MTS novosti
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: MT:S novosti
Nemanja, jel to znaci da recimo taj vikend okupljanja ide pivo na tvoj racun? Moze, moze! 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Azimuth, Ok, hvala još jednom.
miodrage, Ma može
ako mi predhodno muzika ne uzme sav novac
imam jednu svadbu baš tog datuma, 18-og, pa se nadam da ću uspeti da se izvučem iz restorana bar na sat vremena i dođem na okupljanje 
btw, jel' potvrđeno da je taj vikend okupljanje?
miodrage, Ma može

btw, jel' potvrđeno da je taj vikend okupljanje?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Jel moze neki popust na telefon i 50% ili tako neka kombinacija?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nemere. Ili - ili je. Dakle, ili 50% pospusta na pretplatu ili aparat (bez obzira da li se dobija po nekoj specijalnoj ceni ili ne) .
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
fannY, na žalost ne može.
Ja sam baš pre neki dan obnovila ugovor i pokušala sam to da dobijem i preko Call Centra i preko poslovnica i nema načina da to dobiješ. Ili telefon ili popust. Nikakva kombinacija te dve opcije. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Azimuth, Ninolina, hvala na odgovoru. Steta sto ne moze.
- Azimuth
- Moderator
Sad mi se javio, kaže da za Alcatel nema informaciju, a ova dva bi trebala da stignu.
- znemanja
- Moderator
Azimuth, Ekstra, HTC planiram za sebe, a Huawei G630 za devojku
.Da li možda okvirno zna kada će pomenuti modeli biti u ponudi, da li za nedelju dana, deset dana ili pak više?

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Azimuth
- Moderator
Ne zna tačno, rekao je samo da su planuli, i da su u NS naručili... Mogu eventualno da mu kažem da mi javi kad stignu, pa ti pravac prva poslovnica i traži ako ništa drugo onda da povuku iz NS tu gde si 

- znemanja
- Moderator
Azimuth, Ako su naručili znači da će kroz nekoliko dana da stigne, ipak je u pitanju veliki operater koji ne bi trebalo da čeka na pošiljku duže od nekoliko dana. Svaki dan proveravam mt:s-ov web shop, ali nisam siguran da li ga tako često ažuriraju. Ako mu nije problem da ti javi, a ti da javiš meni to bi bilo odlično, ako ovi u BG poslovnicama ne žele da ga povuku iz NS, onda ja idem u NS 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
A podigli cene i tabletima uz adsl.Svi bili po dinar a sada najjaftiniji 9000
http://www.open.telekom.rs/internet/Con ... 18&id=1924
http://www.open.telekom.rs/internet/Con ... 18&id=1924
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Tek veceras sam primetio da vise nema Mix Net paketa koji ja i dalje koristim, sada su promenili u naziv Mix s, m, l... dodali su vise MB za prenos podataka i razgovor u mrezi sto je plus ali i dalje imam malo sms poruka, to nisu povecali.
Android 12
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Drafer, da, od 1. oktobra više nisu dostupni stari paketi. Ja sam uspela, u poslednjem momentu, 30. septembra da potpišem ugovor na 2 godine za Mix Net M, a nisam ni znala da ga neće biti od sutra. Ništa se ne dobija novim paketima čak se dobija manje. Skroz bezveze. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Ninolina,
Ja koristim Mix Net S i uvek mi ostane svega da se prenese u sledeci mesec, jedino po nekad odem u minus sa sms-om jer 200 sms mi je nekada malo, internet je sada beskonacan sto je ok iako se smanji brzina. Povecali su mi sa 200 na 300 MB.
No meni je isto, imacu Mix S koji je skuplji za 140 dinara sto nije strasno, jedino mi je zao sto nisu malo povecali broj sms poruka.
Da, imacu jos 1000 minuta u mrezi iako mi bas i ne trebaju.
Meni marta meseca istice ugovor, tj 2 godine pa cu videti da li ce do tada jos nesto menjati.
Ja koristim Mix Net S i uvek mi ostane svega da se prenese u sledeci mesec, jedino po nekad odem u minus sa sms-om jer 200 sms mi je nekada malo, internet je sada beskonacan sto je ok iako se smanji brzina. Povecali su mi sa 200 na 300 MB.
No meni je isto, imacu Mix S koji je skuplji za 140 dinara sto nije strasno, jedino mi je zao sto nisu malo povecali broj sms poruka.
Da, imacu jos 1000 minuta u mrezi iako mi bas i ne trebaju.
Meni marta meseca istice ugovor, tj 2 godine pa cu videti da li ce do tada jos nesto menjati.
Android 12
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Drafer, svako ima razlicite potrebe... evo ja sam recimo ekvivalent tvog paketa spucao u zadnjih 48h. I sad se jedem zbog toga bas bas...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Docekasmo i to konacno.

Samo me zanima uz koju tarifu stiže, prenesi kuću i svu pokretnu imovinu možda!?