Ajde zoreli ole ole ole
Ako moze jedna slika sa Sonjom i Aleksandrom zajedno kako nam masu i salju poljubce
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Baraba, moracemo da otvorimo posebnu temu za slikovite recepte Mogli bismo da zamenimo tanjire, ja tebi ovo moje rolovano, a ti meni ovaj zamašćeni tanjir
Zemljace,nikakva dodatna svetla i lampe nema. Od "pomagala",tu je fix za kameru i chroma flash (blic koji je za 80 posto bolji,jaci i 'cistiji' od obicnog)
Edit: Evo jos dve,isto mrkli mrak
Potvrdjeno stize,samo cu da vidim kako mu drzi baterija. Ako je bolje optimizovana,uzimam G3,ako ne G2 uzimam od brata
Inace ova kamera sa fixom je kompletno portovana sa G2 pro telefona
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.