6020 ili 6610i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Lomnica_city napisao: Kako nije niko,jesam mu lepo napisao da Nokia u tom segmentu ima bednu ponudu,ne u kvantitetu vec u kvalitetu i funkcijama!.................
..................
P.S.Dobronameran savet: Citaj sve postove,nema ih tako mnogo!
Ja ne vidim nigde da si ti to napisao,mozda si mislio!
Nisam tebi nista lose rekao u prosloj poruci,a ti si se osetio prozvanim! :?
Hvala na savetu,ali citam SVE postove i nisam glup da ne vidim o cemu ste pisali! I nigde ne pise ovo sto si rekao,sve sto si napisao je ***Nokijina ponuda do 150 eura je stvarno jadna! ***

Obren
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 09:47
Kontakt:

Post od Obren »

fain2daniel napisao:Za tu sumu novca je najjaca varijanta K700 i kako si ti stigao do K750 meni nije jasno :uhuh: ne mogu navedene nokije da se uporede sa ovima nikako :uhuh: :uhuh:
Nemam želju niti vremena da započinjem "flame wars", ali probaću da obrazložim...

Naravno da je K700 sjajan i dosta kompletniji aparat od 6020/6021, ali da si pratio početak diskusije, video bi da čoveku uopšte nije prioritet multimedija (FM radio, MP3, kamera i sl.) pa zašto bi plaćao extra novac za to?

Nokia 6021 uopšte nije telefon za mase, inače ga ne bi pravili bez kamere u 2005. godini, ali za stotinak EUR dobijaš izuzetan poslovni telefon sa odličnim dizajnom i (ponovo naglašavam) biznis funkcionalnošću koja je ista ili bolja od BILO KOG modela Sony Ericssona osim Symbian UIQ aparata.

A kako sam stigao do K750 - pa koja je razlika između njega i K700 ako izuzmeš unapređenu mutlimediju (u tom smislu je K750 ubica)? Dakle posmatramo aparat strogo kao telefon/organizer - uzmi jedan i drugi u ruku ako imaš prilike, pa probaj da nađeš bilo šta novo ili poboljšano na K750i u adresaru, kalendaru, messagingu itd. u odnosu na K700.

ivans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 29. Nov 2005. 18:14

Post od ivans »

momci, ja i dalje ne znam sta da uzmem :)
srce mi je blize nokiji, a kod SE me plasi sto stvarno niko koga znam nije imao previse lepo misljenje o SE...jedino ga ovde hvale :roll:

LOMNICA koliko drzi baterija na tvom SE???

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nemam vec dugo K700,prodao sam ga i uzeo D500,pokajao se i kupio 6680,ali dok sam ga imao 3 dana je bio prosek,a 4 ako mi se ne slusa muzika!
2 rower: Ako sam napisao da Nokia ima jadnu ponudu do 150 eura,po cemu to znaci da nisam napisao da nema nista vredno paznje u tom rangu cena,sve to ima isto znacenje pobogu,sto kazu Englezi,ti kazes tomejto,ja kazem tomato (namerno sam pogresno spelovao) stim sto sam ja rekao i jedno i drugo a ti to predstavio kao 2 potpuno razlicite stvari!?
2 Obren: Nisam ni rekao da si verski fanatik ali K700 ima i bolji softver,vise memorije,BT,veci i bolji ekran,Aluminijumsku masku (neunistiv je) :D i zato je mnogo bolji izbor,a i autonimija je odlicna uz sve te funkcije!
Pozdrav 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ivans, , nema razloga da se plashish da K700 ne valja , odlichan je telefon , imao sam ga 2 sedmice , i otelefonu mogu samo najbolje da ti kazhem . toplo preporuchujem.
ali ukoliko je tachno ovo sto je naveo Obren, (prochitaj njegov post) onda definitivno 6020/6021
a ukoliko nije definitivno K700 8) :P :wink: :) :D :lol:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

meni ga drug ima od kad se pojavio na nasem trzistu ,par godina bez NIJEDNE jedine zamerke a bat mu traje oko 3-4 dana opushteno :wink: i ako planira da ga promeni jednog dana to bi sigurno bio njegov naslednik... :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori