nokia 6230-prebacivanje igrica sa kompjutera na telefon

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
komlenicb
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 16:00

nokia 6230-prebacivanje igrica sa kompjutera na telefon

Post od komlenicb »

kako prebaciti igre i aplikacije sa kompjutera na telefon da bi one radile isto kao da su skidane sa interneta na telefonu?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

komlenicb, posto su programi i igrice na netu najcesce u .zip ili .rar formatu, prvo treba da ih raspakujes tim programima, Winzip ili Winrar...i dobices fajlove koji su u .sis formatu koje ces poslati, recimo BT-tom na telefon koji ce ga primiti kao poruku...I samo kiknes na open message i instalacioni program automatski pokrece instalaciju...i pitace te da li da ga instalira na telefon ili na karticu...ali to dalje verovatno i sam znas..
Nadam se da sam ti dala neophodne informacije...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

jedino sto 6230 nije Symbian telefon, tako da .sis igre nece raditi ...... on podrzava javu, a to su igre u .jar formatu

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

b_udder, da, eto vidis moja greska sto se tog .sis tice...Ostalo je kako sam napisala, zar ne?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Najlakse i najjednostavnije ti je da sve igre i aplikacije instaliras preko PC Suite-a, dok ti je telefon povezan sa racunarom.
Ako nemas PC Suite besplatno ga skini sa Nokijinog sajta.
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ninolina, naravno :)
..... mada ja uvek koristim PC Suit ...... navikao sam se :) ............

pozdrav

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

b_udder, meni taj PC suite nista ne radi...jednom mi je vratio nazad u mob kontakte koje sam back up-ovala, i to dva puta za redom....tako da sam na kraju imala 3x imenik...strasno...
A sad samo koristim citac kartica i BT...
Jel PC suite moze nesto sto sa ova dva ne mogu...?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ne znam .... nije da sam se nesto trudio da saznam :D ...... isto imam citac kartica za backup i snimanje muzike, a PCS koristim samo za instaliranje aplikacija :)

pozdrva

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

ninolina, nije bas dase tako instaliraju igrice i na 6230. To sto si ti rekla vazi samo za istaliranje na symbian telefone, dok je za instaliranje na Nokia java telefone potreban PC Suite.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

PC Suite je stvarno super, ako se provali i upari sa telefonom kako treba...Najlakše se organizuju fajlovi, instaliraju i prebacuju programi, muzika i slično...Ja imam i BT, njega koristim samo kad sam u žurbi, i za manje fajlove :wink: :roll:
voodoons, moguće, nažalost... :roll:

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Sa 6630 nemam nikakvih problem asa PC Suite-om, bilo da je u pitanju instalacija aplikacija ili kopiranje multimedije, meni je to najprostije resenje, imam srecu pa me ne zeza :)
HOX Titanium gray

Odgovori