Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia N8
Vozdra narode, imam n8 sa delight firmwerom i imam pitanje. Kad prebacim preko hdmi kabla na lcd tv, ne prikazuje preko celog ekrana sliku, nego "ošišanu" gore i dole i kao da je 480p, a ne 720p. Ima li neko iskustva sa ovim? Čak mi se čini i da je video koji sam snimio prikazan u 480p. Povezujem ga preko programa big screen koji dolazi uz firmware.
Hvala svima!
Hvala svima!
goja71, to sto pricas je i meni,ali samo u uspravnom modu,slika na tv-u je osisana sa strane.Dok kada prebacim telefon u vodoravni polozaj onda se slika rasiri na celom ekranu i nema "sisanja" ni gore-dole,ni sa strane.Ako je to to sto si nas pitao.E sad sto kazes da je kvalitet slike kao 480p to i je jeste,i meni je takav kvalitet,samo mi je HD kada gledam slike i video,ako tako mogu da se izrazim.Sve ostalo je u mnogo losoj rezoluciji,skoro pa neprijatnoj za gledanje..
Hvala na odgovoru. Jeste u uspravnom modu ošišana levo i desno, ali je u vodoravnom ošišana gore i dole. Ne mnogo ali nije full screen. Kad puštam video klipove koje sam snimio mobilnim, gore u uglu mi prikazuje da pušta u 480p. Da nije do plejera?
Pozdrav svima i samo da kažem, a to ste sigurno 100 puta čuli, ovaj mobilni telefon je jedan od kompletniih uređaja za multimediju koji je do sad izašao. Sam vrh telefona još uvek.
Pozdrav svima i samo da kažem, a to ste sigurno 100 puta čuli, ovaj mobilni telefon je jedan od kompletniih uređaja za multimediju koji je do sad izašao. Sam vrh telefona još uvek.
Posle kratkog druzenja sa N8, kupio sam S2
. Istrcao za malo para, a u lepom je stanju pa eto...I dalje tvrdim da je taraba, al valjda cu se navici. Ono sto mi je pozitivna strana je sto je tanak.
Hvala svima na savetima i pomoci!

Hvala svima na savetima i pomoci!
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: Nokia N8
Cestitam! 
Uzivaj u novom telefonu i nabaci mu neki custom ako te smori stock

Uzivaj u novom telefonu i nabaci mu neki custom ako te smori stock

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Hehe, pa tebe ima i ovde
. Hvala, al nema smisla ovde da pricamo, doci cu ja u adekvatnu temu za doticni telefon 

- Milica2308
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 19. Jul 2014. 23:13
- :: Nokia N8
Jakooo bi volela da mi neko pomogne..ocajna sam!
moj ljubimac N8 je poludeo. iscitala sam skoro sve stranice ali niko sa slicnim problemom. Telefon je pre par dana poceo da se cesto sam gasi i restartuje da bi u jednom trenutku to radio non stop bez prekida,pali-gasi-restart. Kad ga ugasim dugim drzanjem dugmeta za paljenje tad miruje. S obzirom da redovno sve cuvam na suitu uradila sam bez problema hard reset (valjda se tako zove) i to i onaj sa kucanjem koda i onaj sa pritiskom na 4 dugmeta u isto vreme. I sada se desava sledeca stvar..telefon radi sve dok ne krenem da se prikljucim na wifi..cim krenem da se povezujem i pise mi standarna poruka-U toku trazenje mreze telefon se ili restaruje ili ostaje u tom trazenju mreze zauvek..dok ja ne prekinem na Ponisti. Mada se cesce restartuje cim krenem da trazim wifi..Znam da sam opsirno objasnila ali sam stvarno ocajna i ne znam sta bi moglo da bude.Ima li ko ideju?

