Baraba otvorio bih ja novu temu da sam znao da ce se sve ovo ovoliko razvuci. Jbg,iskreno mislio sam da neka aplikacija blokira i pravi ovu pocetnu zajebanciju oko zabrane instaliranja.Zato sam i poceo pricu u ovoj temi,smatrajuci da cemo saznati koja je to aplikacija koja nije ok. Elem,nisam bas toliko mutav,niti vas zezam kao sto mislis. Nije se meni vratila igrica sa marketa,nego sam igricu Super Frog pokusao da instaliram kao .apk i tu mi se prvi put javio problem da ne mogu kliknuti na instal.E sad,kada sam uradio reset,samo sam napisao da mi se Super Frog sada instalirao,tj.dopustena mi je instalacija bez problema,a ne vracena,kao sto ti smatras.Ta igra do sad nije ni bila instalirana.Nemam SIM nego whatsapp registrujem preko telefona,ali je bio problem sto nikako nisam mogao da izvrsim SMS registraciju,jer mi uredno posalju kod SMSom,ali ga nemam gde upisati na tablet.Onda sam isao na opciju da mi kod jave pozivom i kad sam kliknuo na opciju POZIV odmah mi se otvorilo i polje da upisem verifikacioni kod,dok kod SMSa to nije bio slucaj.Uspeo sam instalirati i whatssapp.U sustini sve sam povratio. Neko je ovde spomenuo screen filter ili tako nesto kao moguc problem.I mozda to i jeste moguci problem. Evo sta sam radio pre kompletnog nastalog problema,e sad,da li je do toga ni sam ne znam.Naime ovaj tablet ima problem sa osvetljenjem.kada je namesten na automatsko,cesto se desava (verovatno je do senzora) da je slika pretamna gotovo necitljiva.Cak sam u par testova citao da je to mana ovog tableta.I sad se secam da sam ja pre svih ovih problema iskljucio automatsko osvetljenje i malo pojacao jacinu svetlosti,aali nikakvom aplikacijom,nego u redovnim podesavanjima tableta.Sad kada sam posle retsarta video koliko je ekran ponovo taman i necitljiv,setio sam se da sam tu bio iskljucio automatiku.To mi je otpriike bilo poslednje sto sam promenio (i jedino,semo dozvole aplikacijama sa drugih izvora) pre nastalih problema.E sad,da li je to toga!? Meni je skroz nelogicno da jeste,ali sad ni sam ne znam,da li ponovo da iskljucim automatiku ili da se mucim sa ovako tamnim ekranom.Nemam sad vremena,ali cu najverovatnije pokusati iskljuciti automatiku,pa ako bude problem,javim vam,a posle toga ponovo reset (sad sam se navukao na njega

). Momci,hvala vam na pomoci,i na savetima. Izvinjavam se ako sam nekoga iznervirao,zaista mi nije bila namera.Kada stignem da se poigram ponovo sa tim osvetljenjem,javicu da li je do toga
e,na ovo sam mislio
Coni napisao:Pinokio... Da ti nije uključen neki filter za ekran, npr.

Install ne reaguje ako je filter aktivan.
samo sto u ovom Conijevom postu ne mogu videti sliku