Ja sam instalirao i nemam problema... Uvek sam za novu verziju
Stavi ga na kabal, povezi sa itunes i uradi update and back up. Samo prati instrukcije
Sve to ako je sim free, naravno.
Da, svi kod operatera nisu sim free...
Hahahahha sve ce ti se samo kasti samo moze da se zakljuca, doduse nisam imao kontakt bas bas dugo sa ne-sim free aparatima
^ nisu bas svi zakljucani pa sta da radis,otkljucas ga kodom i to je to drugar mi radi u bergamu,i nikad mu nije na pamet padalo da pored kvara telefona proverava da li je tel otkljucan ili ne. A potencijalno znam,da kod jednog naseg operatera,prva serija jednog modela je bila zakljucana,dok je druga serija tog istog modela bila otkljucana. I kako sada oni mogu da dokazu da ti nisu dali sim free model? Nikako...
Zveki, ostavi ga do kraja, ne znam kako se ponasa ako nije sim free ali ako sve ide normalno nista ne diraj... Ako si ubacio svoju karticu bez ikakvih dodataka - onda je sim free...
A kakva je uopšte situacija sa modelima kupljenim kod operatera, pretpostavljam da to nije mana kada je zaključan na neku našu mrežu (u zavisnosti od operatera)? I može li se nekako softverski (putem koda ili tako nešto) otključati za sve mreže?
Kako mislis da li je mana ili je? Ja sam uzeo u mts sa njihovom karticom i nemam problema...
Pretpostavljam da cemo dobiti mogucnost besplatnog otkljucavanja po isteku ugovorne obaveze...
E pa to me i interesuje. Znači nema nikakvih problema ako koristiš karticu operatera kod kojeg je telefon i uzet. To je najbitnije. Znači sve dok ne ubacuješ u telefon te xsim, rsim i ostale stvarčice, sve će raditi kako treba. To sam i ja čuo da po isteku ugovora postaje svaki telefon simfree, ne znam sad koliko je to tačno.
poslednje sto sam cuo o tim karticama da su toliko dobre da ne znas da li je sim free ili ne, mada ja ne bih to uzimao u obzir... bolje dati za sim free malo vise nego imati posle nekog vremena ipod ako bi i toliko mogao da se koristi kad zakuca...
Da, da, mislim da nisu samo iz mts-a zaključani, već od svih operatera. Sve u svemu, bitno je da sve to radi kako treba kada se koristi kartica operatera kod koga je i kupljen telefon.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.