Problem sa MMC karticom
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Problem sa MMC karticom
Dok sam imao 3650 imao sam MMC karticu od 128 i nije bilo nikakvih problema sa njom... e sad , kako sam ja uzeo drugi fon , dao sam karticu ortaku koji ima N-Gage... problem je sledecji:
on povezuje fon sa kompom preko usb kabla.. kada ima svoju staru karticu [MMC 32 mb] sve je ok, a kada stavi moju [128 mb] komp mu ne prepoznaje telefon! kazhe mi da mu se na telefonu chak stvori mala USB ikonica, ali komp ne vidi i ne prepoznaje telefon sa mojom karticom... Pomocj molim vas...[ ako uopshte ima pomocji]
on povezuje fon sa kompom preko usb kabla.. kada ima svoju staru karticu [MMC 32 mb] sve je ok, a kada stavi moju [128 mb] komp mu ne prepoznaje telefon! kazhe mi da mu se na telefonu chak stvori mala USB ikonica, ali komp ne vidi i ne prepoznaje telefon sa mojom karticom... Pomocj molim vas...[ ako uopshte ima pomocji]
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Jel kartica formatirana na telefonu ili u Windows-u (ako jeste,u kom FAT formatu)?Ako hoces mogu ti poslati MMC Medic (mislim da je besplatan i moze se naci svuda) pa da probas sa njim nesto!Jel ta kartica uopste radi lepo na njegovom telefonu ili je on ubacuje samo kad hoce da je napuni podacima pa je kompjuter ne vidi!?
Pozdrav
Pozdrav

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
pazi, kartica je formatirana u fonu. njemu je radila normalno, sachuvavao je stvari na njoj, ali ne prepoznaje mu windows fon kada je ta kartica u telefonu... poshalji na grunge@beotel.yu... ali ne znam kako da prebaci to kad ne mozhe da vezhe fon i komp...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Lomnica_city
- Expert
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Lomnica_city
- Expert
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Lomnica_city
- Expert
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Lomnica_city
- Expert
Ne kaze niko da je propala kartica,moze vrlo lako biti problem i sa drajverom ali ne zna zasad niko resenje sem da probas da je reformatiras u citacu!A mozda ni to ne pomogne,ali bar mozes da probas zato se raspitaj jos malo,mozda je neko sa foruma iz tvog mesta ili okoline (odakle si) i moze ti pomoci svojim citacem!
Pozdrav
Pozdrav

LJudi kolega na 6600 ima karticu od 32Mb koja na telefonu radi bez ikakvih problema ali kada se ubaci u citac PC je uopste ne vidi, dok ja na 6630 i onom default karticom od 64Mb nemam problema pa onda ja sve kopiram na moju pa njemu saljem bt-om. Jel zna neko u cemu bi mogao biti problem
THX
THX

HOX Titanium gray
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
NIje verovatno problem sa [/igra rachi]vozacima[igra rechi] nego jeste....to se desavalo nekim ljudima sa ngage....Da nece da prepozna preko usb.....Probaj ti sve to lepo da ustekas na neki drugi pc i sve tje leo da radi.....Bilo je davno i ne mogu da se setim resenja za ovo ali ako se setim javljam...
Black Sabbath!!!
- zeemax
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09
mislim da tu nema pomoći,neki mmc-i ne rade ili ne rade dobro u ngage-u (iz osobnog iskustva znam)Layne_Staley napisao:pa kartica je formatirana... 2 puta,[ja mislim barem]...
stvarno mi treba pomocj, please ljudi, stvarno zhelim da dam ortaku karticu ali ako mozhe da je koristi...
kada spaja neka pokuša par putaspojiti i odspojiti,pa ponovo.
to je kod mene palilo (ali je i živciralo)