Samsung D870 tehnoloska perverzija

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Samsung D870 tehnoloska perverzija

Post od dojlimi »

Ajmo da malo ogovaramo ovaj buduci top model zelim misljenje svih: del boya,mihajlovica,lomnice i svih ostalih :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
A N D R O I D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hm,ovo je u sushtini nabudzeni D600 sa boljom kamerom...Ne vidim neke bitnije razlike a ta kamera od 3.2mpx tek treba da vidimo kako ce se pokazati i kakve ce rezultate da daje tako da ne mislim da je ovo nekakva tehnoloshka perverzija...Solidan je telefon ali ne toliko revolucionaran tako da...ostaje nam da sachekamo josh malo da vidimo kakav ce se ovaj model pokazati u praksi,za sada opet govorimo samo na osnovu papira...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

kao shto kazhe Dexter, ovo je kao d600 sa boljom kamerom , za sada ja sam primijetio samo tu razliku izmedju ta dva telefona , a sve ostalo je isto , tako da se i nebih bash slozhio da je
tehnoloska perverzija , ali dobar je telefon , nema shta , ali zasad samo na papiru , vidjecjemo shta cje se desiti kada se pusti u prodaju :wink: 8) :) :D :lol:

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

rezolucija ekrana je ista u odnosu na D600 mada je ekran siri i duzi za po jedan milimetar dobro je sto ce u startu imati EDGE :lol: :lol: :lol: :lol:
A N D R O I D

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Mislim da kod ovog modela je najvaznije da napokon ima opciju da minimalizuje MP3 player,mislim da je to prvi Samsung koji je dobio napokon tu opciju kome je svima smetala...

Inache treba da izadje na leto i koshtace oko 420-250 evra.... 8)

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

ja licno ne volim Samsung telefone ali moram da priznam da mi se svidja, nekako elegantno deluje i mnogo tanje od d500 koji je meni antipatican, cak mi se i slider svidja, videcemo prave komentare kad se pojavi u narodu a do tada... :)
HOX Titanium gray

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

I meni deluje jako simpatichno i verovatno cu ga posedovati sledece zime,inache meni je D500 mnogo lepshi od D600 ali ovaj model je lepshi i od jednog i od drugog a i ima razne par inovacija tako da,interesantno... 8)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

KONACNO da se pojavi jedan moderan telefon,sa dobrim funkcijama i perfektnom tastaturom,na prvi pogled naravno,ali znajuci Samsung bice em komotna em meka"ko dusa"! :wink: Mozda cu ga i nabaviti posto smo odrali kladionicu pa sam bas resio da sacuvam nesto za crne dane kad mi dodje da kupim nesto dooobro da mi bude kolega N80.
Pozdrav 8)

Odgovori