XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Androman ma ne znam ni sam,svidja mi se Z2 iako nije mnogo bolji od mog Z1,ali me nesto privlaci njemu,prosto me vuce
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
I ja isto, razmisljao sam se izmedju N3, Z1 i G2 i na kraju sam napravio pravi izbor i uzeo N3.
Sto se tice Z2 ne bih se bas slozio da nije bas mnogo bolji - vise rama, nesto noviji i malo bolji procesor, kamera po broju mpx ista ali verovatno su je unapredili nekako, ekran dosta bolji, veci i IPS u odnosu na TFT na Z1, tako da ima neke prednosti u odnosu na Z1.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.