Telefon za 250 evra? Nije fiksno.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: I.......... 250 eur MAX > 250 <
Ako mu ne smeta 5.9", G Pro 2 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Do 5,5" je napisao. Preveliko.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Onda G2 ipak
G Pro 2 je zaista prevelik. Maločas iščitah da je kod Lumie 925 užasno slaba baterija tj. brzo se istroši pa me to malo odvlači, za sada nemam više pitanja, usredsrediću se na par modela u ovoj lavini fonova
, preračunaću i BOOM
, a vama ljudi šta da kažem : Veliko hvala za sve.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Nije bas velika razlika izmedju 5.5 i 5.9, ali je dobro da bude sto veci ekran 

Note IV N9100 dual
Re: Telefon za 250 evra? Nije fiksno.
Znaš kako Toda, kada se postavi neka gornja granica onda i 0,1 " deluje preveliko, mada se na veličinu brzo navikne

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Bas tako senjor kompresore 
Tesko je peci na manji ekran, a na veci je logican sled

Tesko je peci na manji ekran, a na veci je logican sled
Note IV N9100 dual
No " senjor kopresore" - Ing. Kompresore

Ma kada prvi put uzmeš neki mob sa većim ekranom posle će svaki koji ima manji da ti "smeta" za upotrebu. Znam po sebi koristio sam N8 sa 3.5' pa sada sam prešao na S4 sa 5' a mislio sam da nikada neću moći da koristim toliki telefon, kad ono sad svaki koji je ispod mog je mali za upotrebu.. 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
U nekoj skorijoj buducnosti phableti velicine preko 6" postace skroz normalno...
Moj savet za Kompresora Ing.
Definitivno LG G Pro 2...kratko i jasno,dobijas sve moguce ovim uredjajem,i preglednost i uzivanje u bilo kom segmentu koriscenja istog telefona...da,i nije bas to toliko ogromno pa sad ono auuu gde cu sa njim...kad se navuces i naviknes...to je tek tada uzivancija...
Naravno ukoliko uooste i zelis toliki fon nositi za sobom...ko sto toda kaze,sve je stvar navike...
Moj savet za Kompresora Ing.

Definitivno LG G Pro 2...kratko i jasno,dobijas sve moguce ovim uredjajem,i preglednost i uzivanje u bilo kom segmentu koriscenja istog telefona...da,i nije bas to toliko ogromno pa sad ono auuu gde cu sa njim...kad se navuces i naviknes...to je tek tada uzivancija...
Naravno ukoliko uooste i zelis toliki fon nositi za sobom...ko sto toda kaze,sve je stvar navike...
Huawei
Ljudi navucicete me na kraju da uzmem nesto preko 6", pogledacu taj famozni G Pro 2
, mada 5.9"
.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Kompresor, biće prevelik, pogotovo ako nisi koristio displej oko 5" ili slično. Ako pro 2 prvi put uzmeš u ruke... samo ćeš iskulirati i reći da je prevelik. Vidi da li ti treba veći displej ili ne, nosiš li torbicu svuda sa sobom da to uglaviš... Navijam za 925 ili ako rešiš da se otvoriš za G2. G2 je zaista sjajan, od displeja, baterije, kamera sa fix je dobra... ali nema izradu kao 925 ni tako dobru kameru. Sa G2 možeš biti duže vremena miran, ono što je bitno, podrška zajednice ogroma, sa te strane ne znam još koliko 925 dobija update, a pro 2 će ostati zaglavljen, podrška zajednice skoro pa nikakva. To je jedan od bitnih faktora, za mene.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Evo recimo ovaj od 7 inča......Kompresor napisao:Ljudi navucicete me na kraju da uzmem nesto preko 6",.....
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_w-6404.php
Ovde su počeli sa argumentima ''što veći to bolji'' pa kad je već tako onda razmotri i njega.

I da,... navići ćeš se već nekako na veličinu posle izvesnog vremena, jer se živ čovek na svašta navikne.

Od WP sveta L925 iz Androida za te pare S3 i to je to u principu za taj novac, mislim

Poslednja izmena od coa89 u Ned, 12. Okt 2014. 12:17, izmenjeno 2 puta ukupno.
Smederevski i tako to.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Nemojte preterivati sad u vezi velicine g pro 2 da mora torbicu da nosi...
Moze i u dzep da se.nosi...
G2 je dobar fon ali isto tako mora da. Nabudzi da bi radio kako treba,mozda nema volju za to tako da mu onda nista ta podrska ne znaci za g2,sto mu dodje da mu onda ni na g pro2 ne treba podrska...
U svakom slucaju sa g pro2 bi dobio najkompletniji urexjaj za ulozeno dobijeno....
Na njemu je da odluci sta ce vise da mu legne...a nase je da skrabamo ovuda....
Moze i u dzep da se.nosi...
G2 je dobar fon ali isto tako mora da. Nabudzi da bi radio kako treba,mozda nema volju za to tako da mu onda nista ta podrska ne znaci za g2,sto mu dodje da mu onda ni na g pro2 ne treba podrska...
U svakom slucaju sa g pro2 bi dobio najkompletniji urexjaj za ulozeno dobijeno....
Na njemu je da odluci sta ce vise da mu legne...a nase je da skrabamo ovuda....

