Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
vidim neku najavu na sammobile lollipop za s4 da li neko zna sta o tome s4 gpe
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa da, GPE je u pitanju iliti Google Play Edition.
Njih vise niko ne moze da pohvata kojim redosledom izbacuju apdejtove.
Umesto da su krenuli od Note 4, pa S5, Note 3 i onda S4, oni sve nesto okolo naokolo. To pocinje opasno da me nervira kod Samsunga, ta neka neizvesnost do poslednjeg momenta (iako su u rekordnom roku izbacili Lollipop).
Njih vise niko ne moze da pohvata kojim redosledom izbacuju apdejtove.
Umesto da su krenuli od Note 4, pa S5, Note 3 i onda S4, oni sve nesto okolo naokolo. To pocinje opasno da me nervira kod Samsunga, ta neka neizvesnost do poslednjeg momenta (iako su u rekordnom roku izbacili Lollipop).
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
S4 GPE je danas dobio OTA, ali Android 5.0 ne 5.0.1 kao ostali GPE uredjaji.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
ja se ne kontam u to a reci mi kada mi dobijamo ja imam model i9505 kada mogu od prilike da ocekujem
- Zile995
- Expert
Pocetkom 2015. god... Pisali su negde ljudi.
- Azimuth
- Moderator
Da, negde prvi kvartal. Mislim da će pre S4 ipak dobiti Note 3 i 4 ovaj apdejt, ali se sve nadam da će odmah ići na 5.0.1 umesto na 5.0.
S4 verovatno negde tokom februara dobija, moje neko nagađanje.
S4 verovatno negde tokom februara dobija, moje neko nagađanje.
ljudi baterija sa normalnim koriscenjem, ne izgura mi vise od 8h...jel tako i kod vas, ili? kad vidim nekima da na android baterija traje 2 dana i vise, nije mi dobro 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Zavisi kakvog korišćenja 8 sati.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ako gledas samo u upaljen ekran imaces i 9 sati ekrana
Ja sam juce izvukao 10 sati ekrana,ali mi ekran bio na 5 posto osvetljenosti sve vreme
Tako da se opusti,pusti ti ove mangupe sto samo telefon za pozive i poruke koriste
Ja sam juce izvukao 10 sati ekrana,ali mi ekran bio na 5 posto osvetljenosti sve vreme
Tako da se opusti,pusti ti ove mangupe sto samo telefon za pozive i poruke koriste
Kao što reče kutija pusti ti mangupe koji koriste telefone kao stare 3310 nokie
A možeš nam i reći u šta spada to normalno tebi korišćenje, jer iskreno ako je nešto umereno onda ne bi trebalo biti baš 8 sati. Al opet i za to nema pravila, jer možda ti je sot bio 4 sata i to non stop na netu..

A možeš nam i reći u šta spada to normalno tebi korišćenje, jer iskreno ako je nešto umereno onda ne bi trebalo biti baš 8 sati. Al opet i za to nema pravila, jer možda ti je sot bio 4 sata i to non stop na netu..
da li neko moze sazeto da mi objasni kako izgleda original baterija sta na njoj pise i na sta treba obratiti panju
Juce sam uzeo S4 I9505. Telefon je pod garancijom tako da necu da ubacujem romove dok je pod garancijom. Jel moze neki savet oko koriscenja,da ne citam sve teme u nazad. Da li imamo neke servise koji se nepotrebni i koji usporavaju rad telefona i slicno???
Koja podesavanja koristite za kameru,kako izvuci maksimum iz nje? Da li moze nekako da se koristi ona slow motion opcija koju vidim da ima LG G2 i Iphone?
Da li postoji Cosmic flow za ovu rezoluciju ekrana,to je onaj lep wallpaper sa sony telefona,ali ne one staticne slike nego live walpaper? ako postoji molim za neki link ovde ili na pp.
Koja podesavanja koristite za kameru,kako izvuci maksimum iz nje? Da li moze nekako da se koristi ona slow motion opcija koju vidim da ima LG G2 i Iphone?
Da li postoji Cosmic flow za ovu rezoluciju ekrana,to je onaj lep wallpaper sa sony telefona,ali ne one staticne slike nego live walpaper? ako postoji molim za neki link ovde ili na pp.
