Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Kad sam video da drugu laguje S4 star oko 10 meseci, na nekoj igrici sa jadnom grafikom ( samo ta app upaljena) - pa ja treba da uzmem neki fon, 4 puta jeftiniji kako ce to meni da radi pa sam uzeo Lumiu
Vecu glupost nisam mogao da cujemo od ove ovde izrecene. Nije normalno sta covek moze da odvali i da posle toga ostane ziv, ali sa trajnim polsedicama. S4 je jos uvek jedan od jacih modela i smesno je o njemu pricati na taj nacin
Pa nije baš pod moranjem, ali svakako da je korisno imati ga. Jedan od razloga je bekap, pa je tu i zaključavanje telefona u slučaju krađe, pa kojekakve aplikacije sa tog Samsungovog marketa itd.
Ako ga napraviš, neće ti optereti telefon i može ti samo koristiti. Sa druge strane, ako ga ne napraviš, nećeš narušiti ni funkcionalnost telefona. Izbor je na tebi
Da li neko ima problem sa dropbox-om? Kada ugasim telefon i kada ga ponovo upalim prilikom otvaranja dropbox-a trazi mi da se ulogujem, svaki put kada to učinim stiže mi e-mail da sam pristupio dropbox-u i da sam povezao android uređaj sa istim. Čini mi se da to nije bio slučaj dok sam koristio S2 i Alcatel.
I meni normalno radi aplikacija, probaj ako i dalje brljavi da je obrišeš pa je ubaci opet. Ja sam imao tako sličan problem sa app za gledanje televizora, brljavila je i onda sam je deinstalirao i evo sada radi kako treba.
Rešio sam problem sa dropbox aplikacijom, problem je pravio CleanMaster ne samo sa dropbox-om već i sa Zedge i drugim app, samo ja to nisam primetio. Izgleda da je prilikom čišćenja CleanMaster čistio stvari koje ne treba, sada sam ga zamenio sa Aill in One tollbox-om i sve radi perfektno.
Drago mi je kolega da si rešio problem. A ne znam ja sam toliko skeptičan po tom pitanju u vezi tog klinera da mi se kosa diže na glavi. Bukvalno mislim da zatupljuje i još više baguje i usporava telefon...
To ja pricam mnogima, ali ljudi su nedokazani. Cleaner Master i jos par tih cistaca samo prave gluposti i znaju da obrisu delove instaliranih programa pa oni posle ne mogu da rade. iGO navigacija je uvek na udaru
Da, to znam i to sam uradio jednom prijatelju, ali je problem sto 99,99% ljudi samo instalira neki program i onda ga koristi bez da pogleda podesavanja unutar njega.
Retkost je da nasi ljudi rade nesto sa razumevanjem
Pozdrav svima.
Nedavno sam kupila Samsung Galaxy S4 i imam problem sa slanjem video zapisa preko Viber aplikacije. Svaki put kad želim da posaljem video snimak izbaci mi obavještenje da je datoteka veća od 24 mb ili da izabrana datoteka nije podržana ili je pokvarena.
Savjetovali su me da smanjim veličinu rezolucije snimanja na 320x240 (4:3) medjutim nista se nije promijenilo.
Prije Samsunga sam koristila Iphone i nisam imala sličnih problema.
Ako neko ima kakvo rešenje bila bih mu zahvalna.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.