Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
nece ni tako.stalno mi izbacuje driver was not succesfully installed. primetio sam da je na you tube-u na nekom snimku,u download mode-u pisalo ono reactivation lock (kk) on,a meni pise off. a kako da reinstaliram drajvere?
evo sad sam zavrsio sa flesovanjem SEE 4.4.2 roma sa sammobile-a,ali imam problem. Odradio je sve u odinu lepo i restartovao se,ali kad je digao sistem sve je ostalo isto kao i pre flesovanja. Proverio sam,i dalje mi stoji rom od jula,a ne ovaj SEE od avgusta. Sto sad to?
Probacu sutra opet. Ma koji custom, nisam ja to ubacivao. Tel je iz mtsa,i kakav sam rom dobio tada, takav je, ota update sam radio naravno. Nego imam neke sitne bagove pa sam hteo da pokusam da ih ispravim nekim drugim romom. Samo zato flesujem.
Azimuth, kazes da ima noviji rom za SEE, a jedini koji vidim je 2014 august, prvi na onom spisku, svi ostali si stariji. A kako je upisan taj za Balkan?
Ne znam, nema mi logike da flesujes ovaj od avgusta, a da dobijes onaj od juna.
Jesi 100% siguran da si stavio taj od avgusta? Pitam zato sto sam ja stavio sebi posle rutovanja i evo imam taj poslednji.
Daj SS da vidimo sta pise.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.