Huawei
Ajde ovako ljudi, pošto nisam baš najupućeniji, šta podrazumeva podrška tj. šta dobijam time ukoliko imam redovno podršku a šta ukoliko nemam podršku tipa godinu dana. Da li telefon brže radi i fluidnije kada dobija update mada mislim pošto nisam zahtevan korisnik da mi to mnogo i ne znači, Za sada najviše vuče L925 ali me plaši baterija, žale se na to

- Challenge
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
- :: BlackBerry Z30
- :: Nokia E72
Bez obzira o kom OS se radi, svaki update daje unapređenje fabričkog softvera, koji uvek ima neku manjkavost. To unapređenje se može ogledati u boljem signalu, boljemi wi-fi, izdržljivijoj bateriji, boljoj kameri, bržem radu... A ne mora ništa od toga da bude toliko značajno da se ne može živeti. Kod Androida je malo više značajno nego kod WP, to što ako ostaneš na fabričkoj verziji možeš vremenom ostati bez mogućnosti da koristiš neke nove aplikacije, ili stare koje su poboljšane, na novoj verziji softvera. S druge strane, WP nudi mnogo manje aplikacija koje su free, ali ako nisi preterano zahtevan korisnik, onda dobijaš sasvim dovoljno.
Što se tiče baterije na L925, nisam čuo neke posebne pritužbe. Ja sam imao L920, koja ima istu bateriju ali i veću potrošnju nego L925 jer ima slabiji ekran (L925 ima AMOLED, koji je manji potrošač), pa mi je sa prosečnom upotrebom držala ceo dan. Imam nekoliko različitih modela u kući (Nokia, Sony, Samsung) i svi oni moraju na punjenje uveče, osim E-72, ali to je neki drugi sistem sa manje mogućnosti. Pomiri se s tim da ćeš puniti bateriju svaki dan bez obzira na model. Ne vidim u čemu je problem staviti telefon na punjač uveče i ujutru kad ustaneš imaš punu bateriju do kraja dana. Druga je stvar sa ekstremnim korisnicima (igrice do besvesti).
Na kraju, kod L925 problem može biti nešto drugo - interna memorija samo 16 GB, bez eksterne. To je bio razlog zašto sam ja izabrao L920, što tebi ipak ne preporučujem, osim ako će ti neko dati garanciju 24 meseca.
Što se tiče baterije na L925, nisam čuo neke posebne pritužbe. Ja sam imao L920, koja ima istu bateriju ali i veću potrošnju nego L925 jer ima slabiji ekran (L925 ima AMOLED, koji je manji potrošač), pa mi je sa prosečnom upotrebom držala ceo dan. Imam nekoliko različitih modela u kući (Nokia, Sony, Samsung) i svi oni moraju na punjenje uveče, osim E-72, ali to je neki drugi sistem sa manje mogućnosti. Pomiri se s tim da ćeš puniti bateriju svaki dan bez obzira na model. Ne vidim u čemu je problem staviti telefon na punjač uveče i ujutru kad ustaneš imaš punu bateriju do kraja dana. Druga je stvar sa ekstremnim korisnicima (igrice do besvesti).
Na kraju, kod L925 problem može biti nešto drugo - interna memorija samo 16 GB, bez eksterne. To je bio razlog zašto sam ja izabrao L920, što tebi ipak ne preporučujem, osim ako će ti neko dati garanciju 24 meseca.
Challenge hvala na pomoći, nije problem staviti na punjaču nego me nervira što moram svako veče a nisam zahtevan korisnik, barem 2 dana da izdrži, za bateriju sam pročitao na ovom forumu, ide se u folder Proizvodjači....... Da li i sada imas L925, da li si imao nekih većih problema sa njom

- Challenge
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
- :: BlackBerry Z30
- :: Nokia E72
Nisi dobro pročitao, ja nisam imao L925, već L920, koji nemam više. A što se tiče punjenja, onda ako ti je baterija primarna nemoj uzimati Android, ili uzmi Mi3. Postoje i neki brendirani modeli sa jačom baterijom, ali to je već u nekom drugom cenovnom rangu.