Nama nepoznati smart telefoni
Nama nepoznati smart telefoni
Pozdrav narode.Pre neki dan sam gledao na gsm areni telefone i za oko mi je zapao veliki izbor marki i modela koji kod nas trenutno nema na android i windows platformi.Gledao sam blu cubot i jos dosta koji imaju zavidne specifikacije kao sgs3 i dosta jacih od sgs3.Ips ekrane od 5inca quad core procesore ram memorije od 1gb 2gb.Predpostavljam da su vecina njih kinezi koji su nama nepoznati i sigurno su pristupacniji sa cenama od nama poznatih a mozda im je dobar i kvalitet.Cudi me da kod nas nema zastupnoka jer sobzirom na nasu ekonomsku situaciju mozda bi se dobro prodavali ako bi parirali samsungu lg sony itd ili je u pitanju neki uvoznicki lobi.Meni je za oko zapao xiaomi mi4 i jos neki zoopo p990.Mislio sam na ove brendove sa gsm arene a ne na kopije galaxy s3.4.5 note i ostale.Sta mislite vi o obome drugari.Evo linka od jednog ARCHOS-a http://www.gsmarena.com/archos_50c_oxygen-6125.php http://www.gsmarena.com/panasonic_eluga_u-6541.php http://www.gsmarena.com/panasonic_p81-6427.php http://www.gsmarena.com/lava_iris_550q-6253.php Ima jos dosta modela pa pogledajte i sami da cujem vase misljenje.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Re: Nama nepoznati smart telefoni
Blu telefoni se prodaju kod nas, cena im je solidna, mislim da mogu u Handy da se nađu. Što se tiče Kineskih kompanija, one ne mrdaju iz Kine, jedino što možeš je da naručiš OPPO preko njihovog sajta, isto i za Xiaomi. A cena kad stigne, bude poprilično veća, bar po meni.
A i naziv teme ti je kriminalan. Ako su tebi te "marke" telefona nepoznate, ne mora da znaci da su i ostalima...
open-mind, mislio sam da su manje poznati na nasem trzistu.
Poslednja izmena od Lobachewsky u Uto, 19. Avg 2014. 17:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: Nama nepoznati smart telefoni
Onda prepravi naziv u manje poznati smart telefoni.... [emoji1][emoji1][emoji6]
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Re: Manje poznati smart telefoni
gledao sam blu tel kod handy i cena im je prihvatljiva.Dok za ove druge oppo i xiaomi kad stignu kod nas kostaju oko 340evra xiaomi mi4.
Manje poznate marke uglavnom dolaze iz Kine, stancaju ih ko konzerve Koka Kole i prodaju najvise na maticnom trzistu. Izuzetak su jedino Oppo i donekle Xiaomi modeli, jer mogu da se nabave i kao internacionalne verzije. Slicno moze da se kaze i za neke indijske marke poput Micromax, Karbonn, Xolo, Lava...
- Challenge
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
- :: BlackBerry Z30
- :: Nokia E72
Nema zastupnika jer nema servisne podrške, a bez servisne podrške garancija nije isplativa. Bez garancije iza koje stoji ovlašćeni servis ne isplati se kupovati. IMO.
Hvala gren za ovu informaciju sto si rekao da neki modeli poticu iz indije.Brat mi ima xiaomi mi4 i ja sam se odusevio sto se tice tel.kupio ga je u moskvi sa sa punom garancijom 240dolara.Kaze da nezali sto je reskirao i kupio ga.Cackao sam ga dok je bio kod mene i nisan video neke razlike izmedju njega i sgs4.Gledao sam i recenzije na youtubu njega i ostalih slicnih modela.A sto se tice garancije kod nas nema nista bez ovlacenog uvoznika uz pristupacnu cenu bilo bi okej.Green napisao:Manje poznate marke uglavnom dolaze iz Kine, stancaju ih ko konzerve Koka Kole i prodaju najvise na maticnom trzistu. Izuzetak su jedino Oppo i donekle Xiaomi modeli, jer mogu da se nabave i kao internacionalne verzije. Slicno moze da se kaze i za neke indijske marke poput Micromax, Karbonn, Xolo, Lava...
Na jednom drugom forumu ima tema o kinezima.Mogu vam reći da dosta ljudi naručuje telefone iz kine preko pandawill-a i sa sve plaćanjem carine im se isplati.Cooomi napisao:Blu telefoni se prodaju kod nas, cena im je solidna, mislim da mogu u Handy da se nađu. Što se tiče Kineskih kompanija, one ne mrdaju iz Kine, jedino što možeš je da naručiš OPPO preko njihovog sajta, isto i za Xiaomi. A cena kad stigne, bude poprilično veća, bar po meni.
Kažu da su telefoni dobri i jeftini,za 200 $ kupiš flagship.