Telefon do 250e, ženski, polon

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Telefon do 250e, ženski, polon

Post od toda81 »

Pazi, nisam bez veze rekao da je bolje da joj kupis ono sto ti mislis da je bolje jer je kao prvo l3pota prolazna, a kao drugo ako joj kupis neki slabiji model pa pocne da secka i da koci uvidece da nema vajde od toga sto je tel "lep". Samung mozda nije prelep, ali nije ni ruzan
Note IV N9100 dual

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Naravno, hoću da kupim nešto što će joj se svideti, ali i što će joj dugo i lepo služiti pre svega. Svakako treba naći kompromis izmedju lepote i hardvera, pogotovo što je poklon za žensku osobu. Bolje i da bude manje lep ali da bude na visini zadatka.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Opet se vracamo na isto
Tema je trebala da se zove "Kupujem sestri telefon i uzecu onaj koji se meni svidja"
E ako joj LG ne zasteka na Viber,email,i slikanje,pustanje muzike i surfovnje po netu ,nista nece
Ljudi to rade na 5x slabijim telefonima ,ali ok ,kapiram da na zalost vecina ovde bi kupila ono sto se njima svidja, a ne nekome drugom
Tako da, uzivajte, ostavljam vas vasim zabludama,odoh na realnije teme ,posto se ovo polako pretvara u onu vrstu tema na kojima nikada ne pisem
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Bas htedoh da napisem slicno citajuci ovu temu. Totalno nepotrebna tema. Inace te navedene uslove ispunjava i Lumia 520 (osim velicine ekrana), ali je bilo sta dalje totalno nepotrebno pisati.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ja ovde sve vreme pričam da za S3 i L9 znam da joj se sviđaju i da sa njima ne mogu pogrešiti. Kako da odlučim koji ću od ta dva? Pa ako su oba lepa, onda gledam koji je jači tj bolji, zar ne? Nijednog trenutka nisam pričao šta se meni svidja ili šta ja volim, već o njenim ukusima u okviru kojih tražim najbolje rešenje. Kome smeta, ne mora da iznosi mišljenje, bolje nego da širi negativnu energiju na forumu. Hvala

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

L9 II i S3 će bez problema zadovoljiti sve kriterijume navedene u prvom postu kao i neki jeftiniji i slabiji modeli. Ne znam ko je je predložio, ali je odlična opcija da ovde na forumu izabereše kriterijume za pretragu, uneseš željenu cenu i pustiš sestru sama da izabere telefon, tako ćeš biti siguran da će izabrati onaj koji njoj odgovara, a svaki model u cenovnom rangu od 160-230 će bez ikakvih problema ispunit tražene kriterijume.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Lako bih ja to izveo da nije iznenađenje :) u svakom slučaju hvala, sve se svodi na 4 modela, tako da razmisliću još, ali važno je da su dobili zeleno svetlo ovde da će izgurati tražene kriterijume ;)

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Ja iskreno mislim da bi je S3 najviše obradovao, žensko se uvek lepi za Samsung, bar ja znam milion takvih primera.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

novi, beli S3 od 2GB RAM-a, je moja preporuka... za te pare mozda i najbolje... za zensko, nezahtevno (po pitanju tehnike, naravno) :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Nije fora da bude samsung ako ste to mislili. Fora je da ima sve sto ce joj kad tad zatrebati i sto ce koristiti. Android radi vibera i drugih slic ih programa sam po sebi ne znaci nista posto vec covek hoce da da 250 e za njega. L9 ne pravi bas lepe slike, a verujem da bi devojka i slikala. Jeste da ga svi tupimo iz nekog ugla, ali je ci jenica da je s3 bolji od l9 mnogo. To sta ce on da joj kupi je njegova stvar, sto se mi ne slazemo u misljenjima je nas problem, ako se uopste moze nazvati problemom. Svako ima pravo na svoje misljenje
Note IV N9100 dual

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

E Toda je pogodio u centar. L9 II bi vršio posao, kao i mnogi slabiji, ali ako znam da joj se oba sviđaju, onda vagam da li S3 vredi dodatnih 20e u odnosu na L9 II i moj je zaključak da i te kako vredi.

Zivanovic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2014. 09:26
:: HTC DESIRE C

Post od Zivanovic »

s3, best buy za taj novac, usput je elegantan telefon i sigurno će joj se svideti

Odgovori