majkon80, on to zbog bebe, da ima bolje i lepše uhvaćene trenutke, da smanji nerviranje sa note 2..
Koji telefon imate?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Koji telefon imate?
toda81, možda je mislila na futrolu
majkon80, on to zbog bebe, da ima bolje i lepše uhvaćene trenutke, da smanji nerviranje sa note 2..
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Hahaha, bas tako baraba, samo da bi slike bile lepse, a video zapisi kvalitetniji.
Ma salim se malo. Dosuse istina je da mi je to obecala, ali ja to ne zelim jer cu dobiti najlepsi poklon malo pre mog rodjendana
Ma salim se malo. Dosuse istina je da mi je to obecala, ali ja to ne zelim jer cu dobiti najlepsi poklon malo pre mog rodjendana
Note IV N9100 dual
E to je prava prinova! Alal vera majstore, samo napred. A i ostali clanovi bi mogli mLo da porade na tome!! 
Jos smo mladi 
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
To je pravi poklon koji je neprocenjiv, svaka cast !toda81 napisao:Hahaha, bas tako baraba, samo da bi slike bile lepse, a video zapisi kvalitetniji.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Cestitke svima, pogotovo Todi. Mozda bi trebala da se napravi univerzalna tema za tako ko je sta kupio, dobio, dostignuca, pohvale... 
Ideja nije losa ali bi posle nekog vremena ispalo da se malo uspesniji ljudi hvale i ostalo. 
Sve cestitke Todi za prinovu, iako se mali plackonja jos nije ispilio. 
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Gde ćeš lepšeg i većeg poklona! Svaka čast i čestitam! Eto nas kad bude vreme da ti cepamo košulju i sve to ovekovečimo slikama/snimcima sa telefona 
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ima da budemo ko Mića Srbin što cepa košulju tastu u reklami, hahaha. 
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Joco, bas tako hahahha Opaka reklama 
Hvala puno momci. Presrecan sam jer je pravo uzivanje cekati trrnutak kada ce da ugleda svetlost dana. Ja iskreno prizeljkujem devojcicu jer se po mojoj muskoj strani radjaju samo decaci. Jedan moj batica mi je u zezanju rekao da "Mi Todosijevići pravimo samo mušku decu". Kada vratim film stvarno je tako pa me to brine jer svi zelimo devojcicu konacno, ali kako stoje stvari ipak je decak. Po muskoj liniji gledano svi imaju decake, jedino jedan stric ima blizance devojcicu i decaka. Ja cu da idem dok ne dobijem devojcicu
Dr je rekla suprugi, ali cekam u januaru 4D ultrazvuk da vidimo lepo bebicu
Hvala puno momci. Presrecan sam jer je pravo uzivanje cekati trrnutak kada ce da ugleda svetlost dana. Ja iskreno prizeljkujem devojcicu jer se po mojoj muskoj strani radjaju samo decaci. Jedan moj batica mi je u zezanju rekao da "Mi Todosijevići pravimo samo mušku decu". Kada vratim film stvarno je tako pa me to brine jer svi zelimo devojcicu konacno, ali kako stoje stvari ipak je decak. Po muskoj liniji gledano svi imaju decake, jedino jedan stric ima blizance devojcicu i decaka. Ja cu da idem dok ne dobijem devojcicu
Note IV N9100 dual
- m@c|-|oR
- Expert

- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
toda81, samo nek' je živo i zdravo ... 
... I nek' piški stojeći...
... I nek' piški stojeći...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
LG G2 32gb...sa CloudyG3 2.1 romom...radi perfektno da kucnem u drvo [emoji1]
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Hvala, ljudi 
Sledi meni dug period vežbanja, loših fotki i nerviranja, dok ne dođem na neki pristojan nivo.
Sledi meni dug period vežbanja, loših fotki i nerviranja, dok ne dođem na neki pristojan nivo.
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Te ću u temu 808, da služe za kontraprimer 
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
El Laki, čestitam, sve najbolje, neka te dobro služi za ono za šta ćeš ga i koristiti, a to je pre svega slikanje. 
Jesi li uzeo na KP?
Jesi li uzeo na KP?