Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ja imam onu fabričku foliju, još nisam uzeo nikakvu drugu zaštitu ali ću pogledati ovde u Temišvaru šta ima.
Što se navigacije tiče, ja ovu koristim
* * * * ...............
Ako ti ta ne bude odgovarala iz nekog razloga, obrati se tamo u temi za navigaciju pa će ti toda81 proslediti neku drugu
Poslednja izmena od zoreli u Pet, 01. Avg 2014. 22:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Linkove navigacija i ostalog softvera razmena na P.P.
Koja je kod vas poslednja verzija 4.4.2 softvera? Google-ovao sam malo i pise mi da je poslednja oficijelna verzija ona koja nije kod mene trenutno...A kada odem na proveru azuriranja,pise mi da imam poslednji softver.
To je zato sto imas rom koji je poslednji izasao za taj neki region. Kad se pojavi noviji dobices obavestenje na telefonu. Druga opcija ti je da flesujes, ako znas to da radis. Ako ne znas, nemoj nista napamet. Javi se ovde pa ce ti neko vec napisati uputstvo.
aha,ok. za flesovanje mora tel da bude rootovan jel tako?e da,posto mi je bele boje tel zanima me da li se prlja ova imatacija koze na zadnjoj maskici?
Ne, kada flešuješ oficijelni rom onda nema potrebe da bude prethodno rutovan telefon.
Za prljanje nemam pojma, ali mislim da bi bilo glupo da se može isprljati
Nema potrebe da ti ovde neko pise, idi na XDA ili youtube i sve imas detaljno objasnjeno, oficijelni romovi su ti na Sammobile a ovih drugih imas svuda pa nadji sta ti odgovara, ja preporucujem Oficial NEE a od custom Omega rom
Ljudi ima li neko medju vama da koristi samsung gear?
Danas mi je kolega sa posla pokazao on ima samsung gear fit i mogu vam reci da je jako interesantna stvarcica...
evo izguglah malo resenje ga sms. moze da se namesti ako u podesavanjima poruka odete na tekstualne poruke- nacin unosenja texta i izdaerete gsm abeceda.
Da ti odmah srusim kulu od peska, sa tim neces nista postici. Opet ti stoji isto ogranicenje. Probao sam ja to davnih dana.
Ja nisam menjao rom, tako da za ovo sa nemackim ne mogu ni da potvrdim ni da opovrgnem. Iskreno, nemam naviku da kuckam te dugometrazne poruke. S obzirom da u paketu imam 1500 komada mesecno, ne predstavlja mi problem ni gomilu kratkih da posaljem ako mi je bas toliko dosadno. Nego, zaista, zasto je problem poslati 3 + 3 poruke? Mislim, isto ce ti naplatiti svakako.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.