iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Re: iPhone 6
Oni kolilo sam primetio imaju samo običnu šesticu od 16GB,a 6+ od 16 i 128! Ovo je cena za običnu od 16
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
To je preskupo. Eno u mts-u uz najmanji paket (prica, 600din mesecno) iP6 od 16GB kosta 73800rsd. To mozes da razvijes na 12 ili 24 rate koje ti dolaze uz mesecni racun. Isto tako, uz istu tarifu, 6+ od 16GB izadje 88200 i isto mozes da razbijes na 12/24 rate.
- dachakragujevac80
- Expert
Možeš u MTS-u na 24 rate,ali ako si prethodno bio njihov korisnik najmanje 6 meseci (što ja nisam)! Jeste mts daleko povoljniji,ali šta mogu kad im ne ispunjavam uslove,mada i nikad ne bih prešao sa Telenora kod njih!
dachakragujevac80 napisao:Jel se neko raspitivao za ove Telenorove 24 rate preko njihove banke? Deluje mi kao solidno povoljno za one koje bi da obnove ugovor! Npr. Iphone6 je 100560 (838 evra) na 24 rate to je 4200 din plus pretplata od 1000 din,izadje na oko 5300,a ja vec sad imam pretplatu od 4000!
To nikako ne moze da bude povoljno jer se polazi od cene 115000! Telenor je bezobrazno skup, za isti paket kao u mts oni traze 14000 vise. Mnogo je mts povoljniji.
Drugo, preko te njihove banke su uslovi idiotski jer se vode parolom - sve moze i u svako doba dana i noci i zato nabijaju "kamate" vece nego za intezin kes kredit ili minus po tekucem

Odes lepo u poslovnicu ( u kojoj inace nema apple uredjaja i ne zna se kad ce biti i to traje vec mesec i vise dana, toliko o njihovom poslovnom pristupu i brizi o korisnicima) i tamo lepo trazis uz tvoj paket koja je cena...
- dachakragujevac80
- Expert
Sve to stoji,ali meni najviše odgovara na te 24 rate! Ionako sam planirao da smanjim pretplatu i uzmem neki telefon,tako da kupovinom na ovaj način jedino što će da ispadne kao da je nisam smanjio plus nekih 1000 din više mesečno dve godine!
Kažem mts je povoljniji ali kod njih nikad ne bih prešao,što zbog očajne mreže,što zbog nekih drugih privatnih stvari,što još i neispunjavam uslove za kupovinu na rate kod njih! A opet sa druge strane nemam 600 evra keša,a i nekako mi deluje to mnogo kad se da odjednom,ovako podelim na rate i nekako mi je lakše! Tako kupujem telefone već dugi niz godina i super mi je!Najviše bi voleo kad mi negde drugo mogao da kupim na 24 rate,bez ugovorne obaveze,ali još nisam pronašao tako nešto,em što bi tako morao da uzmem neki kredit kod neke banke,a pošto ih već imam nekoliko na svom kontu,ne verujem da bi mi ga i jedna banka dala! Pa i preko ove Telenor banke,ako budu gledali kreditni biro kao i druge banke pri dodeli kredita,nema od kupovine ništa! Ovako se uzdam da će prema meni postupiti kao i kod prethodnih telefona i kao prema njihovom dugogodišnjem korisniku! 

I u poslovnici mozes da dobijes na 24 rate bez uslova koje propisuje telenor banka, koliko ja znam 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma samo teraj, ako si izveo računicu da ti je ovo sto si na pisao najbolja varijanta. Mi ti samo govorimo neke naše računice...
Pa dobro, to je to, samo mislim da ima "jeftinijih" varijanti za koje ne zna ili ih bar nije spomenuo ovde 

- dachakragujevac80
- Expert
Ja mislim da bez Telenor banke daju na samo 6 rata! Uostalom poslao sam im mail,a ako ne odgovore na njega ići ću u poslovnicu pa ću tamo da se raspitam o svim uslovima!luca napisao:I u poslovnici mozes da dobijes na 24 rate bez uslova koje propisuje telenor banka, koliko ja znam

Edit:
Sad sam bas bio na itunes (nije me mrzelo da ga i instaliram,pa obrisem kasnije)! i nije mi jasno sto se ljudi zale mna nedostatak besplatnih aplikacija,kad je skoro sve isto kao i na google play prodavnici! Na oba mesta besplatne su one koje se najvise koriste! Sve ove koje se placaju ja ih iskreno nikad nisam koristio ni na androidu,a i nenedostaju mi bas nesto puno!
I odgovorili su mi iz Telenora: treba ti samo licna karta i vrse proveru kreditnog biroa,ali koliko sam razumeo,gledaju samo da li si redovni platisa,tj da nisi na nekoj crnoj listi,s tim sto ti ovaj njihov kredit ne utice na kasniju kreditnu sposobnost!
Tako da po svemu ovome do sada,izgleda da treba samo da sacekam pocetak marta i eto mene u svetu iphonea,plus je dobro sto nisam primoran da prodam svoj g3,tako da mogu na duze vreme da uporedjujem ova dva OS i na kraju prelomim,mada cisto sumnjam da nece iphone da me zadovolji! a ako zafale pare za more,prodam lg za 200 evra i eto resenja!

