Dual SIM poslovni android - preporuka
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Dual SIM - preporuka
Moja greška, prebacio sam se na i9305/6. Sve i sa tom cenom, smatram da je HTC bolji, što sam i obrazložio gore.
Re: Dual SIM poslovni android - preporuka
Coveku treba poslovni dual. Neka gleda neki sa dobrom baterijom. 816 to definitivno nije.
Ovaj novi Lenovo obećava i po specifikacijama i po izgledu. I trebalo bi svaki čas da se pojavi i kod nas 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Možda P7? Ima dual-sim verziju, kombinacija nano+micro
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Nisam to znao!
LINK
LINK
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- El Laki
- Prijatelj foruma
I ja sam tek pre neki dan slučajno na gsm pročitao da ima i dual-sim verzije na nekim tržištima. Dobra stvar svakako
- Challenge
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
- :: BlackBerry Z30
- :: Nokia E72
Ako će dati toliko para za Huawei, onda bolje uzeti Samsung S5 Duos. Meni takođe traba poslovni dual sim, a po svemu čini mi se da je Note 3 Neo ioak najbolje rešenje. Već mi je muka od traženja, izgubim svaki dan bar sat vremena oko toga, a vreme prolazi. Taman se odlučim za nešto, onda neko izbaci podatak koji me odvrati od takve odluke.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Tako ti je to danas, kad se mnogo firmi uključilo u proizvodnju ozbiljnih modela. Bolje slušaj i razmatraj predloge, nego da se posle kaješ. Svima nam je tako, kad ne znamo unapred koji model čekamo da izađe, ali vredi na kraju.
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
Moj Galaxy S duos 2 stuca s memorijom u poslednje vreme i restartuje se ponekad (= vreme da trazim novi). Kad eliminisem sve sto mi ne odgovara, izbor se svodi na S3 Neo duos (iz aprila/maja ove godine, ali ipak zasnovan na modelu iz 2012
) i S5 mini duos (ali me bas ne privlaci ona lajsna
)...
Ne znam... mislim da cu sacekati par meseci, mozda se pojavi nesto sto mi vise odgovara, ili mozda se Samsung dogovori sam sa sobom da li ce S5 mini duos dobiti "lizalicu"

Ne znam... mislim da cu sacekati par meseci, mozda se pojavi nesto sto mi vise odgovara, ili mozda se Samsung dogovori sam sa sobom da li ce S5 mini duos dobiti "lizalicu"