LG G3

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Re: LG G3

Post od dachakragujevac80 »

Izgleda da je sa Lolipopom baterija stvarno "vrisnula"! Sinoc u 1h mi je bio na 97%,jutros u 11h (bez diranja) na 70%! :(

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Jel krenuo L ponovo?

dachakragujevac80
Expert
Expert

Mozda je ipak bila lazna uzbuna: izgleda da mi je cele noci u pozadini radila igrica! :D

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Ahah, drzao je cele noci igricu u memoriji?! :D.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Na temu baterije. Doduše, ekran je od toga radio samo dva sata, ima jedno 35 minuta razgovora, tapatalk jedno sat ipo i desetak poruka i pet šest mailova i oko 20 fotografija
Slika

dachakragujevac80
Expert
Expert

Ma ja ne mogu pošteno ni da znam koliko mi realno drži baterija,jer sam se napržio na ovu igricu,ne skidam se po ceo dan sa nje,kad je budem završio tamo za dva,tri meseca ,znaću! :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Pa to je tako kad se napržiš na nešto novo. Ja evo sad kako sam iskulirao i uglavnom samo cepam pozive i sms, mail, kameru...skrpim 2 ipo dana bez problema.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

araphel, to je odlično trajanje baterije .
16 godina na forumu MOBILNISVET

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Zoreli, ja jako zadovoljan. Ubijem ga ja i za dan, ali onda baš imam aktivnog korišćenja mnogo. Sve u svemu, stvarno nisam očekivao da mi ovoliko drži baterija. Osvetljenje je automatsko, 3g je stalno on, WiFi kad sam kod kuće. Super mi je da kad koristim telefon onako kako ga uobičajeno koristim znam da mogu da računam na dva dana sigurno.

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 28. Avg 2014. 06:54
:: Samsung S7 Edge Gold

Post od drom »

Araphel,

hajde mi samo reci na koju foru tebi toliko traje baterija?

Koristio sam G3 i sve premium modele unazad 3 godine, i odgovorno tvrdim da je baterija u G3 jedno najobicnije smece, koja nije mogla da potraje od 7 ujutru do 3 popodne, uz umereno koriscenje. Bio sam na stock romu, i sve je bilo fabricki, 4.4.2...

G3 mi se zaista dopada, i sve je super, i ukoliko mi otkrijes trik mozda se vratim njemu. Do tada cu biti na provereno dobrom G pro 2 ;)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Drom, root + wakelock detector + greenify + uninstaller = duze trajanje baterije
Note IV N9100 dual

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od drom »

toda81,

pa da, najbolje je da ugasim telefon, tada ce trajati najduze. :)

Vidim da se svodi na to da se pogasi sve zivo da bi se dobilo na bateriji.... A cemu onda smartphone?

Pozdrav svima

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Imaš i greenefy kom ne treba root, nije baš kao kad imaš root, ali opet odrađuje posao, koliko toliko....imaš na playstore.
Huawei

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Drom, ne nisi u pravu. Kod mene radi sve sto je potrebno, ali ono sto nepotrebno razbija bateriju je ili obrisano (samsungove fabricke gluposti) ili stavljeno u stanje mirovanja. Sve sinhronizacije su mi ukljucene, tj gmail, vremenska prognoza, tapatalk sa 3 foruma, viber, messenger
Note IV N9100 dual

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Nema tajne. Zvanični 5.0, bez roota, bez ikakvih sprdnji. Isključen LG health da ne radi u pozadini, ostalo je normalno korišćenje. Kao što sam rekao, sve vreme 3g uključen, pola od ovog vremena aktivan wifi, 35 minuta poziva, oko 20 emailova pregledano na kraju(dve adrese podešene na push), oko 20 fotografija uslikano, pola sata muzike, 10-20 sms, tapatalk....osvetljenje automatsko.

Čak i kad sam tek kupio telefon i čačkao ga besomučno nakon prvog punjenja, baterija mi je svejedno izdržala ceo dan.

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od drom »

araphel,

Koliko je donelo, u trajanja baterije, iskljucenje LG Healtha? I sta je zapravo Lg Health?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

To je ona LG aplikacija što broji korake, računa potrošene kalorije... Čim sam je skinuo sa homescreena (onaj krajnji levi, koji LG po defaultu nabacuje), otišla je na spavanje, i to mi je ubrzalo telefon i donelo jedno 10% baterije. Što mi je negde i logično, jer ipak aplikacija je radila sve vreme u pozadini.

Setio sam se još nečega: nedavno sam se odjavio sa FB, tako da sam skinuo i tu aplikaciju, pa je sigurno i to doprinelo dužem trajanju baterije.

U svakom slučaju, ne davim telefon i ovo što sam gore napisao je otprilike moj uobičajeni način upotrebe. Ko dosta čačka telefon naravno da će trajati kraće. Svejedno, mislim da bi od ujutru do uveče telefon morao da izdrži.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Evo koliko je meni trajala baterija na G3 (4.4.2) , 2g/3g , wifi , 2 push mail-a , razgovori , čitanje novina / foruma, par fotki , slušanje muzike , Viber / mesindžeri rade u pozadini . Sve sinhronizacije upaljene + lokacija , Root+Greenify . Odlična baterija na G3 .

Slika Slika
16 godina na forumu MOBILNISVET

Cobiklajic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
:: nokia n8
:: huawei g300

Post od Cobiklajic »

Malo pre mi izbacilo na PC Suite da ima update na verziju V20B
Proverom azuriranja softwera preko moba ne nudi nista, kaze mi da koristim zadnju verziju softwera a PC Suit nudi ovu V20B

Moze li mi neko reći nesto o ovopj verziji V20B, da li uraditi update ili ne ostati na 4.4.2

Vidim i dosta njih se zale kako nece uraditi restore podataka koji su pre toga bekapovani.

Ako valja ovu verziju instalirati sta posle toga, hard reset ili ne i sta oko vracanja podataka.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ja sam jutros preko telefona odradio update na V20F. mali update, ispod 20Mb. Koliko sam video, samo neki Google patch su naveli od bitnih stavki. Nisam radio nikakav reset posle toga, kao što nikad i ne radim, i nemam nikakvih problema.

Odgovori