze da se ogrebe. Ovaj "supermen" minimalno stiti kameru, ali je stiti dovoljno dobro da ne dodiruje povrsinu ispod telefona.
Ili prosto da nadjes foliju i iseces je za kameru :wink:

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Drakenzen »

Koliko sam informisan safirno staklo je stavljeno na kameru, ali opet, bolje spreciti nego leciti. :)
Meni ovaj s view je stariji mozda milimetar od kamere tako da ona ne dotacinje povrsinu. :)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Azimuth napisao:Pa "bolji" je jer je smešten na bočnoj ivici, za razliku od S2 gde je na zadnjoj strani pa čim spustiš telefon ti praktično začepiš i zvučnik.
Mozda je ipak bolje resenje da stavljaju tako zvucnik na bocnu ivicu telefona kao sto kazes, kao sto je to slucaj sa N3. :)

loshme10
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
:: Samsung Note 8

Post od loshme10 »

I ja imam silikonsku futrolu koja je starija 1,5-2mm tako da je kamera relativno OK zasticena i ne planiram da lepim nesto preko nje... Nego mogao bi svako da napise neke svoje omiljene aplikacije za N3, pogotovo vezane sa s pen.
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!

nemanjabrat
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
:: Note 3 N9005
:: Note Tab N8000

Post od nemanjabrat »

Drakenzen, to za safir ne znam, ali mogu i dijamantsko da stave opet ce se ogrebati nekako :) imam bas losa iskustva sa grebanjem bilo kog gorilla stakla tokom nosenja telefona u praznom dzepu ...
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Note 3, nov 435e u radnji. Da li će mu opadati još cena ili će se malo stabilizovati?

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Drakenzen »

Ma daj, neverovatno je koliko mu je opala cena u poslednjih mesec dana, sta li ce biti tek kad bude prestavljen note 4? :o

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ni ja nisam verovao kada je Zoreli pisao jutros cene za nove S4.
iPhone obara cene svim telefonima kada se pojavi, budi siguran u to, opašće im potražnja. Biće navala garant, koliko god da košta, uzimaće narod na rate. Već sam pisao o tome, operater koji ga prvi ubaci napraviće odličan posao.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

425€ su novi Note 3 na KP ... a ima ih ovde na MS u oglasima novih od operatera i po 400€ .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Drakenzen »

Neko od nasih operatera ce napraviti odlican posao, to je sigurno. Zavisi i od toga ko bude dao po boljim uslovima. A i mogu da razumem zasto opada cena, nema mnogo ljudi koji ce da daju 400e za telefon, opala potraznja i to je to. :(

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Pa ok, dobro je to sto mu pada cena,vise ce ga ljudi imati
Mada nesto se slicno desavalo i sa note 2 .Zatim mu je porasla cena,kao da se potrose neke zalihe ili sta vec ,kao uleti neki kontigent preko sverc kanala i onda sve poludi sa cenama
Drago mi je da ce se iphone pojaviti kod nas ,uf bice to ludilo kada sabani nagrnu ,a veze sa vezom nemaju,misle to je android pa ce ga kace i povezuju gde stignu
Imace Baraba pune ruke posla na temi o iphonu
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Odgovori