Jedan moj prijatelj ima nokiu 6230 i problem je bluetooth. Kada ga upali ne moze pronaci ni jedan uredjaj a niko ne moze ni njega pronaci (vidljivost aparata je podesena). Znaci bluetooth ne funkcionise ali ne znam da li je to do softvera ili hardverski kvar.
Moze biti da je cip otisao u vecna lovista,cuo sam za dosta ljudi sa Nokia-ma da im odjednom vise ne radi BT a male su sanse da flesh moze da pomogne!Mozes da probas u svakom slucaju,pa ako uspe super,laksi si samo za 10 evra a ako ne...!
Pozdrav
Evo da javim da mu je veceras opet proradio bluetooth . Ali pitanje je koliko ce vremena raditi jer mu se vec desavalo da proradi i nakon nekog vremena opet nece da radi.
nisam bas siguran sta radim ali imam jedno pitanje. Kako da ubacim igricu na nokiu 6230 sa kompa preko bluetootha a da ona radi? naime uvek kad prebacim igru telefon mi daje mogucnost da je ucitam u gallery a ne u applications gde treba. unapred zahvalan.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.