N6630 v5.03.08 skinut sa TIMa
6630 problem Bluetooth
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
6630 problem Bluetooth
Od jednom vise ne mogu da posaljem midi melodije bt-om, ona standardna procedura slanja iz galerije, kaze "Unable to send protected objects" a cini mi se da sam pre mogao. Iz Profi Explorera mi normalno sve salje, i prmetio sam jedan bug, u kada udjem u Log desi mi se neki put da mi se ceo log sam zatvori. Jel ima neko slicnih problema?
HOX Titanium gray
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Pa i ja mislim da nisu ali to pokusavam da vam kazem. prebacim gomilu midi fajlova sa kompa u fon i ni jedan ne pogu da posaljem, nemoguce da su svi zasticeni, znam za FEx i Profi Exp. ali mene interesuje iz galerije jer vise ni jedan midi fajl ne mogu tako da posaljem, a siguran sam da sam pre mogao
HOX Titanium gray
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Lomnica_city, ma nije tesko naravno
ja sam samo primetio vise ne mogu da saljem midi iz galerije a pre sam mogao, znaci nesto sam zeznuo, nego me sada muci jedna druga stvar, malo je off topic ali da ne zatrpavam sa novim temama (kao neki), ako uradim backup na karticu, potom resetujem fon i vratim backup, jer mi se zadrzava "call duration counter" ili krece od nule? Ne mislim na life timer nego timer u log-u, ono primljeni pozivi, packet data counter...?
Thanx, pozdrav

Thanx, pozdrav
HOX Titanium gray