Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
upravo vidim da je u shopove stigla nova nokia 3250 ....pa sta mislite da li ce biti prodavana i napraviti "bum"?? i kakvi su vam uopste utisci o ovom telefonu?
Toliko su najavljivali i eto sad dosla i nista,ne vidim da je neko kupio i da je zadovoljan.Mozda ce je kupovati kad spadne cena,i kad vide da drugi kupuju.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
pa da li ce biti prodavana , ostaje da vidimo , ali mislim da i nece i oce , znaci onako u sredini , ko oce pavi muzicki telefon , ili ce sacekti N91 ili W950 , ali ipak i ne treba u potpunosti zanemariti ovaj telefon , nije on tako los po funkcijama. kao sto kaze milan91, mozda ce ljudi kupovat kada padne cijena
P.S. vidim pusten je u prodaju i SE W810
P.S. rocK, koja je cijena
Iznenadila me cena, "samo" 360e. Ocekivao sam da ce bar na pocetku, dok je nema u vecini prodavnica biti dosta veca. Tel nije los,mislim da ce biti jeftiniji od SE W810 a samim tim i prodavaniji.
cuj samo 360 eura.....pa bolje je dodati jos nekih 30 € i kupiti w900 jer je mnogo bolji....a jesi siguran DEL BOY da je w810 pusten u prodaju , ja nigdje nisam naisao na njega a i nema ga na ovom site-u.
Mislim da je ovaj tel ok, mada, cini mi se, sada vec neki standard (za ovu cenu mogu se naci i bolji modeli, stoga mislim da ce mu relativno brzo pasti cena, ali ne mnogo, ipak je ovo symbian telefon...), rez. ekrana 176x208, kamera 2MP, muzika (velika prednost, naravno za one koji vole muziku - kao Ja npr.), jako zanimljiv dizajn, ali ne znam koliko je dobro odradjen ovaj donji deo, da li ce se brzo kvariti ili ne? Malo podseca na SE modele!
Pozdrav!
mene samo interesuje koliko ce mu trajati baterija jer je to simbian-muzichki telefon,neshto mi govori da ce sa baterijom imati problema,ali ostaje da vidimo...
Poslednja izmena od Tanja u Sre, 29. Mar 2006. 20:49, izmenjeno 1 put ukupno.
hmmm....izgleda da je w810 bolji , radi autofocusa , vece memorije , mada je tijesno medju njima , obadva telefona su extra i biti ce tesko odluciti koji uzeti.
ok sve u svemu bar po meni bolji i dizajn i kvalitet(to cemo videti) od n91 sa hardom iako ne vidim bas neku logiku u tom donjem delu koji se okrece ali sve je to stvar ukusa i trenda
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Pa s obzirom da ovaj fon ne podrzava .sis aplikacije vec samo .sisx bice veoma tesko naci kompatibilne programe...To mu je ogromna mana...
Symbian OS 9.1 ne podrzava .sis filove, i svi mobilni telefoni sa ovim OS-om ce praviti isti problem....A na razvoju ovih programa ne radi se bas brzo i ne zna se kad se mogu ocekivati...
Tako da i oni koji cekaju n80 treba da se zapitaju...kao na primer ja...da li vredi dati za telefone sa OS-om 9.1 onoliko koliko kostaju...
Na pitanje iz naslova teme...moj odgovor...3250 RAZOCARENJE...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ninolina, to znaci da na Symb9 ne mozes pokrenuti NISTA od programa za prethodne verzije?! .... pa cemu sve to? ..... koja je bitna razlika izmedju osmice i devetke? ..... a taman sam hteo da prokomentarisem da je interesantan model...
pozdrav
b_udder, programe u Javi je moguce bez problema koristiti...
U praksi su uspesno pokrenuta cak 3 programa starog OS-a ... ali prava podrska za OS 9.1 je jako siromasna, i predvidja se da ce tek za oko 6 meseci ona biti na nekom relativno zadovoljavajucem nivou...Mislim da i o tome treba misliti kada se govori o ovom, kao i o sledecim modelima ...
Nova extenzija podrzanih programa, verovatno ima zadatak da zastiti autorska prava, jer ce biti tezi za krek i ostale manipulacije...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ninolina, evo jednog clanka na tu temu pa koga interesuje... http://www.allaboutsymbian.com/features ... _About.php
.... ali uglavnom samo pricaju o zastiti od malware-a .... nista o nekim drugim, bitnim poboljsanjima ....... u svakom slucaju, ne isplati se biti "test pilot" ..... treba ipak malo sacekati (podrsku)...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.