Evo i od mene neka nocna
Zeleo bih da kutija da svoje iskreno misljenje,sta bi trebalo da se popravi,sredi,koja slika mu se vise svidja
Naravno i drugi slobodno smeju da daju svoje misljenje
Slike su uslikane kod Jagodinaca kod Vivo Shoping parka
Meni je lepša prva. Jednostavno na drugoj je ISO otišao na 800 a kamera nije uspela to da nadomesti što rezultuje zrnastom slikom ili gubitkom detalja. Nije ni prva skroz jasna i oštra na cropu, ali vidno bolja od druge. Jesu li obe slikane u auto modu ili su podešavao nešto ručno?
acamatic, odlična prva fotka. znemanja, odlično. Izgleda da baš voliš n8 fotkaj malo sa s4 Bilo bi zanimljivo videti neko poređenje, ista scena n8 vs. s4.
N8 ga dobija lagano,veruj mi,nisam doduse imao prilike da imam oba u isto vreme,ali cuvam fotografije sa s4,kada ovo pisem mislim na automatik mod,dakle izvadi i slikaj,kako inace koristi 95% ljudi kameru na mobilnom
AndroMan, Da, još uvek traje ta ljubav prema N8 i pored S4 kada pomislim na fotkanje odmah se hvatam za N8, navika Inače nameravam da napravim neku mini komparaciju čim dođem do vremena i nečeg zanimljivog da slikam. Slike koje stavljam u ovu temu napravljene su još pre nekoliko meseci, pre nego što sam nabavio S4, a neke čak i pre godinu ili dve, u poslednje vreme baš ništa ne fotografišem, demorališe me ovo jesenje sivilo
acamatic, prva je lepsa naravno druga je zrnasta sto kaze El Laki, ne zbog toga sto je ISO otisao jako visoko,nego sto ti je ukljucen blic bio
Kupio Xcam sa GP,ono je zlo kakva podesavanja ima. Brutalno dobro. Ono kod nijednog smarphone-a nisam video,onolika podesavanja pogledajte i uverite se sami u kvalitet. Bilo je veoma hladno,pa nisam imao previse vremena da namestam,ruke mi se zaledile
Šta konkretno fali ovoj slici, da čujem stručnjake, pošto sam ja totalni laik i ne znam ama baš ništa.
Ili ja umišljam ili se polse apdejta na Lizalicu popravila kamera, mada verovatno umišljam.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.