LG G2 mini
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2 mini
Apolo, aj ako te ne mrzi napiši kako je to na WP, čisto da uporedimo.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Na WP Screen Lock sound se nalazi u podesavanjima samog Screen lock-a a ne pod Sounds kao sto je slucaj sa Andoridom.
Festina lente.
- Apolo
- Expert
Kako da promenim default-ni program za otvaranje nekog fajla, npr. pdf-a u mom slucaju? Kliknuo sam da mi se uvek otvara sa nekim googlovim readerom, pa sam u medjuvremenu instalirao Adobe Reader i hteo bih njega da postavim kao defaultni??
Festina lente.
Podešavanja >još(4. jezičak gore) > podrazumevane aplikacije..
- Apolo
- Expert
Hvala. A kako mogu da blokiram pojedine brojeve? Vidim u porukama opciju "Register as spam", da li je to to ili moram skinuti manuelno aplikaciju?
Festina lente.
Re: Одг: LG G2 mini
Apolo baš kao što si i video telefon ima režim blokiranja za pojedine radnje, e sad sam baš gledam ima i za pozive u smislu da budu omogućeni za pojedine kontakte samo. To nisam isprobaovao jer mi nije bilo potrebno, siguran sam da radi, a sad ne znam samo kako, da li broj koji je blokiran ne može da te dobije u vidu kao nedostupnog što je najbolje ili kao neke aplikacije koje same odbijaju pozive u smislu taj broj te dobije pozvoni uređaj dva tri puta i onda ga app sama odbije, što je glupo po meni jer to možeš i sam raditi tako, ako me razumeš šta hoću da kažem.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pretpostavljam da je i na tvom telefonu tako. Ja sam neke kontakte stavio medju te blokirane za poziv i sms/mms. Ono sto ti mogu reci jeste da niti me zovu, niti mi stizu poruke sa tih brojeva. Jedino sto ne znam tj nisam proveravao kako je pozivaocu, da li daje signal kao da je broj zauzet ili zazvoni jednom pa kao da je odbijen ili sta vec. U svakom slucaju, meni to radi sasvim lepo, bitna mi je moja privatnost a za te blokirane me zabole 

- Apolo
- Expert
Na WP dok sam koristio je tacno postojala aplikacija, odnosno opcija da Blokiras neki broj i onda postoji lista blokiranih gde mozes da ih odblokiras ukoliko pozelis. Na Androidu sam isao na ovu opciju "Register as spam" pa videcemo da li ce se doticni broj javljati, odnosno da li ce stizati poruke. E sad imam pitanja u vezi kamere. Sta je tacno HDR opcija i kako da podesim kameru za nocno slikanje (posto nisam video u Scenes da postoji Nocni rezim)?
Festina lente.
- Azimuth
- Moderator
Ako si ga registvorao samo kao spam broj onda neces dobitijati pozive sa tog broja, isto imas i u porukama (tako je barem kod mene na Samsungu).
Sto se HDR tice
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%94%D0%A0
A nocno slikanje ili tako taj rezim da ukljucis ili prosto ostavis na auto i sam ce prilagoditi. Igraj se, isprobavaj, svaka slika/momenat iziskuje drugaciji pristup i podesavanja. Ako te mrzi, ostavi samo na auto i skljocaj.
Sto se HDR tice
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%94%D0%A0
A nocno slikanje ili tako taj rezim da ukljucis ili prosto ostavis na auto i sam ce prilagoditi. Igraj se, isprobavaj, svaka slika/momenat iziskuje drugaciji pristup i podesavanja. Ako te mrzi, ostavi samo na auto i skljocaj.
- Apolo
- Expert
Ako sam dobro razumeo HDR mozemo posluziti kao neka alternativa Nocnog rezima ali se prvenstveno koristi kada je okruzenje blago zatamljeno a u potpuno mracnim sredinama.
P.S. Koju aplikaciju za cuvanje Lozinki preporucujete? Bitno mi je samo da ih imam na jednom mestu.
P.S. Koju aplikaciju za cuvanje Lozinki preporucujete? Bitno mi je samo da ih imam na jednom mestu.
Festina lente.
- Azimuth
- Moderator
HDR mozes uvek koristiti, cak i kada uprzi sunce.
Ovo za aplikaciju pitaj tamo u temi gde se i prica o aplikacijama. Vrlo verovatno da je vec i spomenuta, pa ne bi bilo zgoreg da je prelistas jer ces naci svasta nesto zanimljivo
Ovo za aplikaciju pitaj tamo u temi gde se i prica o aplikacijama. Vrlo verovatno da je vec i spomenuta, pa ne bi bilo zgoreg da je prelistas jer ces naci svasta nesto zanimljivo

Re: Одг: LG G2 mini
HDR da kažem možeš koristiti uvek kada želiš da slike budu zasićeniije bojama (življe, jače) tako da ne moraš kada je svetlost slabija, a ovo što su oni objavili na wiki meni nije jasno, al ajde, ovo moje ti je najprostije rečeno..
A što se tiče noćnog slikanja, imaš opciju tamo gde su režimi scena da izabereš..
A što se tiče noćnog slikanja, imaš opciju tamo gde su režimi scena da izabereš..
- Apolo
- Expert
Hvala drustvo, shvatio sam a malo cu i eksperimentisati kao po obicaju.
Festina lente.
- Apolo
- Expert
Skinuo sam ringtone i nalazi mi se u folderu Downloads i hocu da ga prebacim uz pomoc File Manager-a u folder Ringtones, ali mi nikako ne uspeva. Da li uopste moze to na telefonu direktno da se uradi ili ga moram povezati sa racunarom?
Festina lente.
- Azimuth
- Moderator
Možeš i na telefonu. Skini ES file menager, on je jednostavniji za korišćenje 

Apolo ali mislim ako želiš taj ringtone da staviš kao zvuk za neko obaveštenje, to ćeš teško moći, jer ga uređaj neće videti, tako je barem kod mene, jedino da se rutuje telefon pa da se ubaci u ostale zvukove fabričke ili prekp aplikacije Zedge da podstaviš za neko obaveštenje, što je mnogo lakše..
- Apolo
- Expert
Hvala @Azimuth.
@acamatic, vec sam skidao melodije i stavljao za ringotone, nije bilo problema telefon prepozna, samo trebas staviti u ringtone folder. Ne znam kako si ti imao problem.
@acamatic, vec sam skidao melodije i stavljao za ringotone, nije bilo problema telefon prepozna, samo trebas staviti u ringtone folder. Ne znam kako si ti imao problem.
Festina lente.
E pa vidiš kod mene je bio problem i nisam mogao tako da odradim kao i ti, zato sam ti i predložio Zedge, al bitno je samo da radi 

- Apolo
- Expert
Instalirao sam Nova launcher ali imam problem sa Widgetima. Koji god stavim na home screen pise mi Problem loading widget. Zna li iko o cemu se radi?
Festina lente.
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Da li i dalje imaš knock code?