Vec duze vreme se mucim sa dve s4-ke oko prijema satelitskog signala, neznam da li je do ovog softvera 4.4.2 ili drugo nesto, nikako ne ide, trazi po dva sata gps signal, a sve moguce oficijalne i neoficijalne gps alatke sam probao i ne ide, dok kod drugih i to mnogo jeftinijih modela Igo recimo radi bez problema, ali kod s4 nesto ne ide, kakvo iskustvo imate sa ovakvim slucajevima, pozz
Zanimaju me kod pojedinih telefona novine i njihove stvarne mogucnosti koje ovde mogu saznati
- Azimuth
- Moderator
Da li si na zvaničnom 4.4.2 ili na custom romu?
Ako si na zvaničnom, da li si probao rom za neki drugi region?
Da li ti je tj šta ti je otkačeno kad odeš u lokacije? Sa high accuracy bi trebao da uhvati signal za par sekundi. Kada je oblačno znaj da će mu trebati više vremena.
Skini ovu aplikaciju, stavi telefon na prozor ili još bolje ako si na otvorenom, nemoj puno da se mrdaš i vidi sta ce ti pokazati
https://play.google.com/store/apps/deta ... gpsstatus2
Ako si na zvaničnom, da li si probao rom za neki drugi region?
Da li ti je tj šta ti je otkačeno kad odeš u lokacije? Sa high accuracy bi trebao da uhvati signal za par sekundi. Kada je oblačno znaj da će mu trebati više vremena.
Skini ovu aplikaciju, stavi telefon na prozor ili još bolje ako si na otvorenom, nemoj puno da se mrdaš i vidi sta ce ti pokazati
https://play.google.com/store/apps/deta ... gpsstatus2
Probao i na zvanicnom nasem romu, probao i na par custom romova, skinuo i ovu aplikaciju (pro verziju), plus sta ti ne jos od alatki, ali po sat vrmena i vise je telefon napolju i signala nema, vidim da je to veliki problem na xda forumu, jedino mi preosta je da menjam CSC. Ne razumem da na ovakvoj masini postoje ovoliki problemi. Mnogi i neznaju da im IGO ne funkcionise jer su ga samo instalirali ali nisu dalje proveraali nista, pozz
Zanimaju me kod pojedinih telefona novine i njihove stvarne mogucnosti koje ovde mogu saznati
- Zile995
- Expert
Menjaj modem. Probaj tako, ako mozes da nadjes na xda... Uradi efs backup. Probaj drugi stock ROM, ali prvo backup 

Ma menjao po preporuci sa xda vise modema, jedino mi preostaje drugi stock rom ili SCS changer, pozz
- Azimuth
- Moderator
CSC se promeni kad promeniš rom. Mislim na to da staviš rom za drugu zemlju/region.
Peške možeš da ga promeniš uz ovu aplikaciju
https://www.dropbox.com/s/l0wns34q8c3w4 ... 0.apk?dl=0
Pazi samo šta radiš, ako u nešto nisi siguran bolje ne diraj dok ne nađeš detaljno uputstvo.
Peške možeš da ga promeniš uz ovu aplikaciju
https://www.dropbox.com/s/l0wns34q8c3w4 ... 0.apk?dl=0
Pazi samo šta radiš, ako u nešto nisi siguran bolje ne diraj dok ne nađeš detaljno uputstvo.
Auuu, jedva sam uspeo posle dva dana zajebavanja da namestim da radi gps i normalno Igo. Znaci za sve koji imaju problem sa gps signalom, jedina opcija je promeniti CSC kod i to moze pomocu OMEGE roma koja ima multi CSC kodove i daje ti mogucnost da biras kod za koji na xda forumu svi potvrdjuju da sigurno pokrece gps. Prvo trebe uraditi nandbackup stock roma, pa instalirati Omegu, pa preko cs changera promeniti kod, zatim preko recoveryja uraditi restore, tj, vratiti stock rom i gps evo radi normalno, auuu na kakve se sve covek zackolice moze susreti iako mislis da mnogo znas o telfonima. ali..... pozz