iPhone 4S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: iPhone 4S
Hahahahaha, ludi ste skroz, u pozitivnom smislu naravno. 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ahahhaahhaha. Ovom drugaru skroz fino radi
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Poslednja verzija iOS 7 na 4s radi odlično, baterija bolja. Na mom ličnom primeru. Ne mogu da prežalim što ga prodah.
@iLuka, pozdravi komšinicu ako dobro izgleda, mogao bih da joj pukneš jedan restore, da se vrati sve na svoje mesto sa svežim novim sistemom očišćenim od smeća.
@iLuka, pozdravi komšinicu ako dobro izgleda, mogao bih da joj pukneš jedan restore, da se vrati sve na svoje mesto sa svežim novim sistemom očišćenim od smeća.
ccc... komsinica trudna sa drugim detetom, jedva ide a ti tako
nista je ne diram dok ne traze a posto se pravim lud niko nista ni ne trazi

nista je ne diram dok ne traze a posto se pravim lud niko nista ni ne trazi

- Baraba
Ti meni nešto kažeš:

iLuka napisao:mada je ona korisnik koji "samo trpa i ne misli"

cuti tu i kupaj se!
zna se na sta sam mislio!
udario ti seratonin u glavu od tolikog Sunca
zna se na sta sam mislio!

udario ti seratonin u glavu od tolikog Sunca

- Baraba
iLuka, da da, a njoj dok popravljaš iphone pevušiš "čini mi se da ti srce jače kuca, kao da ti haljuna po šavu puca..." 
ps. vratio sam se juče.

ps. vratio sam se juče.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
iLuka da ti nisi popravio komsinicu pa je u drugom stanju....ala je opravio svaka mu cast....ubacio iLuka novi softver komšinici....hahahahaha
Huawei
dobro bre, sto ste navalili 
uradicu joj restore za par meseci pa cemo da vidimo, mozda joj stavim i 8icu
au, kakvi ste, jedva cekate da bockate

uradicu joj restore za par meseci pa cemo da vidimo, mozda joj stavim i 8icu

au, kakvi ste, jedva cekate da bockate

dobio sam smart sat u8 i spojioo sam ga sa telefonom, ali mi ne radi funkcija sms,fb i jos neke , ali ne umem da to spojim cito sam upustvo i opet ne umem,
imali li neko iskustva sa tim ?
imali li neko iskustva sa tim ?
I posle dugih 6 godina ponovo se srecemo, ja i iphone sada 4s, tada 2007. je bio samo iphone >
...pa eto da znate da cu vas smarati oko sitnica detalja, svaka preporuka je dobrodosla, ako imate neki tips and tricks, potencijalno dobre apps, sve je dobrodoslo, jer sam koristnik BB i Androida, pa sam iOS skroz zaboravio. Hvala ! 

Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
ne znam sta bi hteo konkretno sa telefonom, pitaj slobodno...
za sada taj model jos uvek radi, da kazem - ok, jer je vec iOS dogurao do verzije 8 tako da ce sigurno biti dosta osakacen po pitanju opcija... 9.9.2014 izlazi nova verzija iOS pa ces i sam videti...
uglavnom sve se svodi na tvoje potrebe, da li ces da JB telefon ili ces ga ostaviti nan fabrickoj verziji... ja sam neke modele JB a neke nisam... ovaj sad - nisam...
za sada taj model jos uvek radi, da kazem - ok, jer je vec iOS dogurao do verzije 8 tako da ce sigurno biti dosta osakacen po pitanju opcija... 9.9.2014 izlazi nova verzija iOS pa ces i sam videti...
uglavnom sve se svodi na tvoje potrebe, da li ces da JB telefon ili ces ga ostaviti nan fabrickoj verziji... ja sam neke modele JB a neke nisam... ovaj sad - nisam...
- AleksaVrsac
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 17. Avg 2014. 16:51
- :: S4
- :: Note 2
Pomoc ljudi. Uzao sam iphone 4s,i preko itunesa odradio update ios 8. Pisalo je da ce odraditi download i da ce uredjaj sam instalirati system. Medjutim skinuo se,ali nista se posle toga nije desilo. Sta dalje? Trebam li ja nesto da odradim?
edit:
Sredio sam. Ok je. Inace nije hteo wi fi da mi radi,a nece ni sad. Zna neko zasto. Ne mogu da ga ukljucim na telefonu. Siv mi je onaj kruzic sto treba da pomerim da bi upalio wi fi.
edit:
Sredio sam. Ok je. Inace nije hteo wi fi da mi radi,a nece ni sad. Zna neko zasto. Ne mogu da ga ukljucim na telefonu. Siv mi je onaj kruzic sto treba da pomerim da bi upalio wi fi.

Poslednja izmena od Lobachewsky u Pet, 26. Sep 2014. 12:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
Ako ikada na prasnjavom putu padnes,ustani i nastavi dalje. Jel veliki je onaj koji ustane,a ne onaj koji ostane da lezi...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Iskreno, moguce da ti je crko wifi... jel sve gde pise wifi sivo?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- AleksaVrsac
- Povremeni posetilac
Da. Kada udjem u wifi sivim pise sve. Prvo Wi-Fi pa ispod "tacnost lociranja je bolja kada je Wi-Fi ukljucen. Sve sivim pise.
Ako ikada na prasnjavom putu padnes,ustani i nastavi dalje. Jel veliki je onaj koji ustane,a ne onaj koji ostane da lezi...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mislim da ti je geknuo WiFi/GPS chip. Teoretski, moze da bude da je softverska stvar, opali mu jedan restore, pa ces videti, ali 97% sam siguran da je ovo u pitanju.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Imao sam isti problem sa 4s,bio je softverski problem restartovao ga tako sto sam drzao zajedno power i home dok se nije restartovao i otklonio se problem. Probaj to sto ti je rekao @miodrage ,ako ne odnesi odma u servis i nemoj slicajno da radis one fore sa fenom da ga zagrijavas i sl jer ces napraviti jos veci problem.
- AleksaVrsac
- Povremeni posetilac
Ertz,probao sam,nece. miodraze,i restart na fabricka podesavanja sam uradio,opet nece.
Bio sam u servis,kazu hardverski problem. Moze da se ubaci wi fi,30e kosta. Inace koliko vama drzi baterija?
Bio sam u servis,kazu hardverski problem. Moze da se ubaci wi fi,30e kosta. Inace koliko vama drzi baterija?
Drugari imam problem. Imam 4s i uradio sam update ios 8 i sve je normalno odradio da bi posle instalacije izaslo na ekranu: "Azuriranje je dovrseno, Vas iPhone je uspesno azuriran. Ostalo je jos samo nekoliko koraka i vas uredjjaj ce biti spreman!" i odradim i to do kraja, nastavim dalje, sa prihvatanjem licence, onda da prihvatam da koristim iCloud, i posle toga mi se pojavljuje "Nadji moj iPhone", prihvatam i to i vraca me ponovo na pocetak. "Azuriranje je dovrseno..." Ne znam sta da mu radim, mogu samo da primam pozive i da zovem hitne pozive. Pomozite! Hvala unapred!