Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
rex, skini neki drugi rom sa sammobile. To se desava kada se region za koji je rom i telefon ne poklapaju. Nije nista katastrofalno i sve se to moze srediti. Samo polagano.
prijatelju 5kom sam skinuo sa sammobile i nista

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Dobar predlog. Moraces bas da se pomocis i da skines vise rom-ova sa sammobile dok ne pogodis onaj koji ce da bude ok. Desilo se to i meni, ali sam pogodio pravi rom
Note IV N9100 dual
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Крш је нови ром. Чека се да среде онај дито ром, или како му је већ име. Тај има све, овај нема ништа. Само шминка...
Ја сам га рокнуо преко MOP-a, оставио стари BL, сачувао рут и нисам окинуо Knox.
Ја сам га рокнуо преко MOP-a, оставио стари BL, сачувао рут и нисам окинуо Knox.
ex ivan87
mene mozda zeza knox nzm al vise da poludim nzm sta da skinem ajd dajte mi neki dobar rum evo stavio sam sotmax i nista
- toda81
- Prijatelj foruma
Znam da nije trenutak posto covek ima problem, ali nikako da napisem nesto cudno vezano za moj note 2. Sada kada sam skidao bateriju sa s4 ispod baterie, tj. na telefonu pise oznaka modela i ostalo sto ide, a kod mene na note 2 nista ne pise, tj sve je crno
Kakva je to fora sa mojim tel? Kako da je ukraden u fabrici i kao da mu nije utisnuto to na poledjini, tj. na mestu ispod baterije, na samom uredjaju. Kapirate na sta mislim

Poslednja izmena od toda81 u Sub, 26. Apr 2014. 11:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Note IV N9100 dual
reci te mi gde treba da se backup efs ubaci tacno mozda i proradi
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
@rex Tako sam zeznuo ortakov s3. Otisla mu efs particija, nisam napravio backup i servis mi je samo pomogao. IMEI ostao isti, sve isto, al nema mreze. Imao je cak i modem. Ako imas backup tar fajl onda to moze restore preko odina, ali ne znam u koje tacno polje. Cuo sam da moze kod s3, mozda i za note 2, sve to da se sredi preko ariza patcha. Ili probaj da flesujes stock romove pritom da je svaki razlicit od drugog, da ima drugi modem. Mada to ne pomaze. Ako nista ne pomogne pravac servis pa da cackaju po particiji preko box-a, to je oko 10€ bilo za s3 kolko se secam.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
toda81, telefon je iz Telenora cini mi se?
Prvi put cujem za tako nesto.

I sta sad na kraju i ovaj kitkat oficijalni ne vredi nista?????? ako je neko instalirao neka napise malo opsirniju recenziju moze da postavi i par slika
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- toda81
- Prijatelj foruma
fanny, ni ja ne kapiram o cemu se radi, a voleo bih da znam kakv telefon imam i zasto ne postoje nikakve oznake na njemu kao sto je to slucaj kod svih drugih telefona.
Oxigen, mislim da ti slike niko nece okaciti jer nema sta da se vidi. Znao sam ja da ce to biti KK samo na papiru i nista vise, cisto samo da pise da vam je verzija androida 4.4.2. Ja se na to ne palim i uopste se ne "uzbuđavam" zbog toga haha Izacice sada Sotmax sa androidom 4.4.2 koji ce da ima air comand i instaliracu ga i to je to
Oxigen, mislim da ti slike niko nece okaciti jer nema sta da se vidi. Znao sam ja da ce to biti KK samo na papiru i nista vise, cisto samo da pise da vam je verzija androida 4.4.2. Ja se na to ne palim i uopste se ne "uzbuđavam" zbog toga haha Izacice sada Sotmax sa androidom 4.4.2 koji ce da ima air comand i instaliracu ga i to je to
Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
rex, ubaci sotmax rom jer ces mozda tako resiti problem
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2206843
EDIT:
Sada sam video novi JellyKat v5 rom i mnogo mi se svideo. Pogledajte SS http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2593200
Stavicu preko noci da se skida pa cu ga mozda sutra instalirati
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2206843
EDIT:
Sada sam video novi JellyKat v5 rom i mnogo mi se svideo. Pogledajte SS http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2593200
Stavicu preko noci da se skida pa cu ga mozda sutra instalirati

Note IV N9100 dual
Dragi prijatelji izgleda da sam ja jedini baksuz ovde sa note2 skinem kitkat ubacim ga preko odina i jupiiiii ostade tel bez mreze sve sam probao i nista... na kraju zavrsio na servis zasto i kako nzm gde sam pogresio
...

toda81...imao sam ga i ajd reko vidim izasao kitkat pa da ga ubacim i eto na kraju sta se desi zavrsio na servisu
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ma dzabe ljudi stock romovi silni, dzabe kada je ostecena efs particija. Eto ariza patch mozda je mogao da pomogne, posto radi na s3, na note 2 bi mozda pomoglo. Efs backup si imao i on je mogao da ti pomogne. Ako je fajl tar ekstenzije onda se to flesuje preko odina, izaberes phone(ili modem kako vec
), za PDA ne znam da li ce raditi. Samsung me je razocarao kada sam flesovao 4.1.2 za s3. I izgubio je mrezu. Sva sreca IMEI nije bio taknut, al je ipak bila ostecena efs particija. Uvazili garanciju, i vidim vratili telefon sa skrivenom superuser aplikacijom. U servisu su rutovali telefon.

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Znaci nista vise preterano ne cackati oko romova. Vreme cackanja sa sistemskim fajlobima i romovima android je proslo sad malo malo pa cujem neko je pokvario ovo neko je pokvario ono dok je pokusavao da instalira razne romove
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
e sad da ja pitam imam problem kada kliknem na supersu pise mi da je zaustavljen i ukljuci mi se aplikavija azuriranje politike bezbednosti sta to znaci i non stop mi to iskace inace je na android 4.3
- toda81
- Prijatelj foruma
Ja politiku bezbednosti iskljucujem. Druze to je glupost sto kazes da je vreme romova proslo. Meni su custom romovi bili uvek bolji i lepsi od stock romova. Ovaj novi rom sto sam ubacio prelepo izgleda i slikacu vam ovih dana da vidite
Note IV N9100 dual