LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Ne znam zašto se to dešava, ali se dešava. Probaću ponovo da je instaliram, ali već sam probavao i uvek isto. I meni se svidja izgled i funkcionalnost, ali kad neće da radi kako treba. Uključeno mi je da me prati po lokaciji.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
treba biti objektivan.Koliko puta ste bili u situaciji da pada kisa,odete 1,2 km dalje ono nista.Meni se desilo milion puta.Vise obracam paznju gde mi kaze npr - 90% je sanse za kisu i da tu bude tacna prognoza,a ne da zna(telefon) da li na tih m² gde stojim pada kisa i to pokaze ili ne.To je nemoguce,pogotovo sto 2 ulice levo ne pada.
https://play.google.com/store/apps/deta ... rt.weather
ovaj koristim i sasvim je dobar
https://play.google.com/store/apps/deta ... rt.weather
ovaj koristim i sasvim je dobar
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
@baraba meni radi stvarno fino. Pogađa temperaturu skoro bez greške. A i onaj deo za kišu, sunce, oblačnost isto jako lepo radi. Desi se nekada kao prethodnih dana kada kiša stalno pada i prestaje, pa da se zbuni i sama app, ali takvim danima mi je skroz nebitno šta pokazuje jer i sam vidim da će ceo dan biti šugav. Lepo predviđa vreme kada pogledam ujutru za popodne ili naredne dane.
pelleruma, nisam mislio da ne pogodi u datom trenutku, nego za ceo dan, ili više dana zaredom. Pod ne pogodi, mislim totalni promašaj.
Probao sam i tu "Weather & Clock Widget Android", ali mi je i dalje Yahoo bila tačnija. Pošto često čačkam app za prognozu (delom zbog potrebe, delom zbog navike), Yahoo zaista radi jako dobro/odlično.
Ponavljam, posle apdejta ne radi auto osvežavanje (meni), ali ručno obavlja posao.
El Laki, nema problema, ali dok je auto radilo, bila savršena.
Probao sam i tu "Weather & Clock Widget Android", ali mi je i dalje Yahoo bila tačnija. Pošto često čačkam app za prognozu (delom zbog potrebe, delom zbog navike), Yahoo zaista radi jako dobro/odlično.
Ponavljam, posle apdejta ne radi auto osvežavanje (meni), ali ručno obavlja posao.

El Laki, nema problema, ali dok je auto radilo, bila savršena.

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
@vla-do moguće da je tako kod tebe, ne sumnjam, ali ako ti lepo radi Yahoo, onda nemaš brige, drži Yahoo i kraj
@zoreli slažem se. Iste te koriste i naše tv za prognoze, obratite pažnju (b92, studio b, pink, itd)

@zoreli slažem se. Iste te koriste i naše tv za prognoze, obratite pažnju (b92, studio b, pink, itd)

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
@weaka88 probaj ovaj weather widget...wetter.com ima ga na playstore....bas je tacan...ja ga već dugo koristim...
Huawei
Najbolja po meni
https://play.google.com/store/apps/deta ... essweather
https://play.google.com/store/apps/deta ... essweather
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Behemoth, +1, po meni najtačnija prognoza, pritom GUI izgleda lepo, kao i widget.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ima jedna mala začkoljica kod ove app, a to je da ona prikazuje na widgetu subjektivni osećaj temparature, pa ako je recimo temparatura 18 stepeni C, često se desi da app pokaže 21 ili 22 jer je to subjektivni osećaj. Svi podaci koji se prikažu kada se pokrene app su izuzetno tačni.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)