A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Re: VIP novosti

Post od mile500 »

Zvali me iz CC : imam snimljeno i valjao sam se od smeha

Znate mi bi vam dali na vas paket od 1100 smartova jos 20 smartova eeeeeejjjj :lol: :lol:

Naravno nudili mi one pakete koje imaju vec na sajtu nista specijalno tako da vip (cao!)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

informacija je proverena licno, mozete da ugasite u roku od 30 dana svoj broj tj ugovornu obavezu bez placanja penala...

poslace na kucne adrese zvanicna obavestenja pa od tog momenta imate rok...

nude sve i svasta samo da ne odete ali ja gasim dva od 3 broja cisto da iskoristim ''akciju''... :)

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

luca napisao:nude sve i svasta samo da ne odete ali ja gasim dva od 3 broja cisto da iskoristim ''akciju''... :)
Hahhaha koliko je ironicno to sto si rekao :D :lol:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

sami su se navukli na tanak led, kako rece neko ovde.

imamo u kuci i dva sluzbena broja pa zasto ne bih ja njih (VIP) malo iskoristio... 8) 8) 8)

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
:: Nokia Lumia 520

Post od alphablue597 »

iLuka, Hahahaaa sto kazes,ovo im najbolja akcija do sad :lol: .A kad krecu da salju obavestenja?Ja sam menjao adresu stanovanja pre 4 godine,dva puta sam obnovio ugovor,i kazem radniku menjao sam adresu,a on nema veze ako racun primas samo putem mejla,i sad mi stara adresa na ugovoru.Da li morate da imate to obavestenje da pokazete kad raskidate ugovor ili ne?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

obavestenja krecu za dan dva na kucne adrese...
ne znam da li moras da ga poneses, ja cu poneti svakako kao dokaz da sam zvanicno obavesten...

idi u najblizu poslovnicu i vidi koja je adresa u ugovoru ili preko 0601234... :)

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

iLuka, ma adresa je stara to znam...Ne znam da li u vipu mogu da mi daju kopiju,smislicu nesto...A da li znas sta ce biti s telefonima,da li se vracaju,ako se vracaju da li im placas nesto ili sta vec?

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

iLuka napisao:sami su se navukli na tanak led, kako rece neko ovde.
Ja ne znam sta je onaj koji je to radio mislio mozda samo on zna zasto je to uradio mislim sada u fazonu svi mogu njih 100% koji su u VIP-u da raskinu ugovore ako oce zbg 8% ?

Zasto su tako uradili da li su mislili kada neko dobije to obavestenje da ce reci jao pa oni su super necu da raskinem ugovor jer su posteni ?

Ne znam sto im je to trebalo stvarno a i unistili su sebe sa novim paketima,ko da oce da VIP propadne! :dry:

Mislim kako neko pri zdravoj pameti moze da u Vip-u se ponasa kao da samo Vip ima u Srbiji i nijeddan drugi operater,ako taj neko ne zna da drugi imaju bolju ponudu paketa a Vip nema ,jednostavno ne prilici da kada nemam osnovu da se takmicis sa nekim a slab si da povuces neki potes koji bi te unazadio u najmanju ruku...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

kako mislis - vracaju? ako jos uvek otplacujes rate za njega? to ne znam, ali je dobro pitanje...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Mile500, da li su ti nešto rekli za telefone koji su uzeti kod njih? Mislim na telefone koji su u celosti isplaćeni pa je ostao samo paket do kraja ugovorne obaveze.

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

Azimuth

Rekao sam da mi je ponovljeno xx puta kroz CC da se fon zadrzava,medjutim poslao sam i preko maila da mi to potvrde jos mi nisu odgovorili!!

iLuka : e sada ako si ti recimo lupam uzeo fon od 40000 i podelio to u 6 rata da otplacujes onda ne znam koja je procedura ali sigurno nesto u fazonu bi bilo da platis u celosti fon ako oces raskid ugovora..

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Nisam bio u Novom Sadu,4 dana,taman dovoljno da se u svetu mobilne telefonije svašta dogodi.Vidim peripetija sa Vipom...ljubazni glasić Saša,se javlja iz korisničkog.Pitao sam par stvari,da budemo jasni,iskoristio sam zimsku promociju,smatrajući da je to najbolje trenutno,a to je bilo:da li ste uveli tarifirante 90/60,da li poskupljujete stare ugovore(8%) i koja je sudbina telefona koji sam uzeo?Uglavnom,telefon ostaje,pošto sam joj rekao da ugovor GASIM...Pita zašto?Reko u menadžmentu imate budale,pa oni u 90/60 naplaćuju nešto što nisam ni potrošio.Pitam je zar ne bi bilo bolje da ste jednostavno poskupili pakete...htela je da mi objašnjava kretanja na tržištu,ali joj nisam dopustio.Čekam tu obavest.Imam mts sa 50% do marta,a ako i oni krenu kao Vipokradíce bíznet paket,tarifiranje na sekundu,bez naplate za uspostavu,u grupi za dž...I neka samo neko kaže da nevaljaju novi Telenor paketi...(ali kopiraju oni jedni druge,ovo je Srbija).Iphone,ma šta mí reče,Nokia 3310 i udri,bez gluposti.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

I da,ko je obnovio ugovor ranije,do 6 meseci,kao ja,moraće stari da izgura do kraja.To je ipak još 4 meseca,izdržaće se.A broj,to mi uopšte od njih ne treba.

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

iLuka, meni je telefon lumia 520 u tarifi smart 700 kostao 5000din,ali sam iskoristio ekomotivaciju,pa me kostao 1din.Tad sam uzeo jos jedan broj i telefon nokia asha.E sad da li ja prilikom raskida ugovora vracam ta dva telefona, i ako vracam,da li ce da mi naplate nesto tipa,ima tragove koriscenja itd....

