OnePlus One

Odgovori
znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: OnePlus One

Post od znemanja »

Ni ja :uhuh: , a baš sam mi dobro došlo da se ponovim sa novi telefonom :D

Mislim da ću da upitim jedno protesno pismo (e-mail) OnePlus One kompaniji, naneli su mi materijalnu i nematarijalnu štetu. Svojim izjavama su me navali da uništim svoj S3, doveli su me u zabludu u pogledu činjeničnog stanja te stoga, ne znajući za pravo stanje stavri, uništio sam svoj S3 i tako pretrpeo materijalnu štetu. Ni nematerijalna šteta nije ništa manja, tražiću naknadu za pretrpljen bol i duševnu nestabilnost usled saznanja da nisam jedna od sto dobitnika OnePlus One uređaja. Napominjem da sam ipak spreman za medijaciju, smatram da bi jedan OnePlus One uređaj, verzija od 64GB, poslat na moju kućnu adresu, bio sasvim adekvatna naknada za materijalnu kao i za nematerijalnu štetu :lol: :lol: :lol:
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Hahahah nije loša ideja. Ne zaboravi da potražiš i koji invite za drugare sa foruma ;)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

kolektivna tuža za nakandu pretprljene štete :D To je loš publicitet za novoosnovanu kompniju, ali ako podele par OnePlus One telefona, drugu pesmu ću pevati :lol: :lol:
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Slažem se :) šta dele tamo po bogatom svetu, nek daju nešto i sirotinji :)

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Ova kompanija je sprdnja.Kako su krenuli tako ce i zavrsiti.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Pretpostavljam da niko iz nase zemlje nece dobiti telefon "za 1$", ustvari nece sigurno jer taj ko dobije telefon on uz njega dobija i cini mi se 3 a mozda i vise invite-a za kupovinu, a nasa zemlja se ne nalazi na spisku zemalja u kojima ce se telefon naci u slobodnoj prodaji, tako da kod nas nece moci da se kupi legalno.

thea94
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 05. Maj 2014. 19:15
:: Samsung Galaxy S2

Post od thea94 »

Koja je najbliža zemlja u kojoj će se ovaj uređaj naći u prodaji (ako neko zna)?^^

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Italija ja mislim...                                                                                            

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Italija, Austrija, eventualno Nemačka

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Inače, malo sam srljao po njihovom forumu... Telefoni NEĆE biti pušteni u slobodnu prodaju, već će se isključivo putem pozivnica naručivati. Kako kažu tamo zvaničnici, do sredine juna će se malo smiriti potražnja pa će kasnije relativno lako moći da se dobiju pozivnice. Razumite ih, nova je kompanija, ne mogu tek tako da puste xy telefona u prodaju kad ne znaju kako će tržište da reaguje... Ali mislim da će se krajem juna - početkom jula moći nabaviti relativno lako :)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Cooomi, sve je to lepo ali smatram da taj telefon kod nas nece stici..Ali ako trziste bude dobro odreagovalo,sigurno ce izbaciti telefon izbaciti u "slobodnoj" prodaji po prodavnicama..

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Meni ovo sve nije ozbiljno. Srećom se nisam nadao nešto u ovaj model da će stici do nas.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Pa ne može biti ozbiljno kad su amateri, tek osnovali kompaniju :)

Možda je nama loše jer ćemo teško do telefona, ali će oni u ovim zemljama uzeti baš lepe pare, a to im je glavni cilj. Mislim da će od jeseni ići u prodavnice po u ovih 16, a možda i kod nas bude neki fazon da se nauči preko nekog uvoznika ili tako nešto.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Nisu oni amateri, to su sve inteligentni ljudi sa velikim iskustvom, radili su za Oppo. Mnogi smatraju da je OnePlus ustvari ogranak Oppo-a, jer je CEO Pete Lau jos uvek u odlicnim odnosima sa Oppo celnicima. OnePlus koristi njihove pogone za proizvodnju, kao i jos neke povlastice, koje ne bih sad otkrivao. :wink:

S druge strane, slazem se sa vama da im je taj sistem pozivnica obicna budalastina. Ako vec zele da naprave neki bum na trzistu sa tom cenom, nek' puste onda prokleti telefon u prodaju. Trziste je vec bilo odavno zainteresovano za aparat, koji je prava zverka u svakom pogledu...

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Nema sta, telefon je definitivno barem sto se tice specifikacija, prava azdaja, mislim da je ova fora sa pozivnicama nista drugo nego marketinski trik. Od davnina se zna da ljudi uvek vole da vide i imaju nesto tajanstveno, nesto do cega drugi tesko mogu da dodju, klasican primer je to sto ne moze svako da ga kupi i mislim da ce upravo to i da ga prodaje. Iskreno se nadam da ce im akcija dobro proci jer je svaka konkurencija, za nas kupce i vise nego dobra. :wink:

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Green, u potpunosti se slazem sa tobom. :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

http://www.androidauthority.com/oneplus ... er-381428/

Au, au, au... Najobičnije kartonske kutije, bez punjača, slušalica, uputstva, i ostale opreme... Ovako se ne stvara ugledna firma. Veliko razočarenje s moje strane.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Ali karticu je potpisao CEO lično! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ali, da telefon izgleda odlično - ne može se poreći.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Izgleda, tu nema govora ali ovo je jako neporfesionalno. Mislim, da li pokušavaju da nadomeste profit zbog niske cene ovim nedavanjem opreme ili je prosta nespremnost, ne znam

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

El Laki, verovatno su ovako dobili samo oni koji su osvojili telefon "za 1$" valjda ce, ako se ikada bude pojavio u slobodnoj prodaji, dolaziti normalno sa fabrickom kutijom i full opremom.
I posle vi vidite da li se isplati lomiti svoje telefone, posebno ako su u pitanju noviji modeli. ;)

Odgovori