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
http://www.technobuffalo.com/videos/iph ... e-hold-up/
bukvalno je rekao sve ono sto sam i pretpostavljao da ce reci..
bukvalno je rekao sve ono sto sam i pretpostavljao da ce reci..

- dachakragujevac80
- Expert
Upravo sam se vratio iz Telenora (JocaSamsung,i oni su izlozili obe sestice dole na setalistu u centru [WINKING FACE] ),i cackao sam ih obe,malo vise ovu manju i utisci su: vau,bas me je odusevio manji model! Vec nije ostavio ama bas nikakav utisak na mene,da li zbog svojih gabarita,ili neceg drugog,ali stvarno iphonu ne stoji taj "ogroman" izgled fableta! Manji je druga prica,ekran fenomenalan (ne verujem koliko bolje izgleda nego ovaj sa daleko vecom rezolucijom kod g3),tanak,lagan,premijum osecaj,i bas mi se beli sa zlatnom pozadinom najvise svideo! Kamere sam isto poredio,i gotovo su iste,s tim sto lg daje nekako prirodniji izgled fotografija,bar onih u zatvorenom prostoru! Sve u svemu,eto mene od marta u novom jatu! [WINKING FACE]
Hahahahhaaha
ma nemoguce da je tako?!?
uh sto volim kad dodje neko i kaze ovako nesto 

- dachakragujevac80
- Expert
Sad sam na***ao od mojih kolega Androista! [GRINNING FACE WITH SMILING EYES] Ali stvarno je tako,mada cu verovatno da zadrzim i g3,cisto da imam od svacega po nesto! Windows vec imam na tabletu! [WINKING FACE]
je l' ima neko problem sa icloud upload-om slika?
danas ceo dan nece da upne, sto kaze @baraba, nista... samo krene i stoji tako...uploading...uploading...
danas ceo dan nece da upne, sto kaze @baraba, nista... samo krene i stoji tako...uploading...uploading...

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
dachakragujevac80, i sada pogledaš šta sam napisao par strana nazad za displej:
Sistem bolje radi. Preminum uređaj. Bezobrazno visoka cena, jbg.
iLuka, i ti si našao gde da pitaš, kao da ovde ima neko da odgovori za oblak
Rekao sam ti, kakav G3 displej, sam si video, kakve rezolucije i čuda, samo marketing.Baraba napisao:Stavi jedan do drugog... biće ti sve jasno
Sistem bolje radi. Preminum uređaj. Bezobrazno visoka cena, jbg.
iLuka, i ti si našao gde da pitaš, kao da ovde ima neko da odgovori za oblak

- dachakragujevac80
- Expert
Nema sta stvarno je full! Kasnije sam svratio i u mts,i tamo je pored ova dva bio i 5c izlozen! Cak i on ima fenomenalan displej,mada mi je on bas kao igracka,i suvise mali! Obicna sestica mi je potaman! 

Poslednja izmena od dachakragujevac80 u Sub, 13. Dec 2014. 14:31, izmenjeno 1 put ukupno.
pomisllio sam to, ali, opet, nada umira poslednja 
doduse, stoji da je jos uvek beta ali opet, dve slike pola dana ucitava...

doduse, stoji da je jos uvek beta ali opet, dve slike pola dana ucitava...

- dachakragujevac80
- Expert
iLuka,jedno pitanje za tebe,pošto ti imaš šesticu! Što se tiče ovog njegovog notesa,da li kao i kod samsunga i LG-a,imaš mogućnost čuvanja pisanih zapisa u vidu kartica,i to neograničenih brojem slovnih mesta!? Znači da sačuvam neke dugačke pisane zapise (pisane mislim kucane tastaturom)! Ovo mi je veoma bitna stavka!
ne znam na sta mislis pod tim - u vidu kartica? LG nisam nikad ima a notes nisam koristio na androidu verovatno nikad...
ovde je - unesem novi note, sacuvam i kad god utvorim tu app prikazuje mi sve uneto po datumu, satima itd...
imas i na apple store-u, quick memo widget, pa ti stoji gore u notification-ima...
ovde je - unesem novi note, sacuvam i kad god utvorim tu app prikazuje mi sve uneto po datumu, satima itd...
imas i na apple store-u, quick memo widget, pa ti stoji gore u notification-ima...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Kako sam ga razumeo, treba mu najobičnija beleška, nešto gde može da piše. To se podrazumeva ima. On je sinh sa oblakom, ili skineš neki univerzalni npr. google ima Keep, pa sve što pišeš imaš sa sobom bilo na nekom fonu ili pc.