Challenge, mislim da je sve bilo na auto podeseno a sto se tice macro fokusa tel ima manual fokus pa ispodesavas sve kako ti odgovara a i ima i opciju Magic fokus da posle slikanja biras tacku i deo na slici koji bi da ti bude u fokusu , pa ko voli da se zanima eto zezanja do mile volje
Dule87, hvala Demian, Magic focus je extra odradjen igraj se malo sa slow motion 120 frejma u 720p rezoluciji daje odlicne rezultate pri 0.2 brzini prikazu
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Dvooriste kod mene u selu
slika od sinoc,samo nocna ISO 400
Jedna sa puta
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Evo samo za Azimutha,mlada dama se okrenula da je slikam...dalje necu da pricam sta je bilo
Evo jos par slika,malo talasa itd
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.