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Opet se ogradjujem,ali aparati koji su bili predmet ugovora OSTAJU,"samo" se od..b.va ugovor koji je zadnji sklopljen,možda i tu grešim,možda ipak prestaješ saradnju sa Vipavcima,once for good.Najbolja akcija,definitivno.

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jul 2009. 05:00

Post od satell200 »

malopre bio do prodajnog mesta i cinjenice su :(produzio ugovor u decembru)

imam pravo da raskinem ugovor bez penala
placam zadnji racun kad ga raskinem *svi racuni do sada uredno placeni ako nisu morate i njih da platite
nema placanja ostalih racuna iz ugovorne obaveze*koje biste placali da ostajete
telefon ostaje meni
/posto sam telefon uzeo u paketu gde je kostao 4999din i to na 6 rata kroz racun
e te rate se moraju platiti onoliko koliko vam je ostalo
u mom slucaju ostale su jos 2 rate po 832 din
e te rate dolaze na naplatu sa zadnjim racunom

E sada ako neko moze da mi potvrdi sto se tice broj ...
do sada prilikom raskida je bila praksa da vas prebace u prepaid i broj vam ostaje
sta ce sada da rade nisu znali za to da mi kazu...
Ako neko ima info ili je zapoceo proceduru raskida neka javi sta rade sa brojem ....

I da pise se zalba u vip centru .. a to znaci da ce vas neko zvati i ko zna sta nuditi da ne odete sa vipa __))))
sto se mene tice ako broj mogu da prebacim na prepaid ima da raskinem ugovor

telefon mi ostaje platio sam ga -))) i uzimam u mts 50% na mixNet L gde za 990din imate 600 min , 1500 sms i 1.5GB tarifiranje na minut i kb ato je super ponuda
telefon otkljucam

zapazanja :
radnici su tako edukovani da urade sve da vas zadrze ,, ova u radnji je cak i racunala koliko ce da me kosta poskupljenje . ubedjivala kako su novi paket super .. neograniceno je pomenula 300 puta heheheh.. cak opravdava i tarifiranje 90/60 i 100kb i manje smartova i skuplji paketi ... i bila je tako tiha da ostali ne cuju zbog cega sam dosao,.,
kad sagledam ako oni budu slali ta pisma na kucnu adresu svima nama to ce biti cudo ...,
jer ako su oni to stavili na sajt oni su javno objavili ... tako je to i mts uradio pre izvesnog vremena sa kontrolom troskova samo na sajt i imas 30 dana pa ti radi sta ti volja
i primetio sam da pola bre gradjana pojma nema kad uzimaju neki paket ... svi gutuju to neograniceno ....
toliko od mene za sada
Od samog pocetka sam u vipu ... izgleda dosao kraj ... sto bi jedan moj drug rekao ko zna zasto je to dobro -))))) ide zivot dalje ... ka boljem

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Definitivno pucanj VIP-a u zdravu nogu.

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jul 2009. 05:00

Post od satell200 »

ono sto sam procitao na drugom forumu =_

broj prelazi sa post na prepaid ali samo za vip brojeve
broj koji je prenet u vip mrezu se gasi

e prelaskom na prepaid morate biti 3 meseca na vipu pre no sto prenesete broj u drugu mrezu

napomenuti da raskidate ugovornu obavezu a ne raskidate ugovor __)))

e sad ako vam vip sta ponudi ono sto vam odgovara vi ostanite ako ne zbogom -)

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2011. 13:06
:: Iphone 7 plus

Post od joa_d »

Cudi me ovo da telefon ostaje, posto nama na ugovoru pise da je telefon dat na revers :chytry:

Inace bi mi ova "akcija" odlicno dosla da se resim vip-a jer im je mreza uzasna, kod kuce je ni nemam, i non stop sam u nekom romingu, o "brzini" interneta da ne pricam. :?

napomenuti da raskidate ugovornu obavezu a ne raskidate ugovor __)))

Ako mozes da mi pojasnis ovo, davno sam "izucavala" pravo :D

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Razlika je u tome sto je ugovorna obaveza ono sto te veze za njih naredni period tj ono sto si potpisala kada si uzela telefon. A ugovor se odnosi na ono da prosto neces vise da budes njihov korisnik.
Prakticna razlika je u tome sto ako navedes da hoces da prekinss ugovornu obavezu onda broj ostaje u mrezi tj Vipu, a ako navedes da hoces ugovor da raskines onda, pretpostavljam, da se gasi broj.

Ne znam zasto te cudi to za telefon, meni je vrlo logicno ukoliko je telefon (ona neka cifra koju si dala) isplacen u celosti da je tvoj, ti si ga kupila. A sam ugovor koji smo svi potpisali rekao bih da vise ne vazi. Bitno su se promenili uslovi, sad ide nov ugovor. Ocigledno je da gase stare pakete i pokusavaju na sve nacine da nas oteraju na nove, nepovoljnije.
Ono sto se meni ne svidja jeste nesigurnost. Ako pristanem i progutam sve ovo, ne znam sta mogu da ocekujem sledeceg i svakog narednog meseca dok mi ne istekne 2 godine kod njih. Tamo nekom moze da se, da prostis, digne i da resi da poveca pretplatu za 100% ili da zaokruzuje na 5min ili na 1MB svaku konekciju. I sta onda? Ja tu neizvesnost ne zelim. Jos jedna briga mi ne treba u zivotu. U mts-u znam da ako sam potpisao nesto to mi stoji do kraja, nema menjanja, nema poskupljenja i sl. Tako je barem bilo do pre 2 godine. Kod njih tacno znas na cemu si.

Odgovori