m@c|-|oR ni sam ne znam sta je,ali sam mnogo razocaran.Razocaran sam od samog starta i tog problema sa osvetljenjem,i sad ovo.Reset je odradio svoje i pomogao mi,sada se sve instalira normalno,bez problema,ali tako je bilo i do sada prvih mesec dana Ako sad treba da brojim dane do sledeceg reseta,onda jbg.... A pazi da je neki NoName uredjaj ok,da i razumem.Uh...
Pinocio, iz mog iskustva, uglavnom ljudski faktor zabrlja, klikne negde, ne zna šta je to, zaboravio da je klikno... i meni kaže nisam ništa pipao, ovo ne radi. kada uzmem telefon da namestim vidim da je karambol. Meni za 4 god. koliko koristim android, ovo se nije desilo kao tebi, a promenio sam i promenio telefona. Koliko sam razumeo, sada ti radi. I ti vodi računa da skidaš apk fajlove sa proverenih mesta, da ne isntaliraš nešto što ne bi želeo, posle blokira, neće ovo...
Kako ne vidiš moju sliku? Ja imam bluelight filter, koji neutrališe hladan prikaz bele. Kad mi je aktiviran, ne mogu da instaliram ništa, baš kao što si ti opisao, već moram da ga isključim. Jesi li siguran da nisi instalirao nešto za podešavanje prikaza?
al sam ej video posle kad sam se ulogovao preko telefona. Nisam sigurno instalirao nikakav filter,uopste se ne bakcem sa tim zezalicama.Al ajd,resili smo problem,videcemo sta ce biti dalje. Vracamo se na NAJKORISNIJE aplikacije
Super izgleda widget, i jako je lep u varijanti sa providnom pozadinom, ali ne mogu da verujem da nisu ubacili 5x1 ili 5x2 varijantu. Ili barem napravili da se postojeći widgeti mogu razvući. Ne izgleda lepo na G3 kad sa jedne strane imaš prazan deo ekrana.
Nego imam jedan problem sada... Uzasno me nervira. Telefon mi je pobrljavio zbog greenify-a, tacnije zbog glupog automatora.
Ne mogu da ga deaktiviram i da obrisem Greenify! Rootovan mi je telefon i obrisem greenify nekako preko tb ali i dalje ostane automator glupi u podesavanjima i ikonica u drawer-u. Stalno izbacuje FC.
EDIT: Vidi sto je poceo jos vise da lagaa evo i tastatura baguje. Zar moram opet factory da radim cccc
Evo dodje mi da zveknem o patos. Jbn samsungov softver i TW i sve u pm.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Nece da ih deaktivira ahaha.
Gotovo, pobrljavio je sistem zbog Greenify-a. A danas sam bas radio sistem preko odina i factory reset.
Vreme mi je zablokiralo na status baru a na widgetu je sve normalno, ahaha. Daj da pobegnem od ovog samsunga
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.