iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6
Je l ti deluje kao da je tezi? Nema pojma sa onim sa slika, je l' da?!
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Nema veze s mozgom sa slika.. Nije delovao tezi iskreno
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Prijatelju, pa ne mislis valjda da je u Botswani, ili Nigeriji veca kupovna moc? Nema veze sa time. Pisao sam vec, u pitanju je cista politika!Drakenzen napisao:Mislim da je jedino razlog iskreno izuzetno mala kupovna moc gradjana, svi znamo da se najmanje prodaju najskuplji telefoni, a androida ima koliko hoces. Ja iskreno ni sam ne znam koliko Samsung ima galaxy verzija telefona. A sta oni da rade sa jednim 5s, da prodaju 10 komada mesecno?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Nokia Lumia 1520
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
16 godina na forumu MOBILNISVET
Bogami, svako bi razmislio zbog ovih razloga!

Citiram:
"Istraživanje nemačkih naučnika pokazalo je da svakodnevno 10-minutno buljenje u ženske grudi ima učinak kao i 30 minuta aerobika! Dakle, dobro je za srce i krvni pritisak, a smanjuje i stres."
"Istraživanje nemačkih naučnika pokazalo je da svakodnevno 10-minutno buljenje u ženske grudi ima učinak kao i 30 minuta aerobika! Dakle, dobro je za srce i krvni pritisak, a smanjuje i stres."
zoreli, al' nestaje baterija na iP6 tokom testa ...
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus

Link: http://www.phonearena.com/news/Apple-iP ... ne_id61110
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.blic.rs/IT/498785/iPhone-sti ... ref=fbblic
http://www.benchmark.rs/vesti/iphone_6_ ... ..._-51577
16 godina na forumu MOBILNISVET
Pisao sam u drugoj temi:
I vip-a u vezi apple -
"Spremni smo da ponudimo iPhone uredjaje čim se budu stekli uslovi za njihov legalan uvoz u Srbiju. "
Sta sad ovo znaci?!
I vip-a u vezi apple -
"Spremni smo da ponudimo iPhone uredjaje čim se budu stekli uslovi za njihov legalan uvoz u Srbiju. "
Sta sad ovo znaci?!
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
@iLuka legalan uvoz verovatno misle da će iza toga stati Apple sa servisom i potrošačkom podrškom. Nije problem uvezti telefone, ali treba imati garancije uvoznika i zvaničnih servisera u slučaju popravki itd. Ako Apple ne stane iza, onda vip odgovara za telefone koje prodaje. Bar ja tako mislim. Ukoliko se to desi, onda će Apple defakto pokrenuti proces ulaska na naše tržište pa se može očekivati i Apple store.
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Apple će ući kod nas samo ako procene da mogu prodati dovoljan broj aparata.E sad je pitanje dal je to 10000 ili 1000000 komada.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Milion neće prodati pa da je ne znam koja cena. Ali će kao i S5, uz jače pakete prodati više nego pristojan broj telefona. Plus direktno u store-u ce otići još par hiljada primeraka. Imaju potencijal na našem tržištu ali samo ako se uspostavi sistem kao u SAD pa da bude relativno pristupačno
Svuda ti cena varira... U apple store ti je od 626 u CH pa do 699eur kod, recimo nemaca... Jos sve zemlje sa apple store nisu dobile uredjaje na stanju...
Uz pakete, od 25/30usd ugovor a aparat za 0usd pa do HR gde je 5s bio uzasno skup plus paket koji izaberes...
Uz pakete, od 25/30usd ugovor a aparat za 0usd pa do HR gde je 5s bio uzasno skup plus paket koji izaberes...
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Evo primeri koliko kosta iphone u t-mobile.de
https://shop.telekom.de/mshop/top-smart ... _top_handy
https://shop.telekom.de/mshop/top-smart ... _top_handy
Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
Naravno. Sve je to do tržišta i operatera. Svakako bi bilo povoljnije nego sad, kad nas šverceri deru sa cenama 1000€...
Pogledaj danas cene. Svaki dan padne za sim free po 50ak evra... Danas je bio za 760e juce za 840e ip6 od 16gb...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Naravno, i pada će još, ali malo, ne kao do sada. Jer i oni kupuju za 600-700 pa uz povraćaj pdv, ispadne jeftinije. Tako da za sad nekih 700 bi trebalo da dostigne
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Upravo tako kao što kažete. Da ne zna neko slučajno u kojim gradovima u Italiji ima Apple store?