Nokia Lumia 925
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: Nokia Lumia 925
Kodmene nema nista jer sam za region postavio nas Srbija, tako tamo nesto pise.
psyhound, Hvala ! Nakon 4 godine androida, wp mi je skroz nepoznat, ne znam ni koju aplikaciju instalirati, sta valja a sta ne
Zanima me da li koristite neku oblogu ili bumper za telefon, mozda neka preporuka?

Zanima me da li koristite neku oblogu ili bumper za telefon, mozda neka preporuka?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Hahaha! Tu smo na istom onda. Od 2010. iskljuvo koristim Android i sad od jednom skocio na WP. Zato sam par dana pre kupovine googlovao k'o nenormalan da saznam sto vise. 
Ne znam, meni su Lumie previse lepe da bih ih poruzneo sa bumperima tako da koristim samo foliju... Na 520 se lako resava ako se izgrebe zadnja strana posto se moze nabaviti druga za fer kintu, a kako je sa ovim jacim modelima tu vec ne zelim da zalazim.

Ne znam, meni su Lumie previse lepe da bih ih poruzneo sa bumperima tako da koristim samo foliju... Na 520 se lako resava ako se izgrebe zadnja strana posto se moze nabaviti druga za fer kintu, a kako je sa ovim jacim modelima tu vec ne zelim da zalazim.

Ja sam stavio samo onu futrolu za bežično punjenje, ali inače se ne bih petljao sa futrolama za ovaj telefon uopšte, suviše je lep za to [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Stvarno je prelep, uzeo sam beli i stvarno sam odusevljen. Pa ne znam uzeo bih mozda neki bamper zbog ivica ili takvu neku oblogu kao sto je ta za bezicno punjenje ali koliko sam video nema nekog izbora ovde u Srbiji 
Da bih poslao nesto preko BT na drugi fon moram prvo da povezem uredjaje pa ce onda biti opcija da posaljem preko BT tamo u share?

Da bih poslao nesto preko BT na drugi fon moram prvo da povezem uredjaje pa ce onda biti opcija da posaljem preko BT tamo u share?
Koliko je meni poznato, opciju da deliš preko bluetooth imaš odmah, ali to sve mnogo lepše ide kad pre toga upariš uređaje jedanput, i onda samo cepaš.
Ja imam isto beli i nisam stavio nikakvu zastitu jer prosto to potpuno pokvari izgled telefona 

miodrage je napisao:
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
Posle dva danas konstantnog koriscenja mogu reci da sam prezadovoljan
Prija mi to sto je totalno drugacije od androida, sve radi savrseno osim tih push notifikacija koje kasne kada ne koristim duze telefon, valjda ce biti to bolje na 8.1 
Vec mogu da se vidim sa belom 1520

Vec mogu da se vidim sa belom 1520

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
Moja devojka je uzela pre par dana L925 i u poredjenju sa mojom L920 baterija dosta krace traje,tj sinoc smo u isto vreme skinuli sa punjaca ,a ona sada ima 7% a ja 44%...a koristio sam tel vise od nje. I primetio sam ma Glance screen kada je upaljen da su pikseli bas primecuju dok to nije slucaj na mom 

To za glance screen na znam šta da ti kažem, ja nisam primetio nikakav problem. Što se baterije tiče, ako koristi belu pozadinu, ekran će trošiti solidno više (amoled), pa možda je to u pitanju. Ja lično, sad kako sam neke stvari prebacio na tablet, izguram u proseku dva dana da baterijom, uz nešto mailova, pat poruka, i poneki poziv tokom dana.
Upravo mi je stigla notifikacija da imam update ali mi ne da da odradim update posto mi je baterija prazna. Jel neko zna o cemu se radi? Prijavljen sam za Preview for developers ali nije to to posto je samo par mb tesko.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Jeste, moras da imas minimum 35% baterije. Ako nemas, ne da uodate, ma bio i 10kb
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Ja sam na kratko razmišljao, a onda sam jednostavno kupio tu dodatnu masku i ostavio tako. Po meni, nije vredno rizika.
- yocasylver
- Mobil manijak
Punjač sam dobio na poklon, inače ima ga za oko 25€ na Amazonu. Masku sam platio 20€, isto preko Amazona.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
koliko baterija drzi uz konstantan 3g/wifi? mislim na usage time, vreme upaljenog ekrana.?
druga stvar koja me interesuje, da li se grebu aluminiumske ivice? i da li je potrebno koristiti foliju za ekran posto je zaobljen i onda folija smeta, imao sam slicno iskustvo na n9.
druga stvar koja me interesuje, da li se grebu aluminiumske ivice? i da li je potrebno koristiti foliju za ekran posto je zaobljen i onda folija smeta, imao sam slicno iskustvo na n9.
Ja foliju nemam i ne treba mi. Telefon je kao nov. Aluminijum za sada nisam izgrebao, ali ja generalno pazim svoje ureaje. Telefon ne stavljam u džep sa bilo čime drugim.
Meni baterija izgura ceo dan u skoro svakij kombinaciji. Često i više. Primetio sam da manje jede bateriju na 3g nego kad gasim i palim wifi. Rekord koji sam postigao je 2 dana i 16 sati, uz jedno 10 pogledanih mailova za to vreme, par poruka i jedva nešto poziva. Neta oko pola sata, muzike oko 2 sata. Samo wifi, jedno sat vremena dnevno bez ikakve data veze.
U varijanti sa non stop 3g, dva sata poziva, desetak poruka i desetak mailova, oko pola sata navigacije, izgurao sam 30 sati. To su mi rezultati koje pamtim, jer su od skoro.
Meni baterija izgura ceo dan u skoro svakij kombinaciji. Često i više. Primetio sam da manje jede bateriju na 3g nego kad gasim i palim wifi. Rekord koji sam postigao je 2 dana i 16 sati, uz jedno 10 pogledanih mailova za to vreme, par poruka i jedva nešto poziva. Neta oko pola sata, muzike oko 2 sata. Samo wifi, jedno sat vremena dnevno bez ikakve data veze.
U varijanti sa non stop 3g, dva sata poziva, desetak poruka i desetak mailova, oko pola sata navigacije, izgurao sam 30 sati. To su mi rezultati koje pamtim, jer su od skoro.
- rotkod
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
- :: Lumia 920
- :: Asus NX90
Što da otvaraš telefon, kad na njemu imaš tri tačkice... Tu se kaži org.maska za zavojnicom u njoj...

- yocasylver
- Mobil manijak
Otvorio bihh ga da bih mogao odbacim jednu masku
.
.