6230, Bluetooth problem

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

6230, Bluetooth problem

Post od janka_88 »

Jedan moj prijatelj ima nokiu 6230 i problem je bluetooth. Kada ga upali ne moze pronaci ni jedan uredjaj a niko ne moze ni njega pronaci (vidljivost aparata je podesena). Znaci bluetooth ne funkcionise ali ne znam da li je to do softvera ili hardverski kvar.

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Ja imam nokiu 6230 i meri radi odlicno blutut ako ima jos garanciju neka ga zameni.preporucio bi mu za neki drugi fon jer ovaj i nije nesto. :D :D 8)
......Smej se smej,uvek se smej........

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Moze biti da je cip otisao u vecna lovista,cuo sam za dosta ljudi sa Nokia-ma da im odjednom vise ne radi BT a male su sanse da flesh moze da pomogne!Mozes da probas u svakom slucaju,pa ako uspe super,laksi si samo za 10 evra a ako ne...! :shock:
Pozdrav 8)

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Evo da javim da mu je veceras opet proradio bluetooth :) :) . Ali pitanje je koliko ce vremena raditi jer mu se vec desavalo da proradi i nakon nekog vremena opet nece da radi.

held
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 00:45

Post od held »

nisam bas siguran sta radim ali imam jedno pitanje. Kako da ubacim igricu na nokiu 6230 sa kompa preko bluetootha a da ona radi? naime uvek kad prebacim igru telefon mi daje mogucnost da je ucitam u gallery a ne u applications gde treba. unapred zahvalan.

Odgovori