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Ako ne pomaze hard reset pravac servis, ne verujem da znas da mu sama flesnes softver!?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa pomozi devojci ako već znaš kako se flešuje. Uštedi joj koji dinar kad već može sve u kućnoj radinost da završi.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Nemože ni da ga flešuje jer navifirm neradi i nemože skinuti željeni firmawere. Jedino ako ga neko ima a verujem da ga ima jer puno njih je imalo N8 pa nek joj pošalje.
E ovako posto me nema ovde bas aktivno u posledenje vreme,to je zbog posla,a i komp mi je toliko nesto usporen da jedva i otvaram ovaj forum,a preko telefona da i ne pricam,jer imam ovaj mobilni o kome pricamo.
Sto se tice navifirma kolega dejan je u pravu vise nista ne moze da se skine preko njega,samo ako neko ima sacuvan,a taj neko sam ja,mozes skinuti OVDE to je balcan refresh verzija(sa fm transm).
Ako ti je potrebno neko upustvo u vezi flesovanja mozes to videti u temi nokia i fenix,u delu foruma za symbian..
Ako nesto treba slobodno se javi..
Sto se tice navifirma kolega dejan je u pravu vise nista ne moze da se skine preko njega,samo ako neko ima sacuvan,a taj neko sam ja,mozes skinuti OVDE to je balcan refresh verzija(sa fm transm).
Ako ti je potrebno neko upustvo u vezi flesovanja mozes to videti u temi nokia i fenix,u delu foruma za symbian..
Ako nesto treba slobodno se javi..
Ja nemam vise ovaj telefon, ali dok sam bio zainteresovan, nasao sam ovaj sajt gde je sav firmware za N8, evo ako nekom treba, tamo je sve:
http://www.mrcrab.net/nokia/Nokia_N8.ht ... ype=RM-596
Ipak, ja sam prodao telefon sa instaliranim Delight Belle 6.4 verzijom i bas je lepo telefon radio, ja bi preporucio Milici da njega ubaci, taman ce usput resiti i problem RAM-a i jos nekih sitnica. Evo adrese i za njega:
http://n8delight.blogspot.com/2014/01/n ... t-v64.html
Ovo sam linkovao direkno na stranu gde mozes da skines sta ti treba, ukljucujuci i Srpski jezik, a ima i objasnjenja.
http://www.mrcrab.net/nokia/Nokia_N8.ht ... ype=RM-596
Ipak, ja sam prodao telefon sa instaliranim Delight Belle 6.4 verzijom i bas je lepo telefon radio, ja bi preporucio Milici da njega ubaci, taman ce usput resiti i problem RAM-a i jos nekih sitnica. Evo adrese i za njega:
http://n8delight.blogspot.com/2014/01/n ... t-v64.html
Ovo sam linkovao direkno na stranu gde mozes da skines sta ti treba, ukljucujuci i Srpski jezik, a ima i objasnjenja.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Jel u stock aplikaciji kamere na N8 ima da se podesavaju ISO vrednosti i ekspozicija ili ne?I postoji li neka aplikacija za kameru koja to ima?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, ima sale.A imas i app camera pro koja ima mnogo vise opcija nego fabricka..
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Znam videh tek sam uzeo fon
a bio zaboravio jer dugo nisam imao N8.
Ne svidja mi se sto Iso podesavanja nemaju da se biraju po vrednostima u brojkama jer ovo sto ima slabo radi posao.Probacu camera pro.

Ne svidja mi se sto Iso podesavanja nemaju da se biraju po vrednostima u brojkama jer ovo sto ima slabo radi posao.Probacu camera pro.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Sale_M, da i to jeste problem nema podesavanja u vidu brojeva vec u vidu skale,pa kako ti odgovara.Mislim da kada se naviknes mozes sa tim da kombinujes stvari,mada probaj na app camera pro ona ima to sto zelis..
Поздрав љубитељима Н8!Може ли неко да ми напише линк са ког могу да скинем гармин или неку другу навигацију за Н8,коју сам данас купио.Навигација треба да ради без интернета и да буде бесплатна.Ако не сме да се пише овде,мој мејл је mailto:srbbenda@yahoo.com,а на Н8 ми је belle.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
srbbenda, eh pa nerade vise ti forumi sa kojih smo skidali i instalirali garmin ali mozda ti google moze pomoci.
https://www.google.com/webhp?sourceid=c ... %20symbian
https://www.google.com/webhp?sourceid=c ... %20symbian
Ma druze uzmi jednostavno samo fabricku app Nokia Mape one su i bolje od garmina 

Скинуо сам Гармин.А да ли те фабричке мапе могу да раде без интернета,у дивљини?