Produzenje ugovora ,sta uzeti?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Re: Produzenje ugovora ,sta uzeti?

Post od bata bogdan »

I devojka (zena) pre dva meseca dobila nov samsung s5 :)
Sta ces, kad sam Lud za tehničkim uređajima tako da kažem :)
Bolest :)
Ima li negde Samsung Auto hahahahaha
Huawei

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

Ma jasno,ne znam za televizore i lap topove ja koristim LG tv i Asus lap top,ali sto se tice telefona delim misljenje da je Samsung najjaca marka,tu nema zbora bar po meni,a sada kad izbace s6 usrace se po onom fensi telefonu,sto su sve novine o njemu pisale kao i prvom kupcu,e to je bolest,a tebi cestitke na tabu

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Re: Одг: Produzenje ugovora ,sta uzeti?

Post od Joxy »

bata bogdan napisao:Ima li negde Samsung Auto hahahahaha
Ko kaže da nema? ;)
http://group.renault.com/en/company-veh ... ng-motors/
Znao sam od ranije da ima Samsung automobila ali iskreno nisam znao da je sve to u saradnji sa Renault-om, izgleda da su to isti modeli samo drugačijih naziva (Koleos, novi Capture itd, kao što i Dačia ima saradnju sa njima pa tako i postoji Renault Duster ;) ).
Izvinjavam se za mali off ali kada već tema ide pod lock da iskoristim i ja priliku da kažem nešto o mom nick-u. Naime, u početku kada sam pravio profil, nisam znao šta da stavim za nick pa sam odlučio da to bude ovaj, najviše zbog telefona u tom trenutku koji sam imao (Samsung) a i sada je ista situacija (opet Ssmsung). :) Tako da ništa specijalno ili da ne pomislite slučajno da me neko plaća zbog reklame, daleko od toga ali i pored telefona u kući imam dosta Samsung uređaja, od TV-a (svi televizori u kući, pogađate, Samsung :) ), preko frižidera i jonizatora do usisivača. Tako da je donekle i opravdan ovaj moj nick. :)
Ima tu dosta i Sony-ja, ali eto, mrtva trka. :D

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Ja na poslu svaki dan koristim bas taj tab s za razlicito testiranje...ne znam sta bih pozitivno mogao da kazem. Toliko je spor, secka(od instaliranih app ima dva browsera i dva vpn klijenta) da ne znam kako se suzdrzavam da ga ne izlupam, uporeba tw treba da bude kaznjiva zaknom. Ni ekran me ne odusevljava preterano, izrada je ok mada ipad koji koristim uporedo, ne da ga jede za rucak nego su, po mom misljenju, kao dupe i oko sto bi nas narod rekao :lol:

Opet, to je moje misljenje, na nesrecu moram da ga koristim ali ga ne bih kupio nikad.
12 godina na forumu!

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Bem li ga, ja sam ga bas dosta cackao po radnjama... I nisam primetio da bas tako zakucava kako ti kazes...
U vise radnji sam isao i gde god da sam video izložen tab s, njaka sam ga bas bas...
Huawei

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Sada da naprave telefon bez mane ,naslo bi se bar njih dvoje kod kojih ama bas nista ne radi dobro,ali tako je to i uvek ce biti
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Freyr
Mobil fan
Mobil fan

Post od Freyr »

Pa ne znam, imam nexus a koristim ga uporedo sa ipad air :wink: mislim da samsung i tw nemaju nikakve sanse. Ne kazem da zabada ali secka, vise je nego ocigledno i sve je sporo nekako barem meni.

Uglavnom, zelim ti da ti tvoj koristis u zdravlju, to je najbitnije, zamenices ga kad tad boljim to je neminovno :D
12 godina na forumu!

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Uostalom, video i sam kako se ponaša.
Da sam bilo sta sumnjivo primetio ne bih ga kupovao. Citao sam razne komentare, gde pišu da ima malog laga kad se otkljuca i krenem odmah da skrolujes, e tu ima kao neki mali lag, ali je to samo tada i posle vise ne. Cak sta vise, ima dosta njih koji se ne zele uopste na bilo kakav lag...
Meni lično, te mili sekunde liga ne smeta...
Kazes da ti i sam ekran nije bas nesto, vidis, mene je bas oduševio ekran...
Huawei

Freyr
Mobil fan
Mobil fan

Post od Freyr »

Pa da, kazem ipad je pored i onda odmah uvidjas razliku. Da koristim samo tab mozda bih drugacije pricao ali eto, to je moj utisak.
Razumem da su ukusi razliciti, meni ti lagovi smetaju, vecini ljudi ne, ne bi samsung bio to sto jeste i prodavao uredjaja koliko prodaje da svi traze dlaku u jajetu. Ja ga koristim kao test uredjaj na poslu, cesto sam u frci sa vremenom gde gledam da odradim to sto treba, napravim par screensotova, posaljem mejl i tako neke osnovne stvari i ono sto sam primetio ke da mi tab unosi nervozu jer kliknem pa cekam, razmisljam o njemu a ne o poslu. To mi smeta, taj uredjaj je tu da mi pogne, da zavrsavam stvari u pokretu a ne da razmisljam kako da mu pridjem da bih odradio to sta treba na najbezbolniji nacin.

Ponavljam, nije mi namera da ovde trolujem nego samo iznosim svoja iskistva u svakodnevnim situacijama, to je moje misljenje.
12 godina na forumu!

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

U svakom slučaju Hvala :)
A i sam ću videti kako se ponaša. Ako baš tako i kod mene bude npr da mi zabada i da moram čekati par secundi...prodaće se :)
Ko sto rekoh mili sekunde mi ne smetaju ako to bude čekanje da otvori nešto u secundama...E onda ga j...
Sve u svemu, dobro sam razmisljao da li da ga kupim ili ne...po onome što sam uvideo i sam, koliko sam ga istestirao i njakao mene je sasvim ok. Dosta sam i čitao o njemu...
Tebi verovatno zbog posla nije ok jer si zahtevniji korisnik pa više očekuješ.
Ja sam ajd da kažem negde u sredini što se tiče korišćenja smart telefona ili tako reći tableta.
Ako ispuni one moje jednostavno i svakodnevno korišćenje iz onoga što sam video, ja ću biti zadovoljan.
Note3 je tu...u rezervi :)
U najgorem slucaju, ako i bude velikog primetnog laga, root i rešena stvar, bar se nadam...
Da ću mu šansu pa ćemo videti kako se ponaša kad ga napunim za mene bitnim aplikacijama.
Huawei

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Da li vi govorite o istom tabletu?

Freyr
Mobil fan
Mobil fan

Post od Freyr »

To sam i ja pomislio ako mi verujes :lol: .
12 godina na forumu!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ovde je definitivno reč o dvema različitim tabletama. Najgore u celoj priči je to što nemaju isto dejstvo :)
Note IV N9100 dual

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Upravo tako, trebalo bi da je to ovaj tablet: http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_ta ... e-6435.php
Prosto ne mogu da poverujem da tablet ovakvih karakteristika ne radi dobro.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Ja pišem stalno o Tab s 8.4 lte...E sad ne znam na koji je kolega Freyr mislio :) :) :)

EDIT:
Joca-Samsung napisao:Upravo tako, trebalo bi da je to ovaj tablet: http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_ta ... e-6435.php
Prosto ne mogu da poverujem da tablet ovakvih karakteristika ne radi dobro.
Otkud ti znaš da ne radi dobro???
Jesi imao priliku da ga koristiš ili to zaključujes na osnovu drugih konentara...
Molim Admine Temu pod LOCK
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Imao sam priliku da ga isprobam, ali pogrešno si me razumeo, rekao sam da ne mogu da poverujem da tablet sa ovakvim specifikacijama može da radi loše, već da mora da radi dobro. Tako sam napisao i u postu koji si citirao nego si me pogrešno razumeo. Nadam se da me sada razumeš?
Sigurno ste mislili na dva različita tableta jer je ovaj jedan od najboljih ako ne i najbolji u svojoj kategoriji.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Ok...samo ha ko sto rekoh...dosta puta sam ga probao njakao itd itd...verujte mi , nisam primetio neko veliko zakucavanje uopste. Čak ni ono što sam pročitao na netu, kad se tek otključa uređaj zna da sedne na skrolovanju., ni to nisam primetio. Šta znam...za koji dan će da stigne...pa cu videti sve kako se ponaša....
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

On ima hardver kao Note 3 a pritom mu je TW kao kod S5, ako se ne varam, tako da je to dobitna kombinacija i prosto je nemoguće da se javi neka vrsta laga.

Freyr
Mobil fan
Mobil fan

Post od Freyr »

Da resimo zabunu, ja sam se salio, to jeste taj tablet naravno :D ponavljam, nisam dosao da raspirujem raspravu ios vs android/tw ali da, to su moja iskustva.
12 godina na forumu!

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Nego kolega Freyr :)
Reči ti meni , u tom tvom testiranju tab s 8.4, koliko baterija drzi...
Huawei

Odgovori