Bluetooth automobil CAR-100

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Bluetooth automobil CAR-100

Post od MilančeBGD »

Evo listam nesto po sonyericsson sajtu i nadje ovo,pa ovo je bas zanimljivo evo malo teksta:

Vi ste ono što vozite. Bluetooth™ automobil CAR-100 je impresivan uređaj. Dodatno je i neverovatno zabavna spravica. Koristite Sony Ericsson Bluetooth™ mobilni telefon da napunite i kontrolišete CAR-100 i imaćete sate zabave. Igranje više ne mora da bude samo deo softvera.
Slika
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

jao pa to postoji vishe od godinu dana , to je izashlo kada je izashao i SE Z600 , i za Z600 je napravljen i specijalni dzojsik koji se na njega prikljuci i onda da vozish ovo cudo , ali meni je ovo glupo , nema neke velike koristi i malo mi je bzv. , proshao sam kroz period kada se igra sa auticjima , i sada se igram drugim spravicama. :P 8) :wink: :) :D :lol:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Osecam da bi za te pare mogao da kupim onaj mali auto na daljinksi onaj na baterije razvija brzinu preko 30km/h a isti takav na benzin razvija i preko 100km/h..To bi mozda moglo da posluzi za zabavu a ovo i ne bash... :uhuh:
Poslednja izmena od Dexter u Sub, 18. Mar 2006. 14:32, izmenjeno 3 puta ukupno.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Na ovom BG CAR SHOW-u su reklamirali automobile- igracke koji mogu da postignu 60km na sat (brzi od naseg Yuga:-)) i kostaju 250-300e! Kakve igracke:-)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

meni je ovo bezveze , nema skoro pa nikakve koristi , ne mozes ga koristiti napolju jer bi ga mogao neko zgaziti , jedino mozes kupiti nekom djetetu , ali je skupo , pa je bolje kupiti neki klasicni autic na daljinski , a sto kaze Lobachewsky, da taj neki autic koji razvija brzinu od 60 km/h , pa za te pare mozes kupiti yugu od kojeg ces za razliku od tih autica imati koristi. :chytry: 8) :wink: :) :D :lol:

$h@de
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 20:43

Post od $h@de »

Da od juga ces sigurno imati vise koristi :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh: Ja mislim da je to sprava koja sluzi cisto za lozenje, ali ideja nije losa. Ali to brzo dosadi, kuci ima 10 pravih autica na daljinac koji idu i 80 km/h pa samo skupljaju prasinu!

pozz. 8)
.:Mess with the best, die like the rest:.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ja mislim da je bash QL imati ovako nesto. Secam se kada sam bio na more, pravili su trke sa tim automobilima na daljinski (ne znam tacno koliko se placalo 10minuta igranja). Znaci postojala je lepa staza i mogu reci da je uvek bila guzva.
Bash bi bilo ql kada bi dvojica (sa SE telefonima) qpili ovako nesto i naprave stazu i ludnica.
Ali ovako nesto nije za nash standard tako da mi to mozemo samo da gledamo i da komentarishemo po forumima jer jetko ko u srbiji ima para za bacanje na ovakvim stvarima.

Znaci fina stvar, ali no thx :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dario i ja sam to mislio da je ql,dok sam postovao ovo,brate kao nesto drndas fon,a automobilcic ide,i tako sa malo zaj.,mozda zato sto smo ja i ti malo mladji,ali ne bas toliko da se igram,imam pametnijih stvari da radim,ali odkud vi znate da je to toliko skupo,mozda je 10e.I npr.kupimo nas 4.,i organizujemo trke,to ja bas zabavno,pa onda napravimo kladjenje ko prvi stigne,sto ja mislim da je to bas zabavno. :D :)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@6680: 10 evra ??? Pa ni obican kabl na usb kosta vishe od 10 evra zasto bi to prodavali za te pare ??!?!??!?!

Kao sto rekoh, nije to za nash dzep, tako da... Kad bi moja keva imala platu 1500evra mesecno mozda bih i kupio tako nesto (ima se, moze se:)) ali nazalost nije to slucaj.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Radi i na k750i,ako imas pare i znas gde da ga kupis uzmi ga.Mogu da zamislim koliko kosta,ja sam naveo da je 10e,ali necu da lupam kolika je cena,sigurno je velika :unsure: :o :shock: :wacko:

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Ako je nekom toliko stalo do ovakvih igracaka najbolje da prokrstari internetom i pronadje neki mozda i bolji autic sa bluetooth-om!
Postoje novije igracke koje ostvaruju komunikaciju preko bluetooth-a,nije samo SE napravio "cudo"!

pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

Post od pigy »

6680 napisao:Radi i na k750i,ako imas pare i znas gde da ga kupis uzmi ga.Mogu da zamislim koliko kosta,ja sam naveo da je 10e,ali necu da lupam kolika je cena,sigurno je velika :unsure: :o :shock: :wacko:

Kako znas da radi i sa K750i, ovi iz SE su mi rekli da nisu kompitabilni, a da, interesuje me kako se pokrece kad nema baterije, znam da prima komande preko bluetooth-a, zar i energiju za pokretanje isto, ili nisamm dovoljno upucen??? :?

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@pigy: prima energiju preko BT-a :lol: :lol: :lol: :lol: . Pa bre, ti zivish u 21 veku. do pocetka 4. mileniuma mozda i bude :). Definitivno nisi dobro upucen :D .

pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

Post od pigy »

Dario (asdf) napisao:@pigy: prima energiju preko BT-a :lol: :lol: :lol: :lol: . Pa bre, ti zivish u 21 veku. do pocetka 4. mileniuma mozda i bude :). Definitivno nisi dobro upucen :D .
Znam, i meni je smjesno i ja ne vjreruje u to ali me zbunje podatci sa SE za BT car, pise: Koristite svoj Sony Ericsson Bluetooth™ mobilni telefon za punjenje i upravljanje CAR-100 automobilom, a malo nize u osobinama: Controlled via the phone,Powered from the phone???
Ajde da su rekli preko punjaca ali ovako... Ako ti se da, provjeri na SE sajtu :unsure:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A kako misle to da izvedu"powered from the phone"a da znaci bas punjenje strujom sa telefona!? :? Nesto sumnjam da bas to misle,da je tako zar ne bi recimo BT slusalice to koristile i samim tim bile i lake i neverovatno tanke,mozda malo deblje od cackalice?
Pozdrav ,)

Odgovori