Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ponekad ili uvek?
Meni se resetovao usred instalacije nekog programa,ali pri prenosu jos ne...ali mi se desavalo da ga zaglupi...Odkad sam na BT nemam problema...
Mene bi stvarno mrzelo da ga cekam dva sata za prebacivanje, svaka cast za strpljenje imao sam pre IR ali je odavno otisao u penziju, predji na BT, brze je i bolje a nije skup, pozdrav
samo ti sebi kupi bluetooth , ima da se odushevish brzinom naspram ic , a ic namorash ni da prodajesh , ostavi ga , mozhda ti nekada zatreba , ionako ic nov nije skup.
Bice to i brze kad predjes na neki telefon koji ima v1.2 ili v2.0 BT,naravno ako si kupio BT koji podrzava BT bar v1.2 (teoretski 740kb/s) a jos ako podrzava i v2.0 (2,1MB/s)... na konju si za sledecih 5 godina!
Ako neznas koji si BT kupio,pogledaj na kutiji,negde pise klasa i verzija BT (klase samo oznacavaju domet i mozda kvalitet izrade).
Pozdrav
Sasa_NS napisao:A šta ćeš tek reći kada jednog dana nabaviš USB 2.0 čitač kartica? Prebacivanje jedne mp3 numere meri se u sekundama, a ne minutima ...
Meni sa citace kartica svakako traje prebacivanje jedne pjesme nekoliko sekundi. Doduse moj je citac ugradjen u laptopu
Da Sasa,i kod mene na laptopu ubacivanje pesme preko integrisanog card reader-a ide munjevito,bukvalno za desetak sekundi 4-5MB,izgleda da imaju brzu konekciju sa maticnom plocom,samo neznam koju a ne otvara mi se laptop da proverim!?
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.