Lumia 730 ili 1020
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Lumia 730 ili 1020
Na ovom forumu je zadnje vreme iznosenje sopstvenog misljenja dozvoljeno samo za par clanova. Svi drugi nemaju pojma, lazu i iznose dezinformacije. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Da, uzeo bi 1050.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
pa, jbg, napravio sam gresku u kucanju, sta sad?
mogao si da mi posaljes privatnu poruku i skrenes mi paznju, pa bih to ispravio. da sam bio na tvom mestu, ja bih tako postupio.
ali dobro, srecom, pa nismo svi isti.
mogao si da mi posaljes privatnu poruku i skrenes mi paznju, pa bih to ispravio. da sam bio na tvom mestu, ja bih tako postupio.
ali dobro, srecom, pa nismo svi isti.
- Baraba
U zadnje vreme previše je mišljenja. Objektivnosti i argumenata skoro i da nema. Čast izuzecima.
Nije fer ovako nesto izjaviti.Baraba napisao:Zašto preporučujete modele koje niste imali? Za mene je 1020 razočaranje.

Ako se neko dvoumi izmedju, recimo, LG G3 i Nokie Lumie 930, ne mogu da preporucim nijedan, jer ih nisam imao?
Ispravi me ako sam pogresno protumacio komentar...
^Slazem se, i, kao sto ne postoji Lumia 1050 ne postoji ni "zadnje vreme", ni prednje... 

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Molim bez zapocinjanja "srpskojezickih" paradoksa!
Osim toga, fazon je sad vec previse izlizan.
Htedoh reci, ne moze onda da bude ni poslednje vreme, jer ako je poslednje znaci da posle njega nema nista, sto je za vreme, naravno, nemoguce. 

Naravno, to je sala
, moze da se predlozi neki model i ako ga nisi imao " realno u posedu". 

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Baraba
Green, za mene jeste fer. Koliko puta neko pogreši čitajući ovde neki komentar? Znaš li koliko sam puta naleteo na ljude koji su ovde ili na drugom mestu pročitali da je apple sekta, wp zakon itd. a nikad videli ni jedno ni drugo. Pročitali su ovde nečije mišljenje, onda nekom trećem savetuju kupovinu... Takvog čoveka ne možeš ubediti da na wp ne radi ovo ili ono, iako nije imao telefon on "zna" jer je pročitao ovde od nekog eksperta, poznavaoca ili vip člana da je to tako, i to je zakon. Svi znaju da je na 1020 kamera zakon. Jeste, samo ljudi imaju žuticu kada ih slikaš blicem itd. o čemu sam pisao, da ne ponavljam jadan zvuk u slušalici gde se jedva čuje sagovornik, onda ti nekom objasni da treba da buši rupice da bi normalno čuo... Zato nisam da neko preporučuje nešto što nije koristio, a kamoli video. Ako ne možeš da daš objektivan komntar (ili bar potkrepljen nekim argumentima) onda bolje nemoj, napravićeš nekom više štete nego koristi.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Kad ovo budeš uspedo da objasniš miodrage-u, onda ti skidam kapu.Baraba napisao:....Ako ne možeš da daš objektivan komntar (ili bar potkrepljen nekim argumentima) onda bolje nemoj, napravićeš nekom više štete nego koristi.

Baraba, dobar si decko, ali cesto preozbiljno prihvatas neke stvari na forumu. Telefoni su u pitanju, ne ziva bica...
- Baraba
Kada neko pukne par stonina € i bude razočaran kupovinom... da, preozbiljno shvatam igranje sa živcima i lovom.
@1808, čovek je tek uplivio u smart vode, tek je symbian preboleo, mora mu se dati vremena
@1808, čovek je tek uplivio u smart vode, tek je symbian preboleo, mora mu se dati vremena

Ako mu je kamera bitnija onda je izbor 1020 logican, ne znam o kakvoj zutici pricas, moguce da ti zapao takav primerak. Naravno da 808 ima bolju kameru, jednostavno veci senzor ne moze software da nadokanadi (Mozda ce nekad i moci, ali trenutno ne). Samo mi nije jasno sto poklanjate toliku paznju kamerama na telefonima(ne samo na ovoj temi, nego uopste u poslednje vreme). Zar nije kamera na telefonu samo da se zabeleze neki trenutci, koje kasnije kacimo na fb, i da li ce nem neko zameriti ako je fotografija malo tamnija/svetljia itd. Ako neko zeli da se bavi fotografijom ja verujem da pored dslr-a telefoni, digitalci, razni tri podovi i ostali bakraci nema sta da traze
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa sa jedne strane, polazim od sebe, fotoaparat nosim jedino kad idem na putovanja pa i tamo ne uvek sa sobom nego kad trebam/zelim nesto odredjeno da fotkam. U svim ostalim situacijama fotkam sa telefonom.
Sa druge strane, i slike koje slikam telefonom ne zelim da mi budu mutne, zrnaste, zute, narandzaste ili kakve vec. Zelim lepu i normalnu sliku koja se eventualno moze i izraditi ili prebaciti na onaj digitalni foto ram.
Verujem da sve vise ljudi digitalce zamenjuje telefonima, zato se sve vise znacaja pridaje kamerama
Sa druge strane, i slike koje slikam telefonom ne zelim da mi budu mutne, zrnaste, zute, narandzaste ili kakve vec. Zelim lepu i normalnu sliku koja se eventualno moze i izraditi ili prebaciti na onaj digitalni foto ram.
Verujem da sve vise ljudi digitalce zamenjuje telefonima, zato se sve vise znacaja pridaje kamerama

- Baraba
@Ledjo, taj problem prati 1020, ljudi kao da imaju žuticu. Nažalost, nisam se raspitao na stranim forumima pre kupovine, ovde je niko nije imao... tako sam saznao kada sam je pazario, onda sam se raspitao, ali tad beše kasno. Pisao sam u 1020 temi.