Moj prijatelj pravi lukove i strele. Ja sam odusevljen kako to radi. Vidite slike, a kada biste videli ovo uzivo, tek da biste se odusevili kako to izgleda
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Na zalost nismo, ali prijatelj planira da ode kod njih i da im pokaze svoje radove. Culi smo da oni izvoze lukove i za inostranstvo. Da li i ti volis strelicarstvo?
Pa volim, ali ne bas kao ta ekipa... taj sto izvozi lukove i sto je pravio seminar je moj drugar, a fotograf na tom seminaru je bio moj brat, msm jako lepa priča, ima na fb ceo seminar islikan...
Chroma Flash will let users take two almost simultaneous pictures of an object, one with flash and one without flash. The processor will then combine the two images, offering a final image that has the “sharpness and clarity and bright color tones from a picture with the flash, coupled with the natural colors of a picture without a flash
Baraba, Ubaci xdabbeb 3.1 fix.tu ti je portovana kamera sa g2 pro telefona,obuhvata 4k snimanje,slow motion,chrome flash,kao i magic focus (u toku slike,mozes da biras koji ces deo iste da stavis na macro)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.