Evo malo da se osvezite dok ne stignu jos devojaka u bikinijma.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Moj savet ti je da zameniš za 1020, razlika u slikama i nije toliko velika, štaviše, meni se više sviđa kamera na 1020 pogotovo zbog OIS Uštedećeš dosta para, a 1020 je jedini logički napredak
Ja sam bas danas prodao 1020 i vracam se na 808, dobio sam dobar android koji cu da koristim kao telefon br1, a 808 za slikanje i u njemu ce biti druga kartica koju manje koristim.Ne znam kako da objasnim ali meni su bolje slike ispadale sa 808.
ako prodajes tvoju mozda da pravimo posao.
Pa sto ne rece da prodajes ja bi mozda kupio , ako nije tajna za koliko je otisla i ako mozes kratko kako te posluzila, kakva je baterija, koristio bi je samo za osnovne stvar (Poziv, poruke itd)i,ako bi izdrzala 3,4 dana onda je to moj fon.
coa89, tako što bi prodao 808 i dodao nešto para i kupio 1020, a ako ostavi 808 moraće više da iskešira za 925 Po meni je glupavo nositi dva telefona, jedino ako se mora...
Pa dobro to da, mozda i ne bi ustedeo mnogo s obzirom da je 1020 mislim oko 100eur skuplja od 925 e sad koliko se krece 808 PV to ne znam ali mislim da njemu nisu pare problem vidim slike iz Amerike , nece on da se bruka za 100, 200, 300 eur
coa89 napisao:Pa sto ne rece da prodajes ja bi mozda kupio , ako nije tajna za koliko je otisla i ako mozes kratko kako te posluzila, kakva je baterija, koristio bi je samo za osnovne stvar (Poziv, poruke itd)i,ako bi izdrzala 3,4 dana onda je to moj fon.
Otisla je za 300e, baterija nema sanse da izgura 3-4 dana ( ovaj telefon se kupuje da se slika, a ako se umereno slika svako vece punjac).Sluzila me je lepo, win 8.1 je veliki pomak u odnosu na 8.0 e sad ima tu jos nekih stvari koje nisu logicena ali ....Meni su nekako slike bile bolje sa 808 i sad kad sam dobio sluzbeni android koji je )5-inca, Quad Core, 1gb rama) ja sam odlucio da ovaj prodam uzmem opet 808 i ostatak para stavim u stek i skupljam za DSLR
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.