Daj bre, kamera od 6630 je uzas. Pravi dobre slike ali SAMO i SAMO napolju pod dobrim svetlom. Unutra je bolje da je ne startujesh uopste. (za telefon je ok, ali nije to to kada se prebace na kompu)
k750 je uvek za sobom i ako idesh na neku ekskurziju moze fino da ti posluzi, slike po danu su jako dobre, kada se prebace na komp izgledaju dosta lepo, nema potrebe nositi i digitalac i telefon sa sobom da ti nabudzi oba dzepa. Eto na primer
ova slika. I mob i digitalac ne nameravam da nosim za sobom, ovo je sasvim OK za moje potrebe.
Koji god program da stavish u 6630 nikada se ne moze porediti sa k750, a i zvucnik je mnooogo bolji (6630 imas bash nadareno losh zvucnik, koji god telefon sam video, imao je bolji zvucnik od 6630).
"ne moze porediti ni sa najlosijiim digitalcima" > ne moze, ali dovoljno je za telefon sa obzirom da ga nosish uvek za sobom, moze veoma dobro da posluzi.
6630 je brzi po otvaranju slika zato sto u galeriju imash uglavnom slike sa 1.3 mpix, probaj da prebacish sliku 2mpix (slikanu sa k750) na 6630 pa cesh da vidish zasto je tako sporo. Tacno je, mana k750i je to sto nema 1.3 mpix rezouciju.
"BATERIJA MI DRZI 4 DANA uz normalno koriscenje!!" > to ja malo nasminkano a i ako je bash tako onda ne slusash muziku svaki dan. Ako koristish telefon za SMS, neki call i surfovanje po meni-u/galeriji moze da ti traje toliko. Ali k750 svakako traje dosta vishe, em bolja baterija, em nema OS.
"Jedini razlog za kupovinu k750i meni bi bio da nemam dovoljno para za foto-aparat i dobar telefon,pa eto uzimam 2in1" > E pa to !!! Plus sto je telefon uvek sa sobom.
Imas i messenger na K750i, nije frka.
Daj mi jednu koristnu stvar (tj. program) koji mozesh da instalirash na 6630 a nije java (sem blacklist i slovoed recnik).
"Nisu slike bas toliko bolje od 6630" > Veruj mi, mnooogo su bolje. Imam oko 400 slika od k750 (na kompu), imao sam 6630, znam sta je.
Ja sam prodao 6630 da bih uzeo k750, znam zasto sam to uradio.
To bi bilo to, nemojte deletovati postove ili zakljucati topic jer uporedjujemo telefone (mane prednosti) nismo se samo vezali za "symbian je super, symbian ne valja, na symbianu mozes ovo, symbian je super, symbian je shit" kao sto su vecina "k750 vs 6630". Nek spasa procita sve, valjda ce da mu pomogne.
POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.