Da li zbog reseta ili nečeg drugog, vratila su mi se podešavanja na default. Onda sam u podešavanju za Telenor obrisao proxy, user name i pass, A za apn stavio "internet" i rezultati su odmah bolji.
El Laki, već sam pisao u Telenor temi da u podešavanjima pristupne tačke treba izbrisati proxy kako bi se ostvario brži
protok. Njihov proxy server je očajan već nekoliko meseci (od sredine decembra) i do sada ništa nisu učinili da to srede. Kao
da namerno korisnicima preko proxy-a ograničavaju brzinu download-a, dok se upload kreće u razumnim okvirima. To nije slučajno.
Pa da, čitao sam ja to i namestio. Ne znam kako se vratilo na default... Sada je sve ok sreća pa uvek neko otkrije fore, pa mogu da ga ****** sramota za pametne mreže
Poslednja izmena od Miškoni u Sub, 12. Apr 2014. 14:34, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:postavljaj slike u "thumbnail" formatu
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ne znam onda šta mu je... Do duše i pokazuje nenormalan ping ( od par stotina, nekada i preko 1.000?!).. Meni ma Telenor ne prelazi 40ms.. Isprobacu sa S3,ako je ista situacija, onda ne znam šta da radim jer je 0.2-0.3 ne mizerno, nego nemam reči
Kontam da to zavisi od lokacije. Tako npr. Vip ima samo edge ili nema uopšte net u pojedinim delovima NS-a, a na istim tim mestima mts ima 3g/h bez problema. Opet, sa druge strane, tamo gde Vip ima dobar signal onda radi zaista